Opgemaakt
Green beauty

Opgemaakt December & Januari | Beauty

Ik heb weer veel beauty producten opgemaakt de afgelopen twee maanden. In januari heb ik geen opgemaakt artikel geschreven, vandaar dat je nu producten van twee maanden ziet. Bij deze laat ik je zien welke beauty producten ik afgelopen december en januari opgemaakt heb!

Beauty producten opgemaakt december & januari

Allereerst, sorry voor de slechte kwaliteit foto’s. Iets met waardeloos licht en ik heb nog geen high tech equipment in huis zodat ik de boel een beetje kan opleuken. Working on that trouwens. Eén van mijn goals dit jaar is om te sparen voor een betere camera en goede lampen. Voor nu moeten we het maar even met wat minder doen 😉

opgemaaktdecember1Ik begin met de gezichtsverzorging. De producten van Skin Blossom vind ik érg fijn. Ik vind het een prettig merk om te gebruiken wanneer ik geen andere gezichtsverzorging aan het testen ben. Ik weet dat mijn huid hier goed op reageert en ik heb daarom nog een backup van deze producten hier staan.

opgemaaktdecember3

De reinigende mousse van Cattier Paris is echt super, super zacht, volgens mij is dit zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt. Echter gebruikte ik dit product altijd in combinatie met andere reinigende producten, omdat ik anders het gevoel heb dat het niet grondig genoeg reinigt. Amie oogmake-up remover is ook al zo’n mild product. Het reinigt oogmakeup prima en ruikt ook nog eens lekker. Ik heb van dit product overigens ook nog een back up liggen. Evolve cacao masker heb ik een tijdje geleden gereviewd, en bij deze ook dus opgemaakt. Mijn review over dit product kun je hier nog eens nalezen als je dat leuk vindt 🙂

opgemaaktdecember2

Greenland Shower Mousse vind ik heerlijk, en ik vind het daarom ook oprecht jammer dat deze op is! Hetzelfde geldt voor de bodylotion van Korres. Korres is sowieso een fantastisch merk, hun douchegels behoren echt tot mijn favoriet!

opgemaaktdecember4

Ik heb de EOS lippenbalsem opgemaakt, deze heb ik bij de DM in Düsseldorf gekocht. Dit product zal ik niet meer opnieuw kopen. Ik weet dat veel meiden er lyrisch over zijn, maar ik denk dat ik er toch echt te oud voor ben haha. Ik vind ‘m gewoon niet zo prettig in gebruik. Daarnaast heb ik een concealer van de Hema opgemaakt en de foundation van Benecos.

opgemaaktdecember5

Biomed Body Firmer is een fijn product, hij ging alleen vrij snel op. Laidbare handcreme is geweldig, deze zou ik zeker wel opnieuw willen aanschaffen! Echter liggen er nog 4 tubes handcrème van andere merken op mij te wachten, haha. Eerst die ook maar opmaken dus! Lavera tandpasta heb ik destijds ook in Duitsland gekocht. Een fijne tandpasta die ook nog eens helemaal natuurlijk is.

opgemaaktdecember6

Soley handzeep is heerlijk én heel bijzonder, want naast dat het een geweldige verpakking heeft, bevat het ook wildgeplukte IJslandse kruiden. Helaas is dit product wel aan de prijzige kant. Het flesje ga ik trouwens bewaren, want ik weet daar wel een leuk DIY projectje voor. Neutral baby olie heb ik voor Roos gebruikt, ik vond ‘m bij de AH bij de 35% korting bak. Haar huidje reageert er erg goed op (ze heeft een super droge en gevoelige huid en ik blijf maar smeren, smeren, smeren). Wat ook erg fijn is dat dit product natuurlijk is en géén parfum en minerale oliën bevat. Tot slot nog een mini flesje arganolie wat in een goodiebag zat. Ik gebruik arganolie erg graag en het is altijd fijn om dat in huis te hebben.

Nou, dit waren mijn opgemaakte producten van afgelopen tijd! Het was weer aardig veel, normaal gesproken gaat het niet zo hard hoor. Nu waren het toevallig weer veel restantjes. De meeste producten heb ik echt maanden tot een jaar mee gedaan 🙂

Heb jij veel producten opgemaakt afgelopen maand?

You Might Also Like...

5 Comments

 • Eva
  29 januari 2016 at 22:17

  Hihi dat zijn best veel producten maar ik snap dat je dat niet allemaal in december en januari hebt opgemaakt :-). Wel leuk om te zien!

 • Mariska
  30 januari 2016 at 14:07

  Die shower mousse lijkt me zo lekker! Fijne spulletjes!

 • Galina
  30 januari 2016 at 16:14

  Dat zijn inderdaad flink wat producten! Die handcrème lijkt me wel fijn, klinkt zo apart, die IJslandse kruiden 🙂

 • Evelien
  30 januari 2016 at 23:29

  Leuke producten die je hebt opgemaakt! Die bodylotion van Korres lijkt me heerlijk, vind dat ook een tof merk. Ook de showermousse van Greenland lijkt me erg lekker.

 • Yvonne
  5 februari 2016 at 15:36

  Ik vind het altijd zo fijn als er producten helemaal opgemaakt worden.

Leave a Reply