Pacifica Hawaiian Ruby Guava Parfum roller
Green beauty Review

Pacifica Hawaiian Ruby Guava Parfumroller | Beauty

Wanneer je gaat nadenken over natuurlijke en dierproefvrije beauty producten, dan denk je in eerste instantie aan je verzorgingsproducten en je make-up. Je staat veel minder stil bij parfum. Als ik naar mezelf kijk tenminste. Maar wist je dat parfum vaak helemaal niet dierproefvrij is? De grote, bekende merken zoals Chanel, Dior, Chloé (mijn favoriet), zijn dat in ieder geval niet. En om mijn favo parfum nou weg te doen is ook weer zo wat. Toch begon ik voor mezelf te kijken of ik een fijne natuurlijke én dierproefvrije parfummerk kon vinden, ter afwisseling van mijn huidige parfum See By Chloé. En zowaar, heb ik dit gevonden in het mooie merk Pacifica. Ik review vandaag de Pacifica Hawaiian Ruby Guava parfumroller!

Pacifica Hawaiian Ruby Guava Parfum Roller

Dit parfum is geïnspireerd door een reis in Hawaï. Deze zwoele tropische mix combineert zoete en verleidelijke tonen van Guave met een heldere, Citrus geur van grapefruit en een warme en subtiele kokosnoot basis.

Wat zo bijzonder is aan de parfums van Pacifica (er zijn overigens nog véél meer varianten verkrijgbaar!) is dat ze 100% natuurlijk zijn, ze zijn dierproefvrij, zelfs vegan en vrij van parabenen. Naast dat dit parfum in een roller verkrijgbaar is, heeft Big Green Smile ook geurstokjes, een spray en een solid perfume van deze geur in het assortiment. Het parfum heeft als basis graanalcohol met een mix aan natuurlijke essentiële oliën.

Pacifica Hawaiian Ruby Guave Perfume

Pacifica Hawaiian Ruby Guava Parfumroller combineert een aantal van mijn favoriete geuren in één parfum. Ik hou echt enorm van citrusgeuren, en  met grapefruit zit je wat mij betreft dan sowieso al goed. Daarbij is guave douchegel van Korres mijn favoriete douchegel ever, dus dat dit parfum ook naar guave ruikt, maakt mij erg blij. Kokos is wel iets wat soms te overheersend kan zijn in een product vind ik, maar alhoewel je in dit parfum wel kokos ruikt, is de kokosgeur niet overheersend. Het is meer subtiel aanwezig op de achtergrond. De geur is zoet en fruitig. In het begin ruik ik vooral de zoete guave geur, later komt vooral de mix van citrus en kokos naar voren. De geur wordt dan in plaats van zoet, ook wat ‘luchtiger’, een prettige geur die niet te overheersend is, maar wel de hele dag blijft hangen.

Pacifica Hawaiian Ruby Guava parfum doet mij denken aan de zomer. Aan hagelwitte stranden met palmbomen en een azuurblauwe oceaan. Ja, ik zie meteen Hawaii voor me wanneer ik dit luchtje ruik! En ik moet zeggen… ik vind dat helemaal niet verkeerd, want stiekem verlang ik al een beetje naar de zomer. Dit parfum helpt mij om in een sunny mood te komen.

pacifica parfum roller

Het parfum is dankzij de parfumroller makkelijk aan te brengen op de huid. Je zou de roller mee kunnen nemen in je tas bijvoorbeeld. Toch doe ik dat niet omdat het een glazen flesje is. Stel je voor dat het breekt? De verpakking vind ik geweldig, het ziet er zo mooi uit! Daar word je toch instant vrolijk van?

Ik ben overigens behoorlijk onder de indruk hoe lang Hawaiian Ruby Guava op mijn huid blijft ‘hangen’. Wanneer ik het ’s ochtends aangebracht heb, ruik ik het ’s avonds nog steeds! Ik hoef het dus maar één keer per dag aan te brengen. Het is daarom erg zuinig in gebruik.

