Duurzame lifestyle Health

Unboxing Healthbox Maart 2016

Vorige maand ontving ik voor het eerst de Healthbox, een maandelijkse box met allerlei fijne en gezonde producten. Misschien heb je toen mijn unboxing gelezen, ik was ontzettend enthousiast over de inhoud van deze box. Tot mijn grote verbazing ontving ik deze maand nóg een healthbox! Wow! Ben jij ook zo benieuwd naar de inhoud van deze box, kijk dan snel met me mee naar mijn unboxing Healthbox Maart 2016!

Unboxing Healthbox Maart 2016

De Healthbox is een maandelijks abonnement met in ieder geval een pot natuurlijke multivitamine. Met dit product alleen heb je bijna de kosten voor je abonnement er al uit. Hiernaast ontvang je nog 4 of 5 super producten zoals: een gezond ontbijt, tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, sportgadgets en andere producten op het gebied van een gezonde lifestyle. De inhoud van de box is een verrassing en daarmee een cadeau voor jezelf!

HB2-6

De Multi Energie Tabletten van Orthica zit standaard iedere maand in de Healthbox. Helemaal prima, want Orthica staat bekend om zijn hoge kwaliteit voedingssupplementen. En handig, want zo kom je nooit zonder vitamines te zitten. Even er vanuit gaande dat je ze altijd keurig iedere dag slikt natuurlijk 😉

Healthbox maart

Van Body & Fit ontving ik de High Protein Meal, een handige shake om eenvoudig wat extra eiwitten (+ vitamines en mineralen) binnen te krijgen na het sporten of wanneer je aan het afvallen bent. Alleen wat water toevoegen en klaar! Helaas is het zo dat ik liever geen melkproducten meer gebruik, omdat ik een plantaardig dieet volg. Mocht het nou een shake zijn wat op basis van plantaardige eiwitten is, dan was ik meteen om. Maar goed, ik denk dat veel mensen wél erg blij met dit product zullen zijn en ik kan vast wel iemand in mijn omgeving er blij mee maken.

HB2-9

Doubdle 07 is een functionele frisdrank die tekorten na inspanning in het lichaam aanvult met vitamines, mineralen en plantenextracten. Zo verbetert deze frisdrank de stofwisseling, het prestatievermogen, het bevordert de vitaliteit en het bestrijdt vermoeidheid. Een ideaal drankje voor tijdens of na het sporten, dus ik ga hem drinken na mijn Youtube workout 😉

HB2-8

De granola reep Van Haver Tot… is biologisch, glutenvrij en gemaakt van Hollandse haver. De reep wordt ambachtelijk gebakken in de oven en bevat stukjes pure chocolade. Ideaal als tussendoortje voor onderweg, op het werk of na het sporten. Tja, zo’n reep is altijd goed natuurlijk! Ik ga (proberen), deze reep mee te nemen naar mijn werk, daar is zo’n tussendoortje ideaal. Mits de reep het weekend overleeft.

unboxing healthbox maart

Het merk Mattisson ken ik vanwege hun ongelofelijk uitgebreide assortiment aan superfoods. You name it, they have it. Heb je ooit wel eens van Paars Maïsmeel gehoord? Of van Tijgernoten Olie? En nee, dan niet gemaakt van Duyvis borrelnootjes of van de noten van de tijger, maar van één of anders West Afrikaans knolgewas. Heb ik zelf nog nooit geprobeerd overigens, maar ik neem wel eens een kijkje op hun website. Ik ben niet iemand die veel superfoods koopt. Toch hou ik wel van niet-alledaagse producten en ik kan daarom deze BioSprout Cookies dan zeker ook waarderen!

BioSprout cookies zijn gemaakt van biologische, rauwe gekiemde zaden en noten (boekweit, sesam, amandelen) en gedroogd fruit, zonder suiker en glutenvrij. Gekiemde voeding is awesome. Het is rijker aan vitamines en mineralen dan niet gekiemde voeding, én het wordt beter opgenomen door het lichaam. Ik heb wel eens geprobeerd zelf bonen te kiemen, maar dat werkte niet zo goed. Ik deed vast iets verkeerd, haha. Misschien toch maar eens een poging wagen.

