Green beauty

Opgemaakt april 2016

Opgemaakte beautyproducten april 2016

Genieten jullie ook zo heerlijk van het zonnetje? Heerlijk hè? Ik merk dat het mij echt goed doet, was er enorm aan toe. Aangezien het ook schoolvakantie is ben ik even wat minder actief geweest op mijn blog. Even een pas op de plaats en mezelf weer opladen. Inmiddels zitten we alweer in mei. Een nieuwe maand, dat betekent dus tijd om te laten zien wat ik vorige maand allemaal aan beautyproducten opgemaakt heb! Kijk je mee naar mijn overzicht van opgemaakte beautyproducten april 2016?

Opgemaakte beautyproducten April 2016

Ik merk dat mijn huidtype aan het veranderen is nu het weer voorjaar is. Tijdens de wintermaanden voelt mijn huid vaak droog aan, dat is de laatste weken een stuk minder het geval. Ik heb daarom vooral ‘winterse producten’ opgemaakt, want body butters met hun rijke texturen is voor mijn huid nu een tikkeltje too much. Nope mijn huid heeft behoefte aan luchtigheid!

Opgemaakte beautyproducten april 2016

Hier zie je een overzicht van alle producten! Ik zal ze één voor één even kort doornemen.

rituals1

Rituals Fortune Oil is een doucheolie uit de Laughing Buddha lijn van Rituals. Sowieso vind ik dit product heerlijk. De doucheolie voelt zacht en aangenaam aan op de huid en de geur is heerlijk warm. Het ruikt naar zoete sinaasappel en cederhout. Dik pluspunt voor mij is dat dit product geen minerale oliën en parabenen en sulfaten bevat. Wel vrij veel parfum natuurlijk, daar staat Rituals dan ook om bekend. Het schijnt dat de doucheolie de bruine teint langer vast kan houden, maar dat heb ik persoonlijk niet kunnen ondervinden, want er valt nog geen bruine teint te bekennen. Qua geur vind ik het vooral een fijn product voor de wintermaanden.

Rituals Touch Of Happiness

Uit de zelfde lijn komt de Rituals Touch Of Happiness Body Cream, dat ook de heerlijke warme geur van zoete sinaasappel en cederhout heeft. Dit is een rijk en voedend product, waardoor het vooral tijdens de wintermaanden erg goed geschikt is. Alhoewel dit product redelijk veel natuurlijke ingrediënten bevat, zit hier ook vrij veel parfum in. De crème op basis van diverse soorten siliconen. Ik heb deze Rituals producten destijds van iemand cadeau gekregen.

opgemaakte beautyproducten april

Etos Botanical Boost Jasmine & Vanilla Body Soufflé (check review hier), is ook een fijn verzorgend product. Het doet er alleen een tijdje over om goed in te trekken, dat is wel iets om rekening mee te houden tijdens het aankleden. Voor de zomermaanden is dit product veel te rijk voor mijn lichaam, dus wat dat betreft fijn dat dit product nu opgemaakt is 😉

opgemaaktapril3

Afgelopen maand heb ik ook Etos Botanical Boost Jasmine & Vanilla Salt & Sugar Scrub opgemaakt. Aanvankelijk vond ik dit product erg fijn (check review hier), maar op het laatst zat er alleen nog maar een homp zout en suiker (dus geen olie meer) in het potje. Dat scrubt niet echt prettig kan ik je vertellen, haha. Goed doorroeren voor gebruik is daarom erg belangrijk!

opgemaaktapril4

Een product waarvan ik het oprecht jammer vind dat deze op is, is de Adrienne Feller Hungarian Spring Face Mist. Want, echt, wat is deze fijn! Het is dat ik nog andere face mists/toners heb wat ik eerst op wil maken, maar dit product (of eigenlijk: dit merk!) is wel iets wat wel op mijn wishlist gaat. Mijn review over dit product kun je hier teruglezen.

opgemaaktapril4

Tot slot heb ik Yes To Cucumbers Shampoo opgemaakt. Dit product komt zeker weten terug in huis, want in mijn beleving is dit één van de beste (misschien wel beste!) shampoo wat bestaat! Check mijn review hier.