Alhoewel dit parfum mij niet het luxe gevoel geeft zoals DE grote parfum merken, ben ik wel erg tevreden over dit product van Pacifica. Ik vind het een prachtige aanvulling! Ik ben erg benieuwd geworden naar de overige producten van dit toffe merk. Groene, natuurlijke merken saai en duf? No way, echt niet 😉

De parfums van Pacifica zijn verkrijgbaar bij Big Green Smile. De prijzen varieren van €13,50 tot €19,95.

Ken jij de parfums van Pacifica al? En let jij op of een geur dierproefvrij is of niet?

Deze review betreft een product wat is opgestuurd door een bedrijf.

You Might Also Like...

14 Comments

 • jeapiebel
  1 februari 2016 at 09:18

  De parfum met roller heb ik nog nooit gebruikt. Doet mij denken aan deodorant. Maar dat je deze verpakking makkelijk kunnen meenemen in de tas dat is zeker handig. Hij ziet er goed en vrolijk uit. Ik houd ook van geuren met citroen. En ik geloof ook erg in natuurproducten. 🙂

 • Zoë
  1 februari 2016 at 17:02

  Aah lekker zoet is deze he? Ik heb de vijgenvariant, heerlijk is die ook!

 • Natasja
  1 februari 2016 at 19:12

  Hij klinkt heerlijk, ik krijg er ook spontaan zin in de zomer van! Ik heb ook een parfum van Pacifica, ik vind het een erg mooi merk met een luxe uitstraling.

 • Eva
  1 februari 2016 at 21:12

  Leuke review Marieke! Ik was hier heel benieuwd naar! Ik ga er eens naar kijken bij Big Green Smile.

 • Galina
  1 februari 2016 at 21:44

  Pacifica parfum staat hier hoog op het verlanglijstje, maar vind het altijd zo lastig om een geur te kiezen op basis van een omschrijving. Toch maar eens bestellen en zien hoe het bevalt. Goed om te weten dat de geur lang blijft hangen btw, dat was iets wat ik me dus steeds afvroeg bij een natuurlijk geurtje.

 • Greenblush
  1 februari 2016 at 22:28

  Vind ik ook erg lastig, om een parfum online aan te schaffen zonder te weten hoe het ruikt. Nou weet ik dat er wel webshops zijn die ook testers hebben, dus daar zou je het eventueel ook na kunnen vragen. Bij mij blijft de geur lang hangen, het is niet te vergelijken met een eigen merk geurtje van de drogist bijvoorbeeld, de kwaliteit ligt bij Pacifica beduidend hoger!

 • Greenblush
  1 februari 2016 at 22:28

  Leuk Eva!

 • Greenblush
  1 februari 2016 at 22:29

  Leuk Natasja, welk parfum heb jij van Pacifica?

 • Greenblush
  1 februari 2016 at 22:29

  Oeh! Dat klinkt ook erg goed, ik hou enorm van vijgen!

 • Greenblush
  1 februari 2016 at 22:30

  Fijn dat je ook van natuurlijke producten houdt Jeapiebel! Daar sta ik zelf ook helemaal achter 🙂

 • Debbie
  2 februari 2016 at 13:25

  Ik ben een fan van de huidverzorgingsproducten van Pacifica en heb onlangs een lippenstift besteld. Ik koop de producten altijd bij Iherb, scheelt een stukje;-)

 • Mariëlle
  3 februari 2016 at 13:19

  Je hebt me zo onwijs nieuwsgierig gemaakt!

 • robin
  3 februari 2016 at 20:08

  klinkt goed! ik ben er nieuwsgierig naar 🙂

 • Evelien
  3 februari 2016 at 23:40

  Oh heeerlijk, ik wil ook in een sunny mood komen! De geur klinkt verrukkelijk. En zoveel beter dat hij dierproefvrij is!

Leave a Reply