Er zijn vier verschillende varianten van de BioSprouts Cookies, ik ontving de Cacao & Lucuma variant. Ik heb ze geproefd. Even wennen in het begin, maar al snel vond ik ze eigenlijk toch wel erg lekker! En mega gezond, wat wil je nog meer?

HB2-5

Oeh, hier ben ik erg benieuwd naar! De shampoo & douchegel van Cattier Paris met witte klei en munt extract ruikt heerlijk, lekker fris en kruidig. Niet zo vreemd, want er zit dan ook menthol en kamfer in. Daarom ook erg fijn om te gebruiken wanneer je verkouden bent vermoed ik! Deze douchegel is vrij van zeep, mild voor de huid (en haar), natuurlijk & biologisch en vrij van siliconen en parabenen. Erg blij mee!

HB2-7

Het leuke van een box als de Healthbox, is dat je merken en producten tegenkomt, waar je nog niet eerder van gehoord hebt. Alive Cosmetics is bijvoorbeeld zo’n merk. Een jong bedrijf, uit Amsterdam, wat natuurlijke cosmetica maakt van het hoogste kwaliteit. Het is gemaakt van uitsluitend rauwe, pure en natuurlijke ingrediënten; koudgeperst oliën en biologische plantextracten. Ik ontving de Ambroozija Laumé Haarmasker, gemaakt natuurlijke olien en kruiden die weldadig zijn voor je haar en hoofdhuid. Ook naar dit product ben ik erg benieuwd, want het klinkt erg veelbelovend!

HB2-3

Dit.Vind.Ik.Heel.Leuk! Er zit gewoon een boek bij mensen, één waar je nog wat aan hebt ook! Recharge in 7 dagen is een boek, passend bij de 7 Day Recharge Challenge, waarbij je een vitaliteitsprogramma van 7 dagen volgt. Down to earth, maar met handige tips en trucs op het gebied van voeding, welzijn, yoga, mindfulness, maar ook doelen stellen. Het doel van deze challenge is voor jezelf te bepalen waar jij gelukkig van wordt en je de energie te geven om daar succesvol in te zijn. Kijk, daar kan ik wel wat mee! Ik ga dit boek zeker lezen, ik ben erg benieuwd!

Ja, ik ben weer erg te spreken over inhoud van de Healthbox! Een goedgevulde mooie box, met verrassende inhoud, erg gevarieerd ook. Doen ze erg goed vind ik. De waarde van deze box ligt zo rond de 70 euro, maar voor een box betaal je slechts €24,95. Je krijgt veel waar voor je geld dus!

Wil je meer weten over de Healthbox, of zelf een abonnement afsluiten? Dan verwijs ik je graag door naar de website van Healthbox.

Disclaimer: Dit betreft een product wat ik ontvangen heb ter review.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Eva
  5 maart 2016 at 08:59

  Leuk zeg die box! Er zit een aantal producten in waar ik zelf ook benieuwd naar ben!

 • Roos
  18 maart 2016 at 15:22

  Wat een prachtige box is het deze maand! Ik ben zo blij dat je er vorige maand over schreef en ik een abonnement heb genomen. Helemaal top. Ik had van alive cosmetics een heerlijke crème in mijn box zitten waar mijn extreem gevoelige huid zo van op is geknapt. Ik heb van dit merk meerdere producten gekocht en ben laaiend enthousiast. Dit merk en de box zijn voor mij blijvertjes.

  De vitamines iedere maand zijn erg fijn en ook het drankje vond ik erg lekker, cassis achtig maar dan minder zoet. De granola bar was niet zo’n succes en de shakes, daar ga ik iemand anders blij mee maken. Echt een prachtige box waarbij je steeds nieuwe dingen ontdekt. de douchegel heb ik nog niet gebruikt maar vind de geur al wel heerlijk. Fijne review, ben benieuwd wat je van de producten vind.

 • Greenblush
  21 maart 2016 at 22:10

  Wat ontzettend leuk om te lezen Roos! Vind ik echt te gek 🙂

Leave a Reply