Green beauty

Winactie! Win een dierproefvrij beauty pakket!

Winactie

Ik kondige het van de week al op twitter aan, maar vandaag is het dan zover: Ik organiseer een winactie! Ik heb speciaal voor deze winactie een dierproefvrij beauty pakket samengesteld met heerlijke verzorgingsproducten.

Winactie! Win een dierproefvrij beauty pakket!

Ik zal allereerst even laten zien wat je precies kunt winnen:

Winactie

Een Konjac Sponge van The Konjac Sponge Company
Een tijdje geleden heb ik al een review over de Konjac sponge geschreven (lees ‘m gerust even na als je wilt weten wat het precies is). Anyway, ik gebruik zo’n sponsje trouw elke dag, ik ben er nog steeds ontzettend mee! Dit is echt een musthave product wat mij betreft!

Dr van der Hoog Yummy Yoghurt Masker
Maskertjes van Dr. van der Hoog zijn gewoon altijd fijn. Dit yoghurt masker is verrijkt met lucuma, yumberry en honing, voor een zachte, gladde en verstevigde huid.

Rituals Creamy Foam Cleanser
Handig voor onderweg, voor op reis, voor een weekendje, voor een logeerpartij… Dit zeepvrije gezichtsreiniger met lotusbloem en moringa extract is zelfs voor gevoelige huidjes geschikt en is makkelijk mee te nemen!

Alverde Calendula Handcrème
Mijn ontdekking van de eeuw is toch wel de DM in Duitsland, met recht een shop walhalla! Dit natuurlijke en biologische handcrème van Alverde komt daar ook vandaan en is ontzettend fijn en verzorgend voor droge handen en nagels.

Greenland Handzeep Lime-Vanilla
Ik vind het altijd wel erg fijn wanneer een handzeep in een handig blikje zit. Deze zeep ruikt heerlijk fris naar limoen en vanille en is bovendien ook nog eens 99% natuurlijk!

Etos Botanical Boost Douchefoam Jasmine & Vanilla
Sowieso vind ik de verpakkingen van Etos Botanical Boost er geweldig uit zien, maar ik vond deze douchefoam ook érg fijn om te gebruiken! Het schuimt geweldig en het ruikt heerlijk <3

Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream
Heb je ook altijd last van droge nagelriemen met losse velletjes en broze nagels? Na gebruik van deze voedende crème niet meer! Met heerlijk verfrissende citroen en verzorgende boters die je nagelriemen intens verzorgen.

Al deze producten zijn dierproefvrij, waarvan de meeste producten ook nog eens (grotendeels) natuurlijk zijn.

Winactie1

Wat moet je voor deze winactie doen om kans te maken op de prijs?

Heel simpel: je hoeft alleen maar mijn facebook pagina te liken en hieronder in een reactie laten weten dat je meedoet (en laat dan ook een geldig emailadres achter). Meedoen kan t/m zondag 12 juni. Maandag 13 juni neem ik contact op met de prijswinnaar!

P.S.: Het bericht delen mag natuurlijk altijd 😉

Heel veel succes!

Previous Post
1 juni 2016
Next Post
1 juni 2016

44 Comments

 • Eva

  Wat leuk dat je dit doet Marieke! Tof! Ik doe even niet mee want er ligt genoeg te reviewen voor mij ;-). Maar ik wens iedereen succes!!

 • Galina

  Wat een leuke actie! Ik doe niet mee want ik probeer de hoeveelheid spullen in huis juist te verminderen, maar wens alle deelneemsters veel succes:)

 • ilsiee prins

  hihihi heeeeeerlijke actie! 🙂 Ik maak heeeel erg graag een kansje, wat een heerlijk verwenpakket.. Ben vooral benieuwd naar de burt bee’s…. zo fijn!!
  Groetje ilsiee

 • Hilde

  Wat super leuk! Ik ken nog niet alle merken die in het pakket zitten, dus een mooie kans om dit te leren kennen! Ik doe dus graag mee 🙂

 • Jolanda

  Wat leuk zeg, ik doe graag mee!

 • Lise

  Wat een leuke actie! Ik volg je op IG maar ga je fb pagina nu ook maar snel liken 🙂
  Lijken me heerlijke producten allemaal, en ben vooral heel benieuwd naar die Konjac spons. Ik heb een niet zo goede huid en al zoveel geprobeerd, misschien dat dit wat is voor mij! Ik doe dus iig graag mee aan je actie!

