Green beauty

Mijn Beauty Wishlist

Soms kom je gewoon van die geweldige beauty merken tegen, waarvan je denkt: ok, dit moet ik echt even onthouden! Ik heb voor mezelf een wishlist samengesteld van beauty producten die ik persoonlijk graag zou willen gebruiken. Helaas heb ik toch wel een wat dure smaak geloof ik… Dat wordt dus sparen! Maar dat geeft niet. Mijn ervaring is dat ik alleen maar extra blij met een product ben waar ik hard voor gespaard heb 🙂 Ik laat je mijn beauty wishlist zien!

Mijn Beauty Wishlist

Mijn Beauty Wishlist: Kwasten van Jack’s Beauty Line

Ik heb deze kwasten al heel lang op mijn beauty wishlist staan. Ik vind ze namelijk zooooo mooi! Het grappige is dat ik voorheen nooit zo geïnteresseerd was in make-up kwasten. Ik gebruik gebruik gewoon eenvoudige van de HEMA of Kruidvat of zo. Niks bijzonders. Maar toen ik hoorde over de kwasten van Jacks Beauty Line was ik meteen verkocht!

Deze kwasten worden met de hand gemaakt door kansarme jongeren in Berlijn. Daarnaast zijn de haren vegan en schijnen ze ook echt van topkwaliteit te zijn (nog beter dan Real Techniques en Mac!). Het liefste zou ik de hele collectie in één keer willen aanschaffen, maar het is behoorlijk aan de prijs: De prijzen variëren van €13,- tot  €59,-  Dat wordt sparen dus! Heerlijk, net zo lang doorgaan totdat ik de verzameling compleet heb!

beauty wishlist

Mijn Beauty Wishlist: Een highlighter! Maar welke?

Ik wil heel graag een highlighter kopen, en ik twijfel nog tussen Mary Lou highlighter (van The Balm) of Becca Champagne Pop. Ik vind het zo lastig, ook omdat ik ze nog nooit in ‘het echt’ heb gezien. Ik denk dat Mary Lou nét wat mooier bij mij zal staan en prijstechnisch scheelt het ook de helft. Maar ja, de swatches van Champagne Pop zijn ook zo mooi! Keuzes, keuzes…

Mijn Beauty Wishlist: One Love Organics

De verzorgingsproducten van One Love Organics vind ik werkelijk prachtig om te zien. Eenvoudig, maar ze stralen een ongekende luxe uit. Alle producten zijn 100% natuurlijk, biologisch en bevatten géén water, zodat de producten geen conserveringsmiddelen nodig hebben. One Love Organics vermijdt chemische stoffen en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige, veelal fairtrade, ingrediënten. Dit merk is niet goedkoop (verre van zelfs!), dus dit wordt ook weer sparen haha. Dit merk is voor zover ik kan zien, niet in Nederland te koop. Mocht je op zoek zijn naar een vergelijkbaar merk : Flow Cosmetics heeft ook geweldige producten!

Mijn Beauty Wishlist: Pai Rosehip BioRegenate Oil

Ik hoor veel goede verhalen over dit serum en ik ben nou eenmaal dol op natuurlijke oliën voor het gezicht. Deze olie verzorgt de huid en verbetert de stevigheid en elasticiteit. De hoge concentraties van essentiële voedingsstoffen voeden en herstellen de huid in de meeste heldere, gezonde en meest levendige conditie. Omega 3, 6, 7 en 9 boosten de natuurlijke functies van de huid en strijken fijne lijntjes glad. De Rosehip BioRegenerate Olie kan gebruikt worden voor een doffe huid, beschadigde huid, vlekken, littekens, striae, schade door de zon, ouderdomsvlekken of fijne lijntjes. Een echte alleskunner dus! Dit product is verkrijgbaar bij Cosmania. Ik bestel wel eens wat via hun webshop, maar ik ben nog nooit bij één van hun winkels langs geweest.

Ik ben erg benieuwd wat je van mijn beauty wishlist vindt! Wat heb jij nog op je verlanglijstje staan? 

You Might Also Like...

6 Comments

 • jeapiebel
  11 februari 2016 at 08:13

  Wat een mooie wishlist heb je! ONE LOVE ORGANICS DAT KEN IK NOG NIET. HET KLINKT INTERESSANT. KWASTEN VAN JACK’S BEAUTY LINE ZIEN ER HEEL LEUK EN KLEURIJK UIT.

 • Rachel Kromdijk
  11 februari 2016 at 15:46

  Wat een toffe wishlist zeg en die kwasten hoe tof!

 • Eva
  11 februari 2016 at 21:18

  De olie kan ik je echt aanraden! Ik heb er een review over geschreven en ik gebruik de olie is steeds heel graag. Overigens is Cosmania echt een fijne winkel! Succes met shoppen 😉

 • Yvonne
  14 februari 2016 at 13:44

  Die kwasten zijn echt prachtig. En ik lees graag over je shoppingtrip als je naar Amsterdam geweest bent.

 • Teddy
  14 februari 2016 at 21:02

  Wat een leuke wishlist!

 • Mariska
  15 februari 2016 at 12:34

  Die higlighters wil ik allemaal! En die kwasten. Wow, nu wil ik ze ook!

Leave a Reply