Green beauty Review

Laidbare In Safe Hands Handcrème

Laidbare In Safe Hands Handcream

Enige tijd geleden bestelde ik de I Love Myself Beautyspots Box, waar ik al eerder een unboxing artikel over geschreven heb. Eén van de producten die in deze box inbegrepen zat, is de Laidbare In Safe Hands Handcream. Ik was ontzettend blij toen ik dit product in de beautybox tegenkwam, want ik had er al veel lovende verhalen over gehoord. Tijd dus om het zelf te testen! Vandaag lees je mijn review, benieuwd hoe het product mij is bevallen?

Laidbare In Safe Hands Handcrème (50 ml, €7,00)

Laat ik allereerst zeggen dat ik de verpakking ontzettend leuk vind! Mooie eenvoud, strak, duidelijk, niet te veel poespas, daar hou ik wel van. Ook niet super vrouwelijk, waardoor deze Laidbare handcrème voor het hele gezin geschikt is.

laidbare in safe hands sunflower handcream

Ingrediënten:
Aqua (Water), Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Glyceryl Stearate (Palm Kernel), Isopropyl Myristate (Palm Oil), Stearic Acid (Vegetable), Helianthus Annuus (sunflower) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerin (Coconut), Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol (Naturally Derived Preservative), Parfum, Tocopherol (Natural Vitamin E), Linalool (Essential Oils), Geraniol (Essential Oils), Limonene (Essential Oils), Benzyl Benzoate (Essential Oils), Benzyl Salicylate (Essential Oils)

Persoonlijk heb ik over het algemeen niet zo snel last van droge handen, maar nu het wat kouder wordt merk ik wel dat mijn handen ietsjes droger en schraler aanvoelen. Ik pak daarom nu ook wat vaker een handcrème erbij en meestal ga ik dan voor Laidbare In Safe Hands handcrème.

De basis van deze handcrème bestaat uit verzorgende cacaoboter, sheaboter, zonnebloemolie en avocado olie. Dit zijn ingrediënten die inderdaad super fijn zijn wanneer je last hebt van een droge huid. Deze natuurlijke boters en oliën zijn ontzettend voedend en maken de huid lekker zacht. Wat fijn is dat het parfum ook op natuurlijke basis is. Dit maakt dat de handcrème ook écht daadwerkelijk 100% natuurlijk is.

Laidbare In Safe Hands handcrème heeft een vrij neutrale geur. Je ruikt de zonnebloemolie doorheen en het ruikt licht kruidig. Absoluut niet zoet of bloemig, waardoor de geur ook mannen zeker zal aanspreken. Simon pakt deze handcrème overigens zelf er ook wel eens bij wanneer hij last van droge handen heeft.

De handcrème heeft een fijne substantie. Het is niet te vloeibaar en niet te dik. De handcrème trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. Ik vind dat persoonlijk wel prettig, want daardoor kun je de handcrème ook prima overdag gebruiken en hoef je geen eeuwigheid te wachten totdat de crème ingetrokken is. Overigens… je kunt deze handcrème óók prima gebruiken als verzorging voor je voeten!

laibare handcrème

Laidbare In Safe Hands Handcrème is een ideale handcrème voor dagelijks onderhoud. Je kunt het makkelijk en snel even tussendoor gebruiken en helpt goed om droge handen te voorkomen. De handcrème is makkelijk mee te nemen in je (hand)tas, wat ik een groot pluspunt vind. En een tube is ook wel zo hygiënisch!

De prijs van het product (€7,00 voor 50 ml) vind ik ook goed te doen voor een 100% natuurlijk product. Ja, ik ben erg tevreden. Een erg fijn product!

De producten van Laidbare, waaronder In Safe Hands handcrème, is te koop via de mooie webwinkel Heavenly Pure.

Ken jij de producten van Laidbare al?

 

You Might Also Like...

2 Comments

  • Natasja
    7 december 2015 at 19:58

    Leuk om te lezen dat jij ook zo tevreden bent over deze handcrème, ik vind het een erg mooi merk!

  • Greenblush
    14 december 2015 at 20:23

    Ja, zeker leuk merk, ik hou hier wel van! 🙂

Leave a Reply