Duurzame lifestyle Vega(n) Food

WINACTIE! Win Rens Kroes Powerfood van Friesland naar New York! (gesloten)

powerfood 2

Hoi allemaal! Ik heb een geweldige winactie voor jullie! Een paar weken geleden heb ik Powerfood 2, van Friesland naar New York van Rens Kroes gekocht. Een geweldig mooi kookboek en een fantastische opvolger van Powerfood 1.  Ik heb daar destijds al een review over geschreven, mocht je meer over Powerfood van Friesland naar New York willen weten.

powerfood 2

Nou wil het toeval dat ik van de week een mooi pakketje heb ontvangen, met tot mijn grote verrassing, nóg een exemplaar van Powerfood 2! Ik heb ‘m nu dus dubbel en ik bedacht me dat het wel een tof idee zou zijn om dit exemplaar dan te verloten middels een leuke winactie!

707

Dus ben jij op zoek naar healthy én lekkere food inspiratie? Doe dan mee!

Wat moet je hiervoor doen?

 • Volg mij via instagram (@greenblush.nl) en je krijgt extra karmapunten als je het bericht via instagram deelt en tagged met #greenblush #powerfoodies
 • Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet 🙂
 • Optioneel, dus geen verplichting: Ik zou het super lief vinden als je mij volgt via facebook en/of twitter en de winactie shared <3

That’s it! Je kunt meedoen t/m zaterdag 10 oktober. Zondag 11 oktober maak ik de winnaar bekend.

Goodluck!

 

Previous Post
2 oktober 2015
Next Post
2 oktober 2015

3 Comments

 • chucky1012

  Leuk!
  Ik doe graag mee want voor een gezonde levenstijl en heerlijke gezonde gerechten is dit boek handig!
  Ik heb alles gedaan wat nodig is om hier kans op te kunnen maken en ook alle extra’s.

  Instagram: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Fijne dag!

 • Bianca

  Wat een leuke win actie! Ik ben bezig met gezonder leven enzovoort, en dit boek zal daar misschien wel goed bij passen. Ik volg je overal 🙂 x

Leave a Reply

Instagram

 • Drie jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met @flowcosmetics.benelux en ik was direct verkocht. Ook hun serum foundation en conditioner bar zijn echte aanraders! Meer over deze producten lees je via #linkinbio. Wil je deze producten ook eens proberen? Met kortingscode 'greenblush' ontvang je tijdelijk 15% korting! 💚#flowcosmetics #naturalbeauty #crueltyfree #thepowerofmakeup #makeup #bbloggers #review #vegan #skincare #cosmetics #greenblogger #organic #finland #zerowaste #zerowastebeauty #beauty #veganbeauty #foundation #serum #dutchblogger #instadaily #coupon #gekregen #kortingscode #ecobeauty #greenlifestyle #dierproefvrij
 • Sint gaat op 5 december aan alle kinderen cadeautjes uitdelen, maar kan helaas niet aan iedereen bloed weggeven, terwijl dat juist zo hard nodig is. Daarom steun ik Sanquin en heb ik mij aangemeld als bloeddonor ❤ Overweeg jij ook bloeddonor te worden? Meld je dan aan via de website van #sintzoektje (zie #linkinbio) #sinthierbenik #sanquin #bloeddonor #bloedgeven #bloedbank #bloedgevendoetleven #sinterklaas #geven #redeenleven #collab
 • Ik maakte van de week deze lasagne en oeh, hij smaakte erg goed! In plaats van 'gewone' lasagne heb ik pompoenlasagne gebruikt. Dit zijn in feite dunne plakjes pompoen, maar het werkt erg goed als vervanger. Lekker met spinazie en kaas, bijvoorbeeld ricotta! Als saus heb ik Verspil-me-nietjes pastabasis met 96% groente gebruikt. Dit een saus op basis van minder perfecte groente, maar die uiteraard net zo lekker smaken. Met het Verspil-me-nietjes concept wil supermarkt Lidl voedselverspilling tegengaan én kunnen wij een gezonde maaltijd op tafel zetten 🌍💚 Het recept vind je via #linkinbio! #pastabasis #verspilmenietje #makkelijkgezondemaaltijd #verspillingsvrij #snellepasta #pumpkin #lasagne #lowcarb #vega #vegetarian #recipe #instafood #foodpic #dinner #recept #healthymeal #healthyfood #koolhydraatarm #pompoenlasagne #pompoen #collab #comfortfood
 • 😍😍😍 @woocares scented candles, room sprays and diffusers 💚#linkinbio #woocares #worldsofopportunities #amsterdam #review #scent #candle #homescents #tranquility #gift #christmas #present #gekregen #greenblogger #homedecor #scentedcandles #sustainable #discoverunder5k #instadaily #picoftheday #candles #diffuser #roomspiration #roomspray #handmade #loveit #musthave
 • ❤️ the vibe of Berlin. The people here are awesome and we really had a great time. Too bad it's time to go home now, though I can't wait to see my family again 😘#berlin #berlijn #friends #citytrip #instatravel #travel #berlinwall #berlinwallart #goodvibes #art #eastsidegallery #discoverunder5k #city #deutschland
 • Berliner Mauer East Side Gallery#berlin #berlijn #berlinwallart #eastsidegallery #holiday #art #graffiti #berlijnsemuur #deutschland #germany #discoverunder5k #instatravel #citytrip #travel #instadaily #picoftheday

Follow Me!