Heb jij nog beautyproducten opgemaakt afgelopen maand?

Heb een fijn weekend allemaal! Geniet van het heerlijke weer!

 

5 Comments

Ik schrijf op greenblush.nl over green beauty, duurzame lifestyle, gezondheid, vega(n) voeding en minimalisme.

Previous Post
7 mei 2016
Next Post
7 mei 2016

5 Comments

 • Natasja

  Wat een mooie producten! Ik ben inderdaad ook geswitcht qua verzorgingsproducten, maar ik laat de ‘winter-producten’ nog wel even staan. Hier in Nederland weet je het maar nooit, hihihi!

 • Shannon Sheila

  Mooie producten! Ik zit me te bedenken dat ik eigenlijk nog nooit een doucheolie heb gebruikt. Alleen maar zeepjes, douche gels en foams. Misschien dat ik dan toch die Rituals doucheolie eens moet uitproberen 😉

 • Eva

  Oeh die shampoo klink toch wel fijn. Ik ga er ook eens naar kijken als mijn huidige op is!

 • Mariëlle

  Wat een fijne producten allemaal die je hebt opgemaakt. Zelf ben ik ook erg gek op de rituals variant die jij op maakte. De mist spray kende ik nog niet. Ga even je review hierover lezen. Ben er erg benieuwd naar!

Leave a Reply

Instagram

 • Ken je de natuurlijke beautyboxen van @boxbyshine al? Shine is een luxe beautybox gevuld met fijne duurzame producten. Lees alles over de box via #linkinbio en volg ze meteen even als je mee wil doen aan de #winactie! . #studentcompany #beautybox #unboxing #bbloggers #greenlifestyle #greenblogger #discoverunder5k #gekregen #duurzaam #sustainable #naturalbeauty #natural #eco #ecobeauty #cleanbeauty #cleanliving
 • De mannen zijn op stap, dus vandaag zijn we lekker met z'n tweetjes. Koekjes bakken, kleien en even schommelen, heerlijk kneuterig 💚 Van de week mocht ze wennen in groep 3, de tijd gaat zo snel! 😱#timeflies #enjoythelittlethingsinlife #buitenspelen #dochter #daughter #greenlifestyle #greenblogger #nature #instadaily #kids #daughter #family #familylife #enjoy
 • In love with this new scent 💙 Pure Balance @saltoftheearthdeodorant.nl#purebalance #saltoftheearth #deodorant #crueltyfree #naturalbeauty #natural #vegan #greenlifestyle #greenblogger #bblogger #discoverunder5k #picoftheday #instadaily #linkinbio #sample
 • Deze 100% natuurlijke handcrème van @avanaturalskincare is echt hééll fijn! 👍Het maakt droge handen superzacht en het is bovendien heel zuinig in gebruik. Meer lees je in mijn review, zie link in bio. Fijne avond allemaal! 💚#linkinbio #naturalbeauty #crueltyfree #vegan #greenlifestyle #greenblogger #greenbeauty #cleanbeauty #bblogger #vegancosmetics #dutchblogger #discoverunder5k #review #instadaily #instabeauty #picoftheday #musthave #fav #favorite #ecobeauty #hands #manicure #handcream #bodycare #sample
 • Yay, er gaat niets boven een lang weekend vrij en verse aardbeien 😍🍓 Gaan jullie nog wat leuks doen vandaag? Wij zijn het hele weekend al bezig met klussen, behangen en zo. Ook ben ik na een lange afwezigheid weer begonnen met bloggen, er staan 2 reviews online. Leuk als je een kijkje neemt! 💚#aardbei #strawberry #breakfast #lowcarb #fruit #kha #healthyfood #weekend #pinksteren #greenlifestyle #greenblogger #bblogger #dutchblogger #discoverunder5k #instafood #picoftheday #foodpic
 • Code geel? Hier is het in ieder geval droog en windstil gebleven. Toch wel fijn, zo tijdens de Avondvierdaagse 😄 2e dag 10 km wandelen zit er op! 💪#avondvierdaagse #codegeel #holland #nederland #bloembollen #flowers #dutch #bos #strand #duinen #dunes #forest #bloemen #dutchblogger #hiking #10km

Follow Me!