Favoriete beauty producten van 2016 Adrienne Feller Cosmetics Review
Green beauty

Mijn favoriete beauty producten van 2016

Het einde van het jaar nadert en dan is het toch wel tijd om terug te blikken en de balans op te maken. Eén van de leukste dingen vind ik toch wel om te kijken naar de producten die mij het afgelopen jaar mij écht verrast hebben. Welke producten gebruik ik nog steeds graag en zou ik zelf (opnieuw) willen aanschaffen? Kortom: wat zijn mijn favoriete beauty producten van 2016?

Mijn favoriete beauty producten van 2016

Dit jaar is toch wel het jaar geweest dat ik best veel aanvragen voor samenwerkingen binnen kreeg. Ik maakte kennis met veel nieuwe merken en beauty producten. Super leuk natuurlijk en echt, dat is en blijft bijzonder! Echte missers ben ik eigenlijk ook niet tegengekomen. Ik zoek van tevoren, als het even kan, wel iets uit waarvan ik zeker weet dat ik het ook gebruiken zal. Verspilling is zonde en dat probeer ik dan ook zoveel mogelijk te voorkomen. Toch is het ene product mij beter bevallen dan het andere, logisch ook. Ik noem mijn favoriete beauty producten van 2016 in willekeurige volgorde op: komt ‘ie:

The Ohm Collection Sun Safe Zonnebrand

The Ohm Collection Sun Safe Zonnebrand

Van de zomer werd ik aangenaam verrast door de heerlijke zonnebrand van The Ohm Collection. 100% natuurlijk, milieuvriendelijk een goede werking en geur is werkelijk fantastisch! Ja, misschien wat mij betreft wel de beste zonnebrand ooit!

razoli scheerolie

Amanprana Razoli Scheerolie

Na mijn misser (ok, toch nog een misser dan ;-)) van Lush Prince Scheercrème, waar ik een allergische reactie van kreeg, werd het geheel meer dan goed gemaakt dankzij dit product. Ik gebruik Amanprana Razoli Scheerolie nog steeds tijdens het scheren, het is namelijk erg zuinig in gebruik. Het werkt perfect: een gladde huid, geen ingegroeide haartjes, bultjes, jeuk en/of irritatie. Kost wat, maar dan heb je ook wat zullen we maar zeggen.

Lush Ocean Salt Review

Lush Ocean Salt Scrub

Waar ik Lush scheercrème tegen vond vallen, beviel Ocean Salt Scrub mij juist weer erg goed.  Een heerlijke frisse scrub, die zowel voor het gezicht als het lichaam te gebruiken is (toch wel erg handig!). De geur en werking is fantastisch. Als ik weer eens naar Lush ga om lege potjes in te leveren, neem ik dit product weer mee.

Charlotte Tilbury aankopen

Charlotte Tilbury Lipproducten

Ja ik weet het, make-up is een beetje een ondergeschoven kindje geweest op mijn blog. Daar wil ik in 2017 verandering in brengen. Echter gebruik ik de producten van Charlotte Tilbury regelmatig en behoren ze tot mijn favoriete lipproducten van 2016.

Africa Organics

Africa Organics Kalahari Melon Body Wash & Bodylotion

Oeh ja, mijn absolute favorieten wat lichaamsverzorging betreft! Alles is namelijk goed aan Africa Organics: natuurlijk, vegan, fairtrade, goed werkend, heerlijk ruikend én goed betaalbaar. Ja, ook deze producten zou ik zelf zeker aanschaffen!

Konjac Sponge Pink Clay

De Konjac Sponge

Een product die ik steeds maar opnieuw blijf kopen is de Konjac Sponge. Ik denk dat het voor mij wel dé verrassing van 2016 is. Ik kan niet meer zonder! Momenteel ben ik een ander product aan het testen (namelijk een Foreo Luna), maar of dit het gaat halen bij een eenvoudig sponsje? Het ziet er naar uit van niet 😉

Yes To Cucumbers Shampoo & Conditioner Review

Yes To Cucumbers Shampoo & Conditioner

Ha, mensen die mij al langer volgen weten inmiddels wel dat ik enorm tevreden ben over Yes To Cucumbers shampoo en conditioner. Hier blijf ik maar op terugkomen. Toch ben ik momenteel een ander merk shampoo en conditioner aan het testen waar ik ook erg tevreden over ben. Welk merk dat is? Review volgt binnenkort! 😉

styletone3

29 Cosmetics Cream Powder Foundation

Mijn favoriete foundation dit jaar is die van 29 cosmetics. Dit product zat in mijn allereerste Styletone box. Een echte topper, want ik gebruik ‘m dagelijks en is inmiddels bijna op. Mooie dekking, perfecte kleur en met SPF 15. Wat wil je nog meer?

