Unboxing healthbox februari 2016
Duurzame lifestyle Health

Unboxing Healthbox Februari 2016

We zijn ondertussen allemaal wel bekend met de beautyboxen. Maar wist je al dat er ook een heuse healthbox bestaat? Ik ontving er gisteren één, en ik moet zeggen, deze box kwam voor mij als geroepen! Zoals je misschien ondertussen wel weet, ben ik bezig met een gezonde lifestyle. Ik ben weer met sporten begonnen en ik let erg op mijn voeding. Ik was ontzettend benieuwd wat er in er in de box zou zitten. Kijk je mee naar mijn unboxing van deze healthbox?

healthbox1

De Healthbox is een maandelijks abonnement met in ieder geval een pot natuurlijke multivitamine. Met dit product alleen heb je bijna de kosten voor je abonnement er al uit. Hiernaast ontvang je nog 4 of 5 super producten zoals: een gezond ontbijt, tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, sportgadgets en andere producten op het gebied van een gezonde lifestyle. De inhoud van de box is een verrassing en daarmee een cadeau voor jezelf!

Unboxing Healthbox Februari 2016

healthbox2

Allereerst zie ik de foldertjes, waaronder een folder met de uitleg van de producten die in de Healthbox zitten. De folder ziet er keurig verzorgd uit, in tegenstelling tot sommige afgeraffelde kaartjes die je weleens bij beautyboxen ziet. Dit is zoals het hoort: netjes, duidelijke en complete informatie. Mijn complimenten!

healthbox4

Van Cattier Paris ontving ik een sample reinigingsmelk en micellair water. 100% natuurlijk en geschikt voor de gevoelige huid. Erg handig om mee te nemen als je op reis gaat. Ik heb al eerder een product van dit merk geprobeerd, dat beviel erg goed. Ik ben hier dus heel erg blij mee!

healthbox7

Van Body & Fit ontving ik Natural Flavouring in Chocolade smaak. Dit is vloeibare stevia extract met jawel… chocolade smaak! Het ruikt echt naar chocola. Ik ben niet een groot fan van stevia, maar ik vind dit product toch wel leuk. Handig om je smoothies of mugcake mee te zoeten bijvoorbeeld! Ik gebruik vaak honing als zoetmiddel bij zoete gerechten, maar ik ga eens een poging wagen. Misschien bevalt het wel. Het bevat 0% suiker en 0% calorieën.

healthbox3

Van Body & Fit zat ook een Smart Cooking Spray bij en ik ben hier toch wel erg benieuwd naar! Je kunt dit product gebruiken om je ovenschaal mee in te vetten bijvoorbeeld. Daar gebruik ik meestal roomboter of kokosolie voor, maar het voordeel van dit product is dat het maar 1 kcal per spray bevat. En je krijgt er geen vette vingers van natuurlijk. Smart Cooking spray is gemaakt van raapolie en carnaubawas en is daarom vegan. En oh ja: vrij van conserveringsmiddelen. Ook een fijn idee! Dit product ga ik zeker gebruiken.

healthbox6

Whiieee twee repen, één van Justnuts (Cajun Hunter) en Rude Health (The Pumpkin). Ik kende Rude Health nog niet, maar The Pumpkin lijkt me heerlijk. Snel proeven maar!

healthbox5

healthbox11

De klappers zijn toch wel de voedingssupplementen van Orthica. Ik ontving er maar liefst twee: D-10 en Multi Energie. Vitamines zijn ontzettend belangrijk voor je gezondheid, maar soms krijg je gewoon niet genoeg binnen. Ik heb laatst een artikel geschreven over vitamine D, waarom dat zo belangrijk is. Aangezien ik een kantoorbaan heb, in het donker naar mijn werk ga en in het donker weer thuis kom, kan ik persoonlijk ook wel extra vitamine D gebruiken. Er zitten 120 tabletjes in een pot. Je hebt er maar één per dag nodig, dus daar doe je lekker lang mee!

De multivitamine zit geloof ik standaard elke maand in de Healthbox. Dat is ideaal wanneer je dagelijks deze multivitamine slikt, want met een pot doe je precies een maand. Fijn om te weten dat je dan volgende maand weer een nieuwe binnen krijgt. De multivitamine kun je uitstekend samen met de vitamine D gebruiken, ze vullen elkaar mooi aan. Orthica is een uitstekend merk, met een goede kwaliteit vitamines en mineralen. Fijn dat dit product extra ondersteunend is voor het energie niveau, want dat kan ik als werkende moeder wel gebruiken 😉

Ik vind de healthbox een ontzettend leuk concept, weer eens wat anders dan een beautybox. Het zijn allemaal producten die ik zelf ook zal gebruiken. Ik zit er sterk aan te denken om zelf een abonnement af te sluiten, want het bevalt me erg goed. Ook het feit dat er altijd een natuurlijke verzorgingsproduct in de box zit, maakt me erg blij!

healthbox12

Wil jij ook een keer een healthbox proberen? Je kan via hun website eenvoudig een abonnement afsluiten, welke maandelijks opzegbaar is. Of een drie- of zes maanden abonnement nemen, deze is dan iets goedkoper en stopt dan automatisch. Een standaard healthbox kost €24,95, de waarde van de box ligt altijd zo rond de €50,-. Tel maar uit je winst!

Meer informatie vind je op de website van Healthbox.

Kende jij de Healthbox al?

Dit betreft een product door een bedrijf ter review opgestuurd is.

You Might Also Like...

10 Comments

 • Eva
  6 februari 2016 at 09:20

  Leuk die box Marieke! Dat zou ik zelf ook weleens willen proberen 🙂

 • jeapiebel
  6 februari 2016 at 09:27

  Reinigingsmelk en micellair water. 100% natuurlijk en geschikt voor de gevoelige huid, dat lijkt mij echt interessant. Wat fijn zo’n healthy box. Ik ben beneieuwd wat je ervan vindt. Wie zal dit box niet willen proberen. 😉

 • Roos
  6 februari 2016 at 10:39

  Wat een super box! Ik heb op de site gekeken en naar vorige reviews gekeken en er zitten echt elke maand pracht producten in dus ik heb ook een abonnement genomen :-). Erg blij mee, bedankt voor deze unboxing. Hoop dat ik deze maand box ook nog ontvang want mijn multi vitaminen zijn haast op en vitamine d is ook niet gek met deze donkere dagen. Ben erg benieuwd.

 • Greenblush
  6 februari 2016 at 10:48

  Wat leuk om te horen Roos!

 • Natasja
  6 februari 2016 at 16:02

  Wat een leuk en interessant concept! Mooie producten zitten er in, Orthica is inderdaad een heel goed merk op het gebied van vitamines en voedingssupplementen!

 • MARIJKE
  6 februari 2016 at 17:04

  Heb nog niet eerder gehoord over een health box. Leuk om te lezen. Ben benieuwd wie dit soort boxen allemaal regelmatig bestellen!

 • Chloe Crouch
  7 februari 2016 at 09:55

  Wat super gaaf zeg! Had er nog nooit van gehoord maar wat een leuk concept!?

  Liefs,
  Chloe

 • Yvonne
  7 februari 2016 at 14:52

  Wat een leuk concept, ik ga eens op hun website kijken.

 • Evelien
  7 februari 2016 at 23:55

  Wat een toffe box is dit! Ik kende het nog helemaal niet. Die Cattier producten erin zijn erg leuk! De Cooking Spray en Orthica producten springen er voor mij ook uit. Ik heb van Orthica ook een potje staan, kreeg ik bij de ProSlank starterset. Leuke box iig!

 • Valerie
  9 februari 2016 at 10:40

  Hèhè inderdaad eens een Health box ipv beauty box 😀 leuk om te zien wat erin zit!

Leave a Reply