boho bronzin powder
Green beauty Review

Boho Bronzing powder 03 Terre de Gascogne

Het is altijd geweldig om nieuwe make-up merken te mogen ontdekken en uit te proberen. Zeker als ze ook nog eens dierproefvrij, vegan én 100% natuurlijk zijn, dat is wat mij betreft een grote pluspunt! Ik heb de afgelopen weken de Boho Bronzing powder 03 Terre de Gascogne getest, ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

Boho Bronzing powder 03 Terre de Gascogne

Bronzing powders zijn ideaal om je gezicht een gezonde en frisse tint te geven. Je ziet er dan nét even wat wakkerder en energieker uit! Toch is het wel belangrijk om de juiste kleur te vinden.

Boho heeft namelijk meerdere kleuren bronzing powder in het assortiment: wel 9 om precies te zijn! Dat zijn er nogal wat! Ik mocht van Solobiomooi een bronzing powder uitzoeken om te reviewen en ik moet zeggen: ik vond het best wel spannend om online een bronzing powder uit te zoeken! Je kunt de kleur namelijk niet even ‘in het echt’ zien en je weet daarom dus niet zeker of het wel de juiste kleur voor je is. Je wilt tenslotte niet dat je gezicht worteltjes oranje wordt hihi!

Nou heb ik zelf een vrij lichte huid (met op dat moment een tintje, want het was zomer) en na wat research gedaan te hebben, heb ik voor kleur Terre de Gascogne gekozen.

bohobronzer2

Natuurlijke bronzing poeder

Boho Bronzing Powder 03 Terre de Gascogne bestaat dus voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en is verrijkt met olijfolie en abrikozenpitolie. Dit zorgt ervoor dat de textuur zachter is voor de huid. Het is een ‘baked’ bronzing powder, en blijft langt lang op de huid zitten.

Wat overigens leuk is aan de producten van Boho is dat de verpakkingen van stevig karton zijn, in plaats van plastic. Mooi en duurzaam!

bohobronzer3

De kleur lijkt in de verpakking vrij donker, maar eenmaal op de huid zie je dat effect vrij subtiel is. Het geeft vooral een mooie glans en een sunkissed look!

bohobronzer4

Hier heb ik de Boho Bronzing Powder op mijn gezicht aangebracht. Ik heb alleen de bronzing powder op, verder draag ik geen make-up. Geen BB cream, concealer, foundation, noppes, nada, niks.

Mijn ervaring met Boho bronzing powder

Zoals je kunt ligt de kleur dicht bij mijn eigen huid, het geeft vooral een glow, waardoor je er stralender uitziet. En dat vind ik persoonlijk erg fijn, want ik hou (voor mezelf dan) van een subtiele look. Hier heb ik nog enigszins een kleurtje, nog van de zomer. Ik ben wel benieuwd hoe het effect zal zijn in de winter, wanneer we weer echt een bleek huidje hebben. Misschien dat de kleur dan wel wat te donker is. Maar tijdens het voorjaar/zomer is de kleur voor mij prima!

Boho Bronzing powder 03 Terre de Gascogne is zéér zuinig in gebruik, je zult er lang mee doen! Het kost €12,95 en is o.a. verkrijgbaar via Solobiomooi en online via Douglas.nl.

Gebruik jij wel eens bronzing powder?

Disclaimer: dit product is door een bedrijf ter review opgestuurd.

Meer van Boho:
Boho Nagellak review

Meer eco make-up reviews:
Avril make-up
Emani make-up

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply