Winactie
Green beauty

Winactie! Win een dierproefvrij beauty pakket!

Ik kondige het van de week al op twitter aan, maar vandaag is het dan zover: Ik organiseer een winactie! Ik heb speciaal voor deze winactie een dierproefvrij beauty pakket samengesteld met heerlijke verzorgingsproducten.

Winactie! Win een dierproefvrij beauty pakket!

Ik zal allereerst even laten zien wat je precies kunt winnen:

Winactie

Een Konjac Sponge van The Konjac Sponge Company
Een tijdje geleden heb ik al een review over de Konjac sponge geschreven (lees ‘m gerust even na als je wilt weten wat het precies is). Anyway, ik gebruik zo’n sponsje trouw elke dag, ik ben er nog steeds ontzettend mee! Dit is echt een musthave product wat mij betreft!

Dr van der Hoog Yummy Yoghurt Masker
Maskertjes van Dr. van der Hoog zijn gewoon altijd fijn. Dit yoghurt masker is verrijkt met lucuma, yumberry en honing, voor een zachte, gladde en verstevigde huid.

Rituals Creamy Foam Cleanser
Handig voor onderweg, voor op reis, voor een weekendje, voor een logeerpartij… Dit zeepvrije gezichtsreiniger met lotusbloem en moringa extract is zelfs voor gevoelige huidjes geschikt en is makkelijk mee te nemen!

Alverde Calendula Handcrème
Mijn ontdekking van de eeuw is toch wel de DM in Duitsland, met recht een shop walhalla! Dit natuurlijke en biologische handcrème van Alverde komt daar ook vandaan en is ontzettend fijn en verzorgend voor droge handen en nagels.

Greenland Handzeep Lime-Vanilla
Ik vind het altijd wel erg fijn wanneer een handzeep in een handig blikje zit. Deze zeep ruikt heerlijk fris naar limoen en vanille en is bovendien ook nog eens 99% natuurlijk!

Etos Botanical Boost Douchefoam Jasmine & Vanilla
Sowieso vind ik de verpakkingen van Etos Botanical Boost er geweldig uit zien, maar ik vond deze douchefoam ook érg fijn om te gebruiken! Het schuimt geweldig en het ruikt heerlijk <3

Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Cream
Heb je ook altijd last van droge nagelriemen met losse velletjes en broze nagels? Na gebruik van deze voedende crème niet meer! Met heerlijk verfrissende citroen en verzorgende boters die je nagelriemen intens verzorgen.

Al deze producten zijn dierproefvrij, waarvan de meeste producten ook nog eens (grotendeels) natuurlijk zijn.

Winactie1

Wat moet je voor deze winactie doen om kans te maken op de prijs?

Heel simpel: je hoeft alleen maar mijn facebook pagina te liken en hieronder in een reactie laten weten dat je meedoet (en laat dan ook een geldig emailadres achter). Meedoen kan t/m zondag 12 juni. Maandag 13 juni neem ik contact op met de prijswinnaar!

P.S.: Het bericht delen mag natuurlijk altijd 😉

Heel veel succes!

You Might Also Like...

44 Comments

 • Eva
  1 juni 2016 at 07:15

  Wat leuk dat je dit doet Marieke! Tof! Ik doe even niet mee want er ligt genoeg te reviewen voor mij ;-). Maar ik wens iedereen succes!!

 • Galina
  1 juni 2016 at 07:25

  Wat een leuke actie! Ik doe niet mee want ik probeer de hoeveelheid spullen in huis juist te verminderen, maar wens alle deelneemsters veel succes:)

 • ilsiee prins
  1 juni 2016 at 07:52

  hihihi heeeeeerlijke actie! 🙂 Ik maak heeeel erg graag een kansje, wat een heerlijk verwenpakket.. Ben vooral benieuwd naar de burt bee’s…. zo fijn!!
  Groetje ilsiee

 • Hilde
  1 juni 2016 at 08:58

  Wat super leuk! Ik ken nog niet alle merken die in het pakket zitten, dus een mooie kans om dit te leren kennen! Ik doe dus graag mee 🙂

 • Jolanda
  1 juni 2016 at 09:10

  Wat leuk zeg, ik doe graag mee!

 • Lise
  1 juni 2016 at 09:12

  Wat een leuke actie! Ik volg je op IG maar ga je fb pagina nu ook maar snel liken 🙂
  Lijken me heerlijke producten allemaal, en ben vooral heel benieuwd naar die Konjac spons. Ik heb een niet zo goede huid en al zoveel geprobeerd, misschien dat dit wat is voor mij! Ik doe dus iig graag mee aan je actie!

 • jeapiebel
  1 juni 2016 at 09:33

  Altijd super gezellig om mee te doen dus ik waag een kans. 🙂 FB geliked!

