Styletone Box April 2016
Green beauty Review

Styletone Box | April 2016

Het is voor mij alweer een eeuwigheid geleden dat ik een abonnement op een beautybox afgesloten heb. Waarom? Nou, ten eerste omdat ik over het algemeen niet echt meer enthousiast werd van de inhoud van deze beautyboxen (saai, weinig inspirerend) en ten tweede omdat liever geen merken promoot die op dieren worden getest. Maar…. de afgelopen maanden heb ik de Styletone box goed in de gaten gehouden en ik moet eerlijk zeggen dat ik iedere keer aangenaam verrast werd door de inhoud. Bovendien zijn de producten in deze box gegarandeerd dierproefvrij. Kijk, dat biedt perspectief en daarom besloot ik een abonnement af te sluiten!

En ja, ik weet het: het is de Styletone box van april, maar ondertussen is het alweer mei 😉 Helaas ben ik door drukte nog niet eerder aan toegekomen om dit artikel te schrijven, vandaar dat mijn unboxing nu pas verschijnt. Maar goed, dat mag de pret niet drukken, nietwaar?

Styletone Box April 2016

Styletone Box April 2016

Normaal gesproken wordt de Styletone box per brievenbuspost verzonden. Iets wat ik eigenlijk wel ideaal vind, want zo hoef je tenminste je pakketje niet te missen als je die dag niet thuis bent. Toevallig werd de Styletone Box ditmaal per pakket verstuurd, wat stiekem ook wel weer pluspunten heeft. Want grote pakketjes, daar houden we van… toch? In ieder geval maakte het mij ontzettend nieuwsgierig, want wat voor bijzondere producten zouden er allemaal inzitten? Ik laat het je één voor één zien!

29 cosmetics makeup tasje

29 Cosmetics – Faux Leather Make up Pouch €14.00

Wij houden van make up tasjes! Stop ze in je handtas voor wat orde in de chaos, in je bureau voor snelle touch-ups of in je badkamer. Dit witte model heeft twee compartimenten, een rits en een druksluiting. Het is daarom ook perfect geschikt als make-up tasje voor een weekendje weg. Met de vierkante vorm past dit schatje makkelijk in je koffer en kun je al je favoriete producten er goed in kwijt.

Heel eerlijk? In eerste instantie dacht ik ‘mwoah, dit product had voor mij niet zo gehoeven’. Ik zou in plaats daarvan liever een make-up product of een verzorgingsproduct willen zien. Toch gebruik ik dit make-up tasje inmiddels dagelijks. Hij zit namelijk standaard in mijn tas. Het is een lekker stevig model, waar je prima je make-up producten handig in op kunt bergen voor onderweg. Ondanks dat dit product niet mijn persoonlijke keuze zou zijn, is het wel een heel praktisch product wat veel gebruikt wordt. En daar heb je natuurlijk veel meer aan dan een product wat ongebruikt in de kast blijft liggen!

styletone3

29 Cosmetics – Vintage Cream Powder Foundation SPF15 €42.95

We begrijpen heel goed dat we een klein risico nemen door je een foundation product te sturen, dat zo afhankelijk is van huidskleur. Maar gaat de ultieme make up zoektocht niet over het vinden van de perfecte foundation? Wij zijn verliefd geworden op deze formule en we denken dat jij dat ook zal zijn. Natuurlijk hebben we de best verkochte en meest gangbare kleuren voor de Nederlandse en Belgische vrouw geselecteerd, mocht het toch niet jouw kleur zijn, probeer deze dan eens voor in de winter (te licht) de zomer (te donker) of om te contouren. Waarom is dit product zo geweldig? Rijk aan anti oxidanten, met matte finish, vervaagd het lijntjes, voedt en beschermt je huid terwijl je een prachtige egale huidstint krijgt. De druivenpit olie voedt en beschermt je huid van de vervuilde lucht. Je zal zelfs een verschil gaan zien in het langzamer ontstaan/ verdwijnen van fijne lijntjes! En laten we niet de SPF factor vergeten! Breng aan vanaf je neus richting de buitenkant van je gezicht voor de meest natuurlijke look.

Styletone7

Van hetzelfde merk ontving ik een foundation en jeetje, heb je de prijs gezien? Het kost gewoon 42,95 euro, dat is niet voor niks! Ik heb deze foundation in de kleur medium ontvangen en in eerste instantie dacht ik dat deze kleur toch echt te donker voor me zou zijn. Dat blijkt gelukkig heel erg mee te vallen. Tijdens de wintermaanden zal het zeker te donker voor mij zijn, maar  tijdens de zomermaanden kan deze kleur prima! De foundation geeft een uitstekende dekking. De verpakking ziet er prachtig uit met het spiegeltje. Bovendien zit er nog een extra laag in, waar je een sponsje kunt vinden, zodat je de foundation eenvoudig aan kunt brengen. Of dit product daadwerkelijk fijne lijntjes vermindert heb ik persoonlijk nog niet ervaren.

