Privacyverklaring

Privacyverklaring Greenblush.nl

Bezoek je mijn blog, laat je een reactie achter, mail je mij of neem je op een andere manier contact met me op, dan ontvang ik persoonsgegevens van je. Omdat ik met mijn website bepaalde persoonsgegevens verzamel, heb ik een privacyverklaring gemaakt. Deze persoonsgegevens worden alleen verwerkt voor het doel waarvoor ze verstrekt zijn en overeenkomstig met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. In deze privacyverklaring kun je lezen waarom dat gebeurt, wat er met je gegevens gebeurt en hoe je ze kunt aanpassen of laten verwijderen.

Contactgegevens

www.greenblush.nl
info@greenblush.nl

Welke persoonsgegevens verwerk ik?

Greenblush.nl verwerkt je persoonsgegevens zodra je contact met mij opneemt. Dat kan zijn doordat je het contactformulier invult of een reactie op een blog mijn blog achterlaat.

Dat betekent dat ik een of meer van de volgende persoonsgegevens van je verwerk:
– Je naam
– E-mailadres
– IP-adres
– Je website adres (indien van toepassing)
– Overige persoonsgegevens die je mij geeft, bijvoorbeeld in correspondentie bij winacties, zoals je adres.

Als je een reactie plaatst onder een van mijn blogs vul je je naam, je e-mailadres en eventueel je website in. Je e-mailadres wordt niet getoond op mijn website. Ikzelf gebruik die alleen als ik persoonlijk naar je wil reageren, je emailadres wordt niet aan derden verstrekt.
Verder onthoudt de website je IP-adres. Dit is nodig zodat ik gebruikers die mij bedreigen, spam sturen etc. kan blokkeren.

Ook als je meedoet aan een winactie wordt je e-mailadres en IP-adres gebruikt. Ik gebruik je e-mailadres om je te berichten als je hebt gewonnen, en ik check de IP-adressen om deelnemers die meerdere keren meedoen uit te kunnen sluiten van de winactie.

Als je mijn website bezoekt, verzamel ik ook informatie van je die niet persoonlijk is, zoals:

  • De naam van de browser die je gebruikt
  • Het besturingssysteem dat je gebruikt
  • De serviceprovider waarmee jij internettoegang hebt

Waarom verwerk ik de persoonsgegevens?

Grofweg heb ik twee redenen waarvoor ik je persoonsgegevens nodig heb. De eerste reden is dat ik ze gebruik om contact met je te kunnen onderhouden, bijvoorbeeld om te kunnen mailen. De tweede reden is dat ik ze gebruik om bezoekersgedrag te analyseren om mijn website verder te verbeteren.

Met welke derde partijen deel ik je persoonsgegevens?

Normaliter ben ik de enige die toegang heeft tot je gegevens. Maar er zijn derde partijen die toegang hebben tot je gegevens of een deel daarvan. Dat is alleen het geval als de wet daartoe verplicht of als dat voor mij noodzakelijk is om mijn werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

Het gaat om de volgende ‘derden’:

  • De websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren
  • Google Analytics, voor de analyse van de gegevens van bezoekers van mijn website
  • Google Adsense, voor het gericht adverteren voor de bezoekers van mijn website
  • Affiliateprogramma’s, in dit geval Bol.com Partnerprogramma en Tradetracker.

Met deze partijen heb ik verwerkersovereenkomsten afgesloten.

Wat doe ik met cookies?

Greenblush.nl gebruikt functionele cookies, analytische cookies en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld je voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Analytische cookies verzamelen informatie over het gedrag van bezoekers op een website. Tracking cookies volgen het surfgedrag van de bezoeker. Die maken het mogelijk om gerichter te kunnen adverteren, zoals bij Google Adsense het geval is. Voor deze cookies is een cookieverklaring nodig omdat hiervoor persoonsgegevens worden gebruikt.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting hierover op veilig internetten.

Wat doe ik met Google Analytics?

De analytische cookies worden cookies om Google Analytics te kunnen gebruiken. Met die gegevens krijg ik inzicht in zaken als welke pagina’s het meest worden bezocht, hoe lang een bezoeker blijft en welke links worden aangeklikt. Dat maakt het mogelijk de website verder te verbeteren en meer informatie te bieden die de bezoekers graag lezen. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Hier vind je meer informatie over het privacybeleid van Google Analytics.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier heb ik geen invloed op.

Hoe lang bewaar ik je persoonsgegevens?

Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor ik je gegevens verzamel. Een goedgekeurde reactie onder een artikel blijft in principe net zo lang online staan als het desbetreffende artikel online zal staan. Als jij het fijn vindt als jouw reactie en bijbehorende gegevens verwijderd worden, kun je contact opnemen met info@greenblush.nl.

Hoe beveilig ik persoonsgegevens?

Greenblush.nl neemt de bescherming van je gegevens serieus en heeft passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Deze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url. Als je het idee hebt dat je gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@greenblush.nl

Ben je minderjarig?

Greenblush.nl heeft niet de intentie om gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van hun ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Daarom raad ik ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat mevrouwmiauw.nl over gegevens van een minderjarige beschikt zonder dat hier toestemming voor is gegeven dan kun je contact opnemen via contact@mevrouwmiauw.nl. Dan zorg ik dat de gegevens verwijderd worden.

Comments are closed.

Instagram

  • Wow, wat een eer! Ik sta met een interview in @vriendin_nl! 😱 In de nieuwste uitgave vertel over mijn blog, over duurzaam leven, mijn uitdagingen en deel ik ook mijn groene tips. Deze week overal verkrijgbaar 💚 . . . #interview #vriendin #blog #greenblogger #dutchblogger #discoverunder5k #bblogger #greenlifestyle #healthylifestyle #ecolifestyle #ecoliving #instadaily #picoftheday #magazine #sustainability #sustainable #blogger #duurzaam
  • Met de hele familie (30 man? in ieder geval een flinke ploeg) zijn we bij mijn oom en tante in Oostenrijk op bezoek. Heel tof en bijzonder! 💚 #holiday #hiking #austria #oostenrijk #vakantie #family #familytime #camping #travel #travelling #travelgram #instatravel
  • Welcome to #austria🇦🇹 #austria #family #travel #holiday #mountains #visit #familyvisit #wanderlust #discoverunder5k #travelingram #travelgram #oostenrijk
  • Natural facial oils by @chi.natural.life 💚 @meetthemakersnl . . #naturalbeauty #meetthemakersnl #event #chi #facial #serum #bblogger #skincare #aromatherapy #vegan #crueltyfreebeauty #crueltyfree #natural #organic #nuts #amsterdam #amsterdamcity #press
  • Het is vandaag heel wat donkerder (en kouder!) in vergelijking met afgelopen dagen, maar Amsterdam blijft mooi ❤ #amsterdam #city #dutch #loveit #pressevent #rainy #clouds #holland #discoverunder5k #meetthemakers #citytrip #travel #grachten #instadaily #picoftheday #amsterdamcity
  • Kijk haar nou genieten 🌞 #sun #dochter #family #weekend #sunday #strand #beach #familytime #daughter #kids #sea #duinen #spring

Follow Me!