 • Henderica
  1 juni 2016 at 10:10

  Tof, ik doe mee 🙂

 • Inge
  1 juni 2016 at 10:11

  Ik ontdek net je blog en val met mijn neus in de boter. Ik doe graag mee en heb je Facebook pagina geliked! 🙂

 • Lisa
  1 juni 2016 at 10:24

  Ja! Ik doe heel graag mee. 🙂 Doordat ik iedere dag make-up voor mijn werk moet dragen, en door hormonen is mijn huid erg onrustig. Deze producten zijn voor mij nog onbekend, maar klinken erg goed en ideaal voor een gevoelige huid! Wat zou het super zijn als deze producten mijn huid iets kunnen helpen.

 • Ling Choi
  1 juni 2016 at 11:01

  Wow wat een leuke winactie is dit! Echt super en je zult het maar de grote bofkont zijn als je het wint. Ik kom een kansje wagen en wie weet…. Ik like je op Facebook en heb het bericht gedeeld. Nu maar duimen dat het geluk mijn kant opgaat. Liefs, Ling

 • Inez van der Zee
  1 juni 2016 at 11:26

  Leuke actie! Als ik zou winnen zou ik het pakketje als verrassing aan mijn zus geven om haar is goed te verwennen! Dit is ook een reden voor haar om weer is naar huis te komen aangezien ze aan de andere kant van NL woont en bijna nooit meer thuis komt.

 • Mariëlle
  1 juni 2016 at 15:59

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaa! Eindelijk kan ik mee doen, ik zag het vanmorgen en ik dacht YES! Dit is natuurlijk echt helemaal iets voor mij, want ik kan wel wat nieuwe dierproefvrije producten gebruiken gezien ik zoveel heb weggegeven enzo. Deze merken vind ik dan ook nog eens super leuk en ik heb de producten nog niet geprobeerd, dus ik zou ze dan ook dolgraag reviewen. Ik ga duimen hoor <3

 • Riekie Bos
  1 juni 2016 at 20:28

  wat goed zeg, ik ben een echte dierenvriendin en heb echt een enorme hekel aan dierproeven voor make-up en huidverzorging! Zo niet nodig toch.
  Met dit pakket zou ik onwijs blij zijn en ik waag dan ook graag een kansje.
  Ik like je op facebook en volg ook op twitter.
  duim duim duim, fijne avond en groetjes van Riekie

 • Djuli
  1 juni 2016 at 20:54

  Lief dat je dit weggeeft! Ik doe niet mee want ik gebruik alleen vegan cosmetica.

 • Sazou
  1 juni 2016 at 21:24

  Wat een heerlijk proefdiervrij & natuurlijk verwenpakketje heb jij samengesteld Marieke! Ik doe graag mee, lijkt me onwijs leuk om kennis te mogen maken met nog meer proefdiervrije merken. Ben vooral nieuwsgierig naar Burt’s Bees, Greenland en the Konjac Sponge. Enne.. de Etos douchefoam lijkt me ook verrukkelijk. Bedankt voor deze super kans! 😀

 • Laurette
  1 juni 2016 at 22:24

  Klinkt als hele fijne producten! Ik doe graag mee 🙂

 • Dominique Schippers
  1 juni 2016 at 22:55

  Oehh! Heerlijk! Hier ben ik altijd wel voor in! Ik test graag producten die ik nog niet ken en reviewen op mijn blog doe ik ook graag!
  Ik laat via deze weg weten dat ik graag een kansje waag! ??

 • Sharona
  2 juni 2016 at 10:36

  Aah wat leuk! Natuurlijk doe ik mee?
  Dikke kus Sharona

 • Eva Narcisz
  2 juni 2016 at 14:02

  Zo’n geweldig verwenpakket zal mijn dag helemaal top maken 🙂 Ik ben heel erg benieuwd naar deze producten . Ik ben fan op FB en ik ga duimen . Fijne dag 🙂

 • Fiz
  2 juni 2016 at 20:44

  wat een geweldig pakket. Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd wel probeer om op te letten of een product dierproefvrij is of niet, maar soms kan ik het gewoon niet opmaken aan de label :3

  In ieder geval heb je FB pagina een like gegeven <3

 • Maaike
  3 juni 2016 at 10:22

  De producten klinken heerlijk!! Ik doe dus graag mee!

 • Iris
  3 juni 2016 at 15:43

  Wat een verwennerij ? Ik maak ook alleen maar gebruik van producten die dierproefvrij zijn!! Nu maar duimen!!!

 • Kitty Abrahams
  3 juni 2016 at 21:53

  Leuk ik doe mee ? Alles voor een gezonde huid ?

 • Susanne
  4 juni 2016 at 09:17

  Yeah wat leuk ! Ik heb je pagina geliked, you never know 😉

 • Melike
  4 juni 2016 at 14:41

  Wat een leuke winactie. Ik zie super veel heerlijke goede producten, dus I’m in!