Avril Organic Lipstick potlood

Avril – Lipstick pencil €4.00

Wij houden van dit merk om zoveel redenen! De grote collectie aan producten (haar, lichaam, gezicht en make up) Het feit dat de hele lijn organic is, maar er niet naar kost. En de webshop is een plezier om in te shoppen. Verwacht geen superlange houdbaarheid van dit product zoals een 48h stay product dat vol zit met siliconen en andere nare stoffen. Deze schajes zijn organic en zitten vol met natuurlijke ingredienten. Ook zijn ze ontzettend makkelijk aan te brengen dus een beetje bijwerken is zo gedaan! Deze lieve potloodjes beschermen en verzorgen de huid met dank aan de organic shea boter en jojoba olie. De formule is 100% natuurlijk, en daarvan 42% organic.

styletone8

Ik vind het echt zó leuk dat dit potloodje in de Styletone box zit, want ik was namelijk al bekend met dit fijne merk! Yup, want webshop Young Beauty verkoopt dit merk namelijk ook. Fijn dat het zo betaalbaar is en dat het bovendien ook nog eens natuurlijk, biologisch en vegan is! De kwaliteit is prima voor deze prijs. Verwacht inderdaad geen longlasting houdbaarheid, maar het is verder een goed product. Het kleurtje vind ik érg leuk, lekker vrolijk en zomers. Bovendien droogt het mijn lippen niet uit, een dik pluspunt wat mij betreft!

styletone5

Atlas argan – Argan Olie €12.95

We kennen inmiddels allemaal de voordelen van argan olie wel, toch? Het werkt wonderen op je huid en haar. Het voedt en heeft anti-verouderings eigenschappen en houdt je huid in top conditie! Waarom Atlas? Zij zijn het enige bedrijf dat de zaden inkoopt en de olie buiten Marokko perst, namelijk in Nederland. Zo kunnen ze een hogere kwaliteit garaderen en ook dat deze zaden onbespoten en dus BIO zijn! De olie wordt koud geperst, zodat de meeste voedingsstoffen bewaard worden ten opzichte van warm geperste olie.

Ik vind argan olie heerlijk en ik gebruik dat dan ook erg graag. Toevallig had ik het niet meer op voorraad, dus het komt mooi uit. Leuk dat dit merk uit Nederland komt en het zuivere, 100% biologische arganolie betreft. Erg leuke verpakking ook!
Figs & Rouge Hero Cream

Figs & Rouge – Hero cream €21.78

Deze Hero Cream, is letterlijk een helden creme! Het richt zich op droge plekken en past zich aan aan de vochtopname van de huid. Deze creme komt in een collectie van 10 prachtige blikjes, met dezelfde inhoud. Ontwikkeld met Hyaluron zuur en een vitamine complex met vitamine A, C en E helpt dit product met natuurlijk herstel proces van de huid. Sesamzaadjes, Avocado olie, Aloe vera, Komkommer en wortelzaad extract verzorgen en voeden je huid, laten kleine imperfecties verdwijnen en helpen je aan een mooie stralende huid. Gebruik dit product zo vaak je wilt op handen, gezicht of lichaam.

Persoonlijk is de look van dit blikje niet geheel naar mijn smaak (er zijn leukere in omloop, als zeg ik het zelf). Aan de andere kant vind ik dat ik niet moet zeuren, want het gaat ten slotte om de inhoud. Deze crème voelt heerlijk aan op mijn huid en wordt snel opgenomen. Handig dat het een multifunctioneel product betreft. Dit komt altijd goed van pas!

Ik ben zeker tevreden over de inhoud van deze Styletone box! Alle producten zijn bruikbaar, er zal niks achter in de kast verdwijnen hier. Dat alleen al is al erg fijn! De waarde van de box ligt (tromgeroffel) rond de 95 euro(!). Dat is nog eens een goede deal als je het mij vraagt!

Een abonnement op de Styletone box kost maar 12,50 per maand. Dat is inclusief verzendkosten. Eigenlijk kun je hier geen buil aan vallen en kan het zeker geen kwaad om het eens te proberen. Je steunt zodoende nog dierproefvrije merken ook!

Voor meer informatie over de Styletone box neem je een kijkje op hun website.

Kende jij de Styletone Box al?

 

You Might Also Like...

6 Comments

 • jeapiebel
  2 mei 2016 at 10:24

  Gegarandeerd dierproefvrij dat is echt fijn. Ik wil ook eens een beauty box abonnement, maar ik probeer eerst wat ik nu al heb om op te maken, dat zal lukken. 😉 Figs & Rouge – Hero cream en Atlas argan – Argan Olie zit er goed uit.

 • Yvonne
  2 mei 2016 at 17:03

  Ik heb ook deze box als eerst ontvangen, leuke box met ook echt nieuwe dingen voor mij.

 • Kim
  3 mei 2016 at 12:02

  Het blijft een leuke manier om nieuwe producten te ontdekken 🙂 Goed ook dat al de producten dierproefvrij zijn!

 • Natasja
  7 mei 2016 at 14:58

  Ik wist helemaal niet dat alle producten in de Styletone boxen dierproefvrij zijn, wat goed! En wat een super mooie inhoud, ik ben erg onder de indruk!

 • Hilde
  30 mei 2016 at 21:20

  Ik heb mij vorige week lid gemaakt! Yay! Ik kan niet wachten!

 • Greenblush
  31 mei 2016 at 06:47

  Leuk, leuk, leuk!

Leave a Reply