Green beauty

BoHo nagellak Dragonfly & Bikini

boho nagellak

Voordat ik met mijn review begin moet ik eerlijk iets bekennen: Ik draag vrijwel nooit nagellak. Ik vind het prachtig hoor… bij een ander. Ik heb ‘vroegah’ regelmatig een poging gedaan om mijn nagels te lakken, maar op de één of andere manier ben ik motorisch een beetje raar. Ik krijg het gewoon niet mooi strak erop! En ik heb te weinig geduld, want ik ben al druk in de weer met van alles en nog wat terwijl mijn nagellak nog niet goed opgedroogd is. Jonge kinderen helpen wat dat betreft ook niet. Dus, bij deze weet je het, ik verdien geen schoonheidsprijs wat mooi gelakte nagels betreft. Ik hou me echter aanbevolen voor tips.

Ik kreeg van Solobiomooi twee BoHo nagellakjes toegestuurd om te reviewen, in de kleuren Dragonfly en Bikini.

Boho Nagellak Dragonfly & Bikini

Allereerst, mijn complimenten voor de nagellak flesjes,  want zien ze er niet gewoon fan-tas-tisch uit? De flesjes hebben een prachtige houten dop, met een gegraveerde logo op de bovenkant.

bohonagellak1

Boho nagellak is vrij van dubieuze, giftige stoffen als tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, formaldehyde, parabenen, xylene en kamfer. Helemaal goed, want het gebruik van gifvrije nagellak juig ik alleen maar toe.

boho nagellak dragonfly & Bikini

Nagellak kan nooit 100% natuurlijk zijn, toch bestaan de BoHo nagellakken voor maar liefst uit 73% natuurlijke ingrediënten. De formule is sneldrogend en bevat bovendien een filter om verkleuring van de nagels te voorkomen. Tot slot bevat de nagellak ook silica, dat werkt als een natuurlijke versteviger voor je nagels. Natuurlijk, sneldrogend, het gaat verkleuring tegen én het werkt verstevigend, nou dat klinkt helemaal geweldig toch?

boho nagellak

De nagellak ruikt veel minder chemisch dan andere merken nagellak, dat merk je meteen. De geur is veel neutraler en subtieler. Vind ik wel erg prettig moet ik zeggen!

De nagellak brengt prettig aan, het kwastje werkt erg fijn. Voor een goede dekking heb je twee laagjes nodig. De nagellak droogt overigens echt super snel, dat vind ik een geweldig pluspunt!

boho nagellak dragonflyDit is de kleur Dragonfly, een mooie turquoise (lichtblauw-groene) kleur!

boho nagellak bikini

En dit is de kleur Bikini, een lekker vrolijke roze kleur!

Ik vind de kleuren erg leuk. Jong, fris, happy en lekker zomers. Bovendien heeft de nagellak een mooi glansje, wat je nagels  mooi en verzorgd uit doen zien. Uiteraard heeft Boho nog véél meer kleuren in het assortiment!

Zonder gebruik van base- en topcoat blijft de nagellak twee dagen zitten, daarna begint het af te bladderen bij mij. Uiteraard kun je met het gebruik van basecoat en topcoat de duur van je nagellak aanzienlijk verlengen. Die heeft Boho overigens ook. Fijn, want als je dan tóch gifvrije nagellak gebruikt, doe het dan helemaal goed.

boho nagellak

Ik moet zeggen, ik ben erg onder de indruk van Boho nagellak. En dat als niet-nagellak fanaat. Solobiomooi heeft hiermee een pareltje in handen, letterlijk. Ik denk dat de nagellak van Boho een echte bestseller is, kan niet anders!

Voor een nagellakje van 5ml betaal je €5,95, een prima prijs!
Boho nagellak is onder andere te koop via webshop Solobiomooi.

Vind je deze nagellakken van Boho ook niet helemaal geweldig?

*Disclaimer: Dit artikel bevat een product wat is opgestuurd door een merk/bedrijf voor een eerlijke review.

Previous Post
30 augustus 2015
Next Post
30 augustus 2015

3 Comments

 • Hennie

  Groot fan van de lakjes van BoHo! Die blauwe kleur staat je prachtig! Enne… het zit er ook keurig op, hoor!

  • Greenblush

   Oh dankjewel, lief! Ja de blauwe is ook mijn favoriet 🙂

 • Jitske

  Ik ken dit merk nog niet! Ben laatst wel op zoek gegaan naar gifvrije nagellak en het aanbod viel wat tegen.. ik stond op het punt een bestelling te doen maar heb het nog niet gedaan – en erna eigenlijk ook geen nagellak op gehad. Ik vind naturel altijd het mooiste! Nude of zachtroze is favoriet. Deze kleuren zijn me wat te knal, maar ze hebben vast ook meer pasteltinten. Leuke blog heb je trouwens!

Leave a Reply

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!