 • Anouk Boef
  4 juni 2016 at 19:13

  Marieke… stop de klok.

  Wat een heer-lijk fris pakket! Supergoed samengesteld. Het straalt één en al lente en zomer uit. Krijg direct zin om uitgebreid te douchen en deze producten te testen. Stuk voor stuk benieuwd. UHUM, mijn interesse heb je echt gewekt! Ik hoor al jaren positieve berichten over Burt’s Bees, heerlijke handzeep in een blikje lijkt me ideaal, en dan de foam cleanser :O YAAAAASSS. Alles wat schuimt vind ik het meest prettig om mijn gezicht mee te reinigen. Wie er ook wint, je gaat iemand enorm blij maken. Lucky you!

  Zou uit m’n stekkerdoos gaan van vreugde, een echt cadeau! Succes iedereen.

  “Whatever you are doing, love yourself for doing it. Whatever you are feeling, love yourself for feeling it.” – Thaddeus Golas

 • Linda Smeets
  5 juni 2016 at 02:17

  Wat een (h)eerlijk pakket! Ja, ik doe graag mee. ?

 • Samantha
  5 juni 2016 at 09:59

  Hee! Dit is pas je eerste blog die ik lees, maar ik ga je zeker volgen! Je Facebookpagina heb ik geliked. 🙂 Wat een fantastische winactie!

 • Stefanie Mahfouz
  5 juni 2016 at 10:20

  Hoi Marieke! Ontzettend tof van je om z’n pakket weg te willen geven! Ik doe zeker mee, zoiets wil ik uiteraard winnen! Liefsx

 • Lieke b
  5 juni 2016 at 14:11

  Wat een ontzettend fijn pakket ! Ik loot graag mee ? Nu duimen maar

 • Bregje Meerendonk
  6 juni 2016 at 20:27

  Jaa wil super graag winnen! Ik werk bij de Tuinen 🙂 Vind de natuur en dieren erg belangrijk <3 Ik vind het goed dat mensen steeds bewuster worden! Gebruik zelf zoveel mogelijk dierproefvrije, natuurlijke verzoriging! Ben daarnaast vegetarisch. Dit pakket zou fantastisch fijn zijn zodat ik hem kan testen, en reviewen mede voor mijn hobbyblog, Beautyboost! 😀 Volg je blog nu sinds een tijd. Keep going! Groetjes, XO

  Bregje.

 • Vanessa Raffaela Sibma
  6 juni 2016 at 22:35

  Heerlijk groen pakketje!

 • Lisa van Opijnen
  7 juni 2016 at 09:02

  Jaaa, ik doe graag mee met deze fijne actie en heb een vriendinnetje ook al op de hoogte gesteld. Ik probeer zo veel mogelijk dierproefvrij te gebruiken, maar als model zijnde krijg ik helaas ook veel ander spul opgesmeerd. Extra prettig dus om als ik thuis kom, m’n gezicht te kunnen reinigen met een fijn gevoel 🙂

 • Anita H.
  7 juni 2016 at 20:32

  Ik doe mee.

 • Marieke
  8 juni 2016 at 18:47

  Ik wil graag een kansje wagen, leuke actie ?
  fb pagina geliked!

 • Marlot
  8 juni 2016 at 19:27

  Geliked en gedeeld op facebook, ik wil graag kans maken op dit leuke pakket 😉

 • gea
  10 juni 2016 at 20:00

  Nice!
  Heerlijk dit pakket.
  wat zou dat leuk zijn, mijn 3 kinderen straks zomervakantie en ik/moeder zo happy & relaxed door het verwenpakket…
  Wie weet tover je een glimlach op mijn gezicht.

 • Gonny
  10 juni 2016 at 23:23

  Oooo…
  Wat een ontzettend heerlijk pakket… met mijn favo merken. Burt’s Bees, Greenland, Rituals, en de Konjac spons staat al even op mijn verlanglijstje. Het wordt tijd dat ik die er van af kan strepen!? 😉
  Bedankt voor de kans en een heel fijn weekend!

 • Céline
  11 juni 2016 at 10:20

  Wat een heerlijke winactie. Ik doe graag mee en heb met plezier je Facebookpagina geliket!

 • Lieselot
  11 juni 2016 at 11:39

  Superleuke winactie, dus ik doe erg graag mee :)! Een Konjac spons staat al een tijdje op mijn wishlist, dus ik kruis mijn vingers. Ik heb je FB-pagina geliket :). Fijn weekend!

 • Marie Schreurs
  11 juni 2016 at 11:58

  Super leuk! Ik doe mee! ?

 • Manon
  11 juni 2016 at 11:59

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee! Heb je fb geliked!

 • Wilma van 't Hof
  12 juni 2016 at 03:30

  Ik maak dolgraag kans.

Leave a Reply