Adrienne Feller

Adrienne Feller Cosmetics

Qua gezichtsverrassing ben ik het meest verrast door Adrienne Feller. Ik heb inmiddels meerdere producten van dit prachtige merk mogen testen en echt, ze zijn allemaal geweldig. Adrienne Feller is een Hongaars salonmerk, met hoogwaardige biologische ingrediënten, thermaal water en plantenextracten. Zuivere producten die echt wat doen voor de huid!

Antipodes Aura Manuka Honey Mask

Antipodes Aura Manuka Honey Mask

Mijn favoriete masker van 2016 is de Antipodes Manuka Honey Mask. Wat een geweldig product is dit! Zodra ik puistjes of irritatie voel opkomen gebruik ik dit masker en puistjes en oneffenheden verdwijnen bij mij als sneeuw voor de zon. Is wel een prijzig masker moet ik zeggen, maar je doet er ook erg lang mee. Ik zit er sterk aan te denken om een back-up aan te schaffen zodra deze op is. Eerst maar even de andere maskers opmaken, want anders blijven deze liggen en dat vind ik ook zonde.

Dit zijn mijn favoriete beauty producten van 2016. Welke is jouw favoriet?

You Might Also Like...

14 Comments

 • Jessica
  26 december 2016 at 15:46

  Wat een leuk lijstje.
  Ik zat nog even je review terug te lezen van de zonnebrand. Klinkt goed namelijk ook qua ingrediënten.
  Ik heb afgelopen jaar die van Lovea gebruikt. Werkt ook prima. Alleen jammere is dat zij dus niet meer op de proefdiervrije lijst van Naoki staan.

 • Vanessa
  26 december 2016 at 17:17

  Wat een mooie producten allemaal! Die lipstick van Charlotte Tilbury ziet er echt prachtig uit.

 • Natasja
  26 december 2016 at 21:32

  Wat een prachtige producten heb je in je lijstje staan. Ik ben nog bezig om de balans over 2016 op te maken 🙂

 • Mariëlle
  27 december 2016 at 10:27

  Heel leuk om te zien 🙂 Ik doe nu een poging om vegan te gaan, dus ik ga even wat producten in detail bekijken!

 • Inge
  27 december 2016 at 11:11

  Oei wat zitten er een hoop interessante producten in jouw overzicht. De verpakking van Africa Organics is prachtig, ik ben erg benieuwd naar de 29 Cosmetics Cream Powder Foundation en ook de producten van Adrienne Feller klinken heerlijk! 😀

 • Greenblush
  27 december 2016 at 17:19

  Heel goed! Uiteindelijk wil ik dat ook gaan doen en voor mezelf een overzicht maken welke producten helemaal vegan zijn en welke niet.

 • Greenblush
  27 december 2016 at 17:20

  Ik ben heel benieuwd naar jouw lijstje!

 • Greenblush
  27 december 2016 at 17:20

  Dankjewel 🙂

 • Greenblush
  27 december 2016 at 17:21

  Ja dat klopt! Ik heb Lovea zelf nooit geprobeerd, maar heb inderdaad begrepen dat ze niet meer in de dierproefvrije lijst staan. Gelukkig is deze zonnebrand wel dierproefvrij!

 • Claire
  27 december 2016 at 19:10

  Wauw wat een mooie producten! Ik wil graag nog producten van Charlotte Tilbury en Adrienne Feller proberen. Lijken me zooo fijn! Na de feestdagen misschien haha.

 • jonna@burgertrutjes
  28 december 2016 at 07:25

  De producten van Arienne Feller staan al een tijdje op mijn wishlist.

 • Rita Franko
  28 december 2016 at 20:00

  Super dat de producten van Adrienne Feller ook jouw hart heeft gestolen. Wij zijn zo trots dat wij dit het merk Adrienne Feller, dat in veel salons in Hongarije te vinden is, in de rest van Europa op de markt kunnen en mogen brengen. Vooral omdat wij zelf ook enorm gecharmeerd zijn van deze producten. Dank nogmaals voor het compliment en wij hopen snel nieuwe producten van Adrienne Feller te introduceren 😉
  All the best for 2017 and let your beauty shine through!
  BeautyNatura

 • Greenblush
  28 december 2016 at 20:43

  Ahhh super leuk Rita! Ik wens jou ook een prachtig 2017 toe. Dat Adrienne Feller ook hier in Nederland en Europa groot mag worden, want dat verdient het merk absoluut!

 • Evelien
  29 december 2016 at 23:14

  Mhhhmm.. Ocean Salt is zeker heerlijk. Lekkere grove scrub en die geur.. oehlala =D De producten van Yes To zijn hier ook altijd erg welkom ♥

Leave a Reply