Green beauty

Unboxing I Love Myself Beautyspots Box

I love Myself Beautyspots boxAlweer een tijdje geleden ontving ik mijn ‘I love Myself Beautyspots Box’ die ik bestelde via Huidverzorging Mireille. Mireille heeft regelmatig van die geweldig beautyboxen in haar webshop, toch had ik nog niet eerder een box bij haar besteld. Toen ik hoorde dat ze een speciale beautybox samen met Natasja van Beautyspots heeft samengesteld, dacht ik ‘wow, die MOET ik hebben, hoe dan ook’! Ik volg Natasja en haar blog erg graag en ik vond het zo’n leuk idee dat ik er meteen één box besteld heb. Overigens net op tijd, want alle boxen waren gewoon binnen 24 uur uitverkocht! Een geweldige prestatie! Vandaag laat ik zien wat er in de I love Myself Beautyspots box zat, kijk je mee?

Allereerst wil ik nog even één ding zeggen: mijn excuses voor de waardeloze foto’s! Het is ontzettend stom, maar ik ben dus al een week mijn acculader van mijn camera kwijt! Dat is flink balen, want mijn camera is leeg en nu kan ik dus geen foto’s maken. Behalve met mijn mobiel dan, wat wel een beetje waardeloos is. Dus sorry, sorry, sorry! Hopelijk vind ik mijn acculader snel terug. Ik ben thuis alles aan het opruimen, alle laatjes en kastjes overhoop gehaald en opnieuw gesorteerd, een hoop gevonden waarvan ik niet wist dat ik het kwijt was, maar niet gevonden wat ik zocht. Ik kan natuurlijk een nieuwe acculader kopen of een camera lenen van iemand, maar stiekem overweeg ik om gewoon een spiegelreflex camera te kopen. Is alleen ietsjes duurder…

Anyway, mijn unboxing!

I love Myself Beautyspots box

De beautybox is ontzettend mooi verpakt, er is veel aandacht aan besteed, leuk! Het is echt een cadeautje! In de verpakking zit een mooi zilveren doosje met glitters hihi (ik zat binnen notime helemaal onder, maar dat geeft helemaal niks! Feestelijk is het wel :-))

bomb cosmetics rose bazaar

Het eerste product wat ik tegenkom is Rose Bazaar zeep van Bomb Cosmetics. Bomb Cosmetics ken ik, want ik verkoop het merk zelf ook wanneer ik met m’n webshop op een beurs sta. Een heel fijn merk, met super schattige handgemaakte producten als zeepjes, bathbombs, lipbalms, waxmelts, etc. Deze zeep kende ik nog niet. Hij ruikt lekker, inderdaad naar roosjes! De geur niet té overheersend, wat ik wel prettig vind. De zeep is zacht voor het lichaam doordat deze op basis is van glycerine. Dit is een fullsize product, de waarde is zo rond de €3,95.

laidbare in safe hands

Hier ben ik erg blij mee! Ik was namelijk al een tijdje benieuwd naar het merk Laidbare, ik heb er al veel goede verhalen over gehoord! Laidbare (verkrijgbaar via webshop Heavenly Pure) is een natuurlijk huidverzorgingsmerk, wat ook nog eens goed betaalbaar is. Laidbare In Safe Hands is een fullsize handcrème. Voor  50 ml betaal je €7,-. Ik ga hier verder nog niet teveel over zeggen, want er komt nog een aparte review van. Maar ik ben er erg blij mee, thanks!

beautyspotsbox4

‘In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid’.

Dat klinkt veelbelovend! Ik ben daarom erg benieuwd naar de twee travelsize producten van Cenzaa. Ik vind alleen de verpakking lastig te begrijpen, want wat ís het nou precies? Het staat er niet heel duidelijk op. Ik vermoed dat het een serum en dagcrème is. Ik heb de producten nog niet geprobeerd, ik kan er daarom nog niet uit eigen ervaring spreken. Maar nieuwsgierig ben ik absoluut want het bevat prachtige, botanische ingrediënten!

beautyspotsbox7

Ik ben best wel een zeur wat mascara betreft. Ik ben, zoals je ondertussen vast wel weet, ontzettend voor natuurlijke producten, maar ze moeten wél goed werk leveren. Een goede natuurlijke mascara heb ik bijvoorbeeld nog steeds niet gevonden. Het is het allemaal gewoon nét niet. En dus val ik uiteindelijk toch weer terug op mijn Chanel mascara. Het is het enige cosmetica product waarbij ik dit zo sterk heb. Ik heb inmiddels de Oriflame the ONE Eyes Wide Open mascara een aantal keer gebruikt en ja, ik vind ‘m zeker goed! Mijn wimpers worden er langer van en de mascara zorgt voor een open blik. Het blijft lang zitten, het loopt niet snel uit en het borsteltje is erg fijn! Zal ik hier een aparte review over schrijven? Deze mascara kost €13,00.