 • jeapiebel

  Altijd super gezellig om mee te doen dus ik waag een kans. 🙂 FB geliked!

 • Henderica

  Tof, ik doe mee 🙂

 • Inge

  Ik ontdek net je blog en val met mijn neus in de boter. Ik doe graag mee en heb je Facebook pagina geliked! 🙂

 • Lisa

  Ja! Ik doe heel graag mee. 🙂 Doordat ik iedere dag make-up voor mijn werk moet dragen, en door hormonen is mijn huid erg onrustig. Deze producten zijn voor mij nog onbekend, maar klinken erg goed en ideaal voor een gevoelige huid! Wat zou het super zijn als deze producten mijn huid iets kunnen helpen.

 • Ling Choi

  Wow wat een leuke winactie is dit! Echt super en je zult het maar de grote bofkont zijn als je het wint. Ik kom een kansje wagen en wie weet…. Ik like je op Facebook en heb het bericht gedeeld. Nu maar duimen dat het geluk mijn kant opgaat. Liefs, Ling

 • Inez van der Zee

  Leuke actie! Als ik zou winnen zou ik het pakketje als verrassing aan mijn zus geven om haar is goed te verwennen! Dit is ook een reden voor haar om weer is naar huis te komen aangezien ze aan de andere kant van NL woont en bijna nooit meer thuis komt.

 • Mariëlle

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaa! Eindelijk kan ik mee doen, ik zag het vanmorgen en ik dacht YES! Dit is natuurlijk echt helemaal iets voor mij, want ik kan wel wat nieuwe dierproefvrije producten gebruiken gezien ik zoveel heb weggegeven enzo. Deze merken vind ik dan ook nog eens super leuk en ik heb de producten nog niet geprobeerd, dus ik zou ze dan ook dolgraag reviewen. Ik ga duimen hoor <3

 • Riekie Bos

  wat goed zeg, ik ben een echte dierenvriendin en heb echt een enorme hekel aan dierproeven voor make-up en huidverzorging! Zo niet nodig toch.
  Met dit pakket zou ik onwijs blij zijn en ik waag dan ook graag een kansje.
  Ik like je op facebook en volg ook op twitter.
  duim duim duim, fijne avond en groetjes van Riekie

 • Djuli

  Lief dat je dit weggeeft! Ik doe niet mee want ik gebruik alleen vegan cosmetica.

 • Sazou

  Wat een heerlijk proefdiervrij & natuurlijk verwenpakketje heb jij samengesteld Marieke! Ik doe graag mee, lijkt me onwijs leuk om kennis te mogen maken met nog meer proefdiervrije merken. Ben vooral nieuwsgierig naar Burt’s Bees, Greenland en the Konjac Sponge. Enne.. de Etos douchefoam lijkt me ook verrukkelijk. Bedankt voor deze super kans! 😀

 • Laurette

  Klinkt als hele fijne producten! Ik doe graag mee 🙂

 • Dominique Schippers

  Oehh! Heerlijk! Hier ben ik altijd wel voor in! Ik test graag producten die ik nog niet ken en reviewen op mijn blog doe ik ook graag!
  Ik laat via deze weg weten dat ik graag een kansje waag! ??

 • Sharona

  Aah wat leuk! Natuurlijk doe ik mee?
  Dikke kus Sharona

 • Eva Narcisz

  Zo’n geweldig verwenpakket zal mijn dag helemaal top maken 🙂 Ik ben heel erg benieuwd naar deze producten . Ik ben fan op FB en ik ga duimen . Fijne dag 🙂

 • Fiz

  wat een geweldig pakket. Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd wel probeer om op te letten of een product dierproefvrij is of niet, maar soms kan ik het gewoon niet opmaken aan de label :3

  In ieder geval heb je FB pagina een like gegeven <3

 • Maaike

  De producten klinken heerlijk!! Ik doe dus graag mee!

 • Iris

  Wat een verwennerij ? Ik maak ook alleen maar gebruik van producten die dierproefvrij zijn!! Nu maar duimen!!!

 • Kitty Abrahams

  Leuk ik doe mee ? Alles voor een gezonde huid ?

