The body shop adventskalender
Green beauty

The Body Shop adventskalender unboxing | Love it!

Ken je het gevoel dat je echt, écht dolverliefd op een product geworden bent? Dat je gewoon flabbergasted, stomgeslagen van verbazing bent dat jij als één van de lucky few dit product ter review ontvangen hebt? Dit gevoel overkwam mij een tijdje terug nadat ik The Body Shop adventskalender binnen kreeg. 

Hoe vaak kun je OMG zeggen in een uur? Blijkbaar heel erg vaak. Want iets anders, laat staan iets zinnigs, heb ik gewoon niet uit kunnen brengen tijdens deze zestig minuten. Ik voelde me als een klein kind tijdens pakjesavond, zo blij.

En ja, ik weet als geen ander dat het leven niet (alleen) maar om materiële zaken draait. Maar misschien mag je dat eens per jaar een beetje loslaten en even schaamteloos en keihard genieten? Ik voelde mij even een zeer intens gelukkig mens dankzij The Body Shop adventskalender. En nog steeds overigens. Wat een pure luxe en verwennerij!

The Body Shop adventskalender unboxing

Ik weet niet wat het is, maar ik ben duidelijk niet de enige vrouw op aarde die dolblij wordt van iedere dag een vakje openmaken en een cadeautje mogen ontvangen. Adventskalenders worden ieder jaar steeds populairder lijkt wel en ik snap wel waarom. Ik heb mezelf ontzettend moeten beheersen om niet meteen alle doosjes open te maken, maar ik de verleiding kunnen weerstaan. Ik heb de adventskalender een aantal weken opgeborgen in de kast (dat was moeilijk, niet normaal!!) en pas echt vanaf december iedere dag een vakje opengemaakt.

the body shop adventskalender
the body shop unboxing
the body shop adventskalender unboxing

De inhoud van de adventskalender

The Body Shop Adventskalender is verkrijgbaar in verschillende varianten. Ik heb de groene variant ontvangen, ook wel de 24 happy days advent calender genoemd. Dit is al behoorlijk luxe, maar er zijn ook twee nóg luxere varianten verkrijgbaar. De adventskalender bestaat uit 25 verschillende vakjes, of eigenlijk doosjes, die ieder een product van The Body Shop bevatten. Dit kan een mini of fullsize verzorgingsproduct zijn, maar ook accessoires en make-up. Ontzettend tof, want zodoende zit er zowel voor de diehard TBS fan als voor nieuwelingen absoluut interessante producten in. Het is wat mij betreft echt hét perfecte kerstcadeau voor beautyliefhebbers!

tbsadvent5

tbsadvent6

Dit zijn de producten van de doosjes van dag 1 t/m 18. Zeep, douchepuff, lipbalm, douchegels, bodylotions, een oogschaduwpenseel, een oogpotlood, puntenslijper, een lipliner, wenkbrauwborstel, gezichtsreinigingsdoekje, pincet en een wimperkrultang. Prachtige, bruikbare producten!

Prijs & verkrijgbaarheid

The Body Shop adventskalender kostte in eerste instantie 75 euro. Bepaald niet goedkoop nee! Onlangs waren ze helemaal uitverkocht. Nou zag ik gisteravond dat ze weer terug op voorraad zijn én nu afgeprijsd zijn naar 50 euro. Kijk, dat scheelt toch weer een slok op een borrel. Mocht je nou nog toch nog een adventskalender willen aanschaffen of cadeau willen doen, dan is dit het moment. Je krijgt er geen spijt van!

The Body Shop adventskalender is verkrijgbaar via de winkels en de webshop van The Body Shop

Dit product heb ik ontvangen ter review. 

Meer van The Body Shop:
Body Yogurt review
Oils of Life facial oil review

You Might Also Like...

11 Comments

 • Inge
  19 december 2016 at 08:33

  Oooh wat gaaf Marieke! Ik heb naar zo’n kalender staan kijken, maar ik vond ze nogal duur dus heb ik hem maar niet besteld. Wat een bofkont ben je, geniet ervan! 😀

 • Mariëlle
  19 december 2016 at 09:23

  Ik heb hem ook en ik ben er ook helemaal wild van geworden hihi, super leuk 🙂

 • Claire
  19 december 2016 at 16:02

  Super leuk Marieke! En ik denk dat jij je nooit als verwend nest gaat gedragen. Je bent zo down to earth! Echt het is je ook gegund! Ik ben mega benieuwd naar de make-up en gezichtsreinigingsdoek, komt hier een review van? ?

 • Sara | MevrouwMiauw
  19 december 2016 at 18:42

  Ik was ook één van de gelukkige mensen die dit geweldige cadeau mocht ontvangen. En ik weet helemaal wat je bedoelt: iedere dag een doosje open maken maakt mij echt heel happy. 🙂 Iedere ochtend als ik in de woonkamer kom, dan trek ik deze mooie adventskalender weer open om het desbetreffende vakje van die dag te gaan zoeken en te openen. Veel plezier met de laatste doosjes. <3

 • Natasja
  19 december 2016 at 20:33

  Echt super super leuk dat je deze opgestuurd kreeg, ik kan me je gevoel helemaal voorstellen! Ieder jaar kriebelt het bij mij om een adventskalender te kopen voor mezelf, maar ik kan nooit kiezen. Dit is wel een heel mooi exemplaar, met inderdaad heel bruikbare producten!

 • hillybillybeauty
  19 december 2016 at 20:38

  Ik snap helemaal dat je zo aan het stuiteren was! Zou ik ook zijn!! Ik heb de kalender nog steeds niet gekocht, misschien dat ik hem in de sale ( na de kerst ) nog voor een leuk prijsje kan scoren. De items die erin zitten heb ik namelijk over het algemeen al in mijn giga voorraadkast…haha. Maar voor de “sfeer” zou ik hem zo ook kopen. Dan ga ik hem alleen vanaf januari elke dag een vakje openen, hihi

 • Greenblush
  19 december 2016 at 21:16

  Lief, dankjewel Claire! Ja, zal ik er een review van maken? Ik ben zelf eigenlijk ook wel erg benieuwd! 🙂

 • Greenblush
  19 december 2016 at 21:18

  Kan ik mij helemaal voorstellen! Dit is toch een geweldige manier om de dag te beginnen? 🙂

 • Greenblush
  19 december 2016 at 21:26

  Ik zou voorheen nooit een adventskalender voor mezelf gekocht hebben denk ik, maar nu ik er één heb mogen ontvangen weet ik hoe geweldig leuk het is. En ik vind het een prima traditie om voort te zetten. Volgend jaar doe ik mezelf gewoon één cadeau of ik vraag er één aan Sinterklaas 🙂

 • jonna@burgertrutjes
  20 december 2016 at 19:27

  OMG, wat tof!! Echt een feestje zo’n kalender. Dit jaar doe ik er niet aan mee, maar volgend jaar absoluut

 • Evelien
  22 december 2016 at 20:27

  Awhhh wat lief jouw reactie zeg, echt superleuk! Ook erg leuk dat je mij noemt, hihi. Ik vind de advent calendar ook echt geweldig, wat een feest om iedere dag een vakje te openen. Niet dat dat mij lukte, hoor…. *oeps* Maar die joy van binnen wanneer je al die kleine cadeautjes ziet, geweldig 😀 Ik hoop dat je nog veel meer mooie dingen gaat ontvangen voor je blog, als iemand het wel verdiend! <3

Leave a Reply