cocoa pink

Oh deze producten van Cocoa Pink zijn zooooo fijn! Dit is een Sugar scrub met de geur Marshmallow Cotton Candy Cane en een Cozy Blanket Mango Body Butter.  Beiden zijn op natuurlijke basis en vrij van sulfaten, parabenen en minerale oliën. De geuren zijn heerlijk! Warm, zoet en verslavend. Wat jammer dat hier geen fullsize variant van in de box zit. Haha, nee snap ik wel, want Natasja heeft ze speciaal voor de box uit Amerika laten bezorgen. Wow! Helaas zijn deze producten inmiddels al op, maar ik overweeg om de fullsize verpakkingen te bestellen. De geur, de werking, de textuur… alles klopt!

cashmerekiss

Een geurzakje van Greenleaf, met de geur Cashmere Kiss. Zo’n geurzakje is altijd erg fijn om in je kledingkast op te bergen, zodat alles lekker fris ruikt. Cashmere Kiss is een romantische geur met luchtige lagen van sinaasappel en bergamot, jasmijn en roos. Met een rijke afwerking van vanille, patchouli, vetiver en musk verzegeld met een kus. Het ruikt heerlijk! Een zakje kost €2,25.

beautyspotsbox8

Pupa Milano Multiplay Eyepencil Deep Black (€13,50) is een multifunctioneel oogpotlood, want je kunt het zowel als kohl potlood, als eyeliner gebruiken. Daarbij zit aan de achterkant een handig sponsje waardoor je de oogpotlood kan uitvegen zodat je deze ook als oogschaduw kan gebruiken. Dit is ook een heerlijk product, ik ben onder de indruk van de pigmentatie! Ook hier kom ik nog op terug, want ik denk dat het wel leuk is als ik hier een oog look van laat zien. Dan zorg ik er eerst voor dat ik een goede camera heb 😉

IMAG1004

Tot slot zat er ook nog een cadeaubon bij van Femme Energique, waarbij je 25% korting op één van haar workshops zoals visagie en kleur & stijl krijgt. Ontzettend leuk! Jammer genoeg woon ik te ver weg om er gebruik van te kunnen maken, maar misschien kan ik iemand anders er blij mee maken. Het idee vind ik wel geweldig, een workshop volgen is natuurlijk altijd leuk!

Ik vind de inhoud van de box geweldig en Natasja en Mireille hebben zichzelf echt overtroffen vind ik. Voor deze box betaalde ik €21,95, terwijl de waarde van de inhoud zeker wel het dubbele waard is. Mooi waar voor je geld dus! De I Love Myself Beautyspots Box was binnen 24 uur uitverkocht, maar gelukkig heeft Mireille in haar webshop regelmatig I Love Myself Beautyboxen in het assortiment. Gun jezelf een verwenmoment, het is het absoluut waard!

You Might Also Like...

10 Comments

 • Natasja
  23 oktober 2015 at 14:42

  Wat een leuke unboxing Marieke, dankjewel! Het blijft bijzonder om je eigen box op een andere blog terug te zien, hihihi! Ik ga hem even delen op mijn Social Media!

  Over de Cenzaa producten: als het goed is, heb je een tube Cream Vitality DNA Solution, dit is een dagcrème. Het andere product is de Harmony DNA Solution, dit is een (heel fijn!) masker.

  Als je bij Cocoa Pink wilt bestellen (wat ik me heeeeel goed kan voorstellen): wacht dan even tot over een paar weken. Met Black Friday geeft Beverly altijd 20 of 25% korting 😉 Je mag me altijd een berichtje sturen voor meer info 🙂

 • Mariëlle
  23 oktober 2015 at 14:49

  Heerlijk he, zo’n lekkere doos? 🙂

 • Greenblush
  23 oktober 2015 at 14:55

  Oh wat lief, dankjewel! Ok zal nog eens goed naar de Cenzaa producten kijken 🙂
  Wat een goede tip! Dat ga ik zeker doen voor black Friday bestellen!

 • Greenblush
  23 oktober 2015 at 14:56

  Ja, zó fijn! 🙂

 • Mireille
  23 oktober 2015 at 17:18

  Bedankt voor de leuke review.

 • Beau
  23 oktober 2015 at 19:08

  Wat een fijne producten, baal ervan dat ik te laat was voor deze box, te druk bezig en dan gaat dit helaas aan je neus voorbij maar ik hou beide dames goed in de gaten 😉

 • Greenblush
  23 oktober 2015 at 19:59

  Graag gedaan! En jullie ook bedankt voor de geweldige box natuurlijk 🙂

 • Greenblush
  23 oktober 2015 at 20:01

  Ja, het ging zo ongelofelijk snel hè? Ik wilde in eerste instantie de grote box bestellen, maar die was al uitverkocht. Had uiteindelijk nog net een ‘kleinere’ box weten te bemachtigen.

 • Femme Energique
  24 oktober 2015 at 12:56

  Dank je wel Greenblush voor de unboxing, leuke foto’s & vermelding van Femme Energique. En ik weet niet precies waar je woont (smile).. maar als je 3-5 medeliefhebsters hebt gevonden kom ik met veel plezier met mijn Femme Energique-autootje naar jullie toe.

  Energieke groet,

  Yvonne
  http://www.femme-energique.nl

 • Greenblush
  25 oktober 2015 at 13:42

  Wat leuk Yvonne! Ik woon in Castricum, dus dat is toch al zo’n 200 km bij je vandaan 🙂

Leave a Reply