 • Susanne

  Yeah wat leuk ! Ik heb je pagina geliked, you never know 😉

 • Melike

  Wat een leuke winactie. Ik zie super veel heerlijke goede producten, dus I’m in!

 • Anouk Boef

  Marieke… stop de klok.

  Wat een heer-lijk fris pakket! Supergoed samengesteld. Het straalt één en al lente en zomer uit. Krijg direct zin om uitgebreid te douchen en deze producten te testen. Stuk voor stuk benieuwd. UHUM, mijn interesse heb je echt gewekt! Ik hoor al jaren positieve berichten over Burt’s Bees, heerlijke handzeep in een blikje lijkt me ideaal, en dan de foam cleanser :O YAAAAASSS. Alles wat schuimt vind ik het meest prettig om mijn gezicht mee te reinigen. Wie er ook wint, je gaat iemand enorm blij maken. Lucky you!

  Zou uit m’n stekkerdoos gaan van vreugde, een echt cadeau! Succes iedereen.

  “Whatever you are doing, love yourself for doing it. Whatever you are feeling, love yourself for feeling it.” – Thaddeus Golas

 • Linda Smeets

  Wat een (h)eerlijk pakket! Ja, ik doe graag mee. ?

 • Samantha

  Hee! Dit is pas je eerste blog die ik lees, maar ik ga je zeker volgen! Je Facebookpagina heb ik geliked. 🙂 Wat een fantastische winactie!

 • Stefanie Mahfouz

  Hoi Marieke! Ontzettend tof van je om z’n pakket weg te willen geven! Ik doe zeker mee, zoiets wil ik uiteraard winnen! Liefsx

 • Lieke b

  Wat een ontzettend fijn pakket ! Ik loot graag mee ? Nu duimen maar

 • Bregje Meerendonk

  Jaa wil super graag winnen! Ik werk bij de Tuinen 🙂 Vind de natuur en dieren erg belangrijk <3 Ik vind het goed dat mensen steeds bewuster worden! Gebruik zelf zoveel mogelijk dierproefvrije, natuurlijke verzoriging! Ben daarnaast vegetarisch. Dit pakket zou fantastisch fijn zijn zodat ik hem kan testen, en reviewen mede voor mijn hobbyblog, Beautyboost! 😀 Volg je blog nu sinds een tijd. Keep going! Groetjes, XO

  Bregje.

 • Vanessa Raffaela Sibma

  Heerlijk groen pakketje!

 • Lisa van Opijnen

  Jaaa, ik doe graag mee met deze fijne actie en heb een vriendinnetje ook al op de hoogte gesteld. Ik probeer zo veel mogelijk dierproefvrij te gebruiken, maar als model zijnde krijg ik helaas ook veel ander spul opgesmeerd. Extra prettig dus om als ik thuis kom, m’n gezicht te kunnen reinigen met een fijn gevoel 🙂

 • Anita H.

  Ik doe mee.

 • Marieke

  Ik wil graag een kansje wagen, leuke actie ?
  fb pagina geliked!

 • Marlot

  Geliked en gedeeld op facebook, ik wil graag kans maken op dit leuke pakket 😉

 • gea

  Nice!
  Heerlijk dit pakket.
  wat zou dat leuk zijn, mijn 3 kinderen straks zomervakantie en ik/moeder zo happy & relaxed door het verwenpakket…
  Wie weet tover je een glimlach op mijn gezicht.

 • Gonny

  Oooo…
  Wat een ontzettend heerlijk pakket… met mijn favo merken. Burt’s Bees, Greenland, Rituals, en de Konjac spons staat al even op mijn verlanglijstje. Het wordt tijd dat ik die er van af kan strepen!? 😉
  Bedankt voor de kans en een heel fijn weekend!

 • Céline

  Wat een heerlijke winactie. Ik doe graag mee en heb met plezier je Facebookpagina geliket!

 • Lieselot

  Superleuke winactie, dus ik doe erg graag mee :)! Een Konjac spons staat al een tijdje op mijn wishlist, dus ik kruis mijn vingers. Ik heb je FB-pagina geliket :). Fijn weekend!

 • Marie Schreurs

  Super leuk! Ik doe mee! ?

 • Manon

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Heb je fb geliked!

 • Wilma van 't Hof

  Ik maak dolgraag kans.

Leave a Reply

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!