Duurzame lifestyle Vega(n) Food

WINACTIE! Win Rens Kroes Powerfood van Friesland naar New York! (gesloten)

powerfood 2

Hoi allemaal! Ik heb een geweldige winactie voor jullie! Een paar weken geleden heb ik Powerfood 2, van Friesland naar New York van Rens Kroes gekocht. Een geweldig mooi kookboek en een fantastische opvolger van Powerfood 1.  Ik heb daar destijds al een review over geschreven, mocht je meer over Powerfood van Friesland naar New York willen weten.

powerfood 2

Nou wil het toeval dat ik van de week een mooi pakketje heb ontvangen, met tot mijn grote verrassing, nóg een exemplaar van Powerfood 2! Ik heb ‘m nu dus dubbel en ik bedacht me dat het wel een tof idee zou zijn om dit exemplaar dan te verloten middels een leuke winactie!

707

Dus ben jij op zoek naar healthy én lekkere food inspiratie? Doe dan mee!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg mij via instagram (@greenblush.nl) en je krijgt extra karmapunten als je het bericht via instagram deelt en tagged met #greenblush #powerfoodies
 • Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet 🙂
 • Optioneel, dus geen verplichting: Ik zou het super lief vinden als je mij volgt via facebook en/of twitter en de winactie shared <3

That’s it! Je kunt meedoen t/m zaterdag 10 oktober. Zondag 11 oktober maak ik de winnaar bekend.

Goodluck!

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • chucky1012
  4 oktober 2015 at 09:00

  Leuk!
  Ik doe graag mee want voor een gezonde levenstijl en heerlijke gezonde gerechten is dit boek handig!
  Ik heb alles gedaan wat nodig is om hier kans op te kunnen maken en ook alle extra’s.

  Instagram: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Fijne dag!

 • Greenblush
  6 oktober 2015 at 12:35

  Dankjewel, leuk dat je meedoet! 🙂

 • Bianca
  9 oktober 2015 at 17:35

  Wat een leuke win actie! Ik ben bezig met gezonder leven enzovoort, en dit boek zal daar misschien wel goed bij passen. Ik volg je overal 🙂 x

Leave a Reply