winactie moederdag acorelle parfum
Green beauty Review

Acorelle Parfum Review + Moederdag winactie! (gesloten)

Parfum vind ik persoonlijk één van de meest lastige producten om in een natuurlijke én dierproefvrije variant te vinden. Niets is namelijk zo persoonlijk als parfum. Onlangs maakte ik kennis met de natuurlijke, biologische, dierproefvrije én vegan parfum van Acorelle en wat ben ik toch blij met deze ontdekking! Wil je meer over Acorelle parfum weten, lees dan snel verder, want ik mag namelijk ook nog een parfum weggeven middels een speciale moederdag winactie!

Acorelle Parfum winactie

Acorelle parfum

De essentie van de natuur, gevangen in een verfijnde collectie geuren. Dat is Acorelle. Acorelle parfums zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke (en biologische) ingrediënten. Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat Acorelle parfums dierproefvrij zijn en géén dierlijke ingredienten bevatten. Hierdoor zijn deze parfums ook voor vegans geschikt.

Doordat Acorelle parfums geen synthetische ingrediënten bevatten, is de kans op huidirritatie een stuk kleiner. Dit maakt dat de parfums van Acorelle ook voor de gevoelige huid geschikt zijn!

Net als de bekende luxe parfums bestaat Acorelle parfum uit een verfijnde mix van top- hart en basisnoten. De basisnoten blijven lang hangen waardoor je uren van de heerlijke geuren kunt genieten.

Er zijn meerdere soorten Acorelle parfums verkrijgbaar, zowel verkrijgbaar in spray vorm van 50 ml als in parfum roller formaat van 10 ml. Elk parfum roept een bepaalde stemming op, bijvoorbeeld ontspanning, energie of balans. Ik mocht van Heavenly Pure de Acorelle Infusion De Neroli Parfum Roller testen, alsmede de Acorelle sample set, bestaande uit 9 Acorelle mini parfums.

acorelle

Acorelle Parfum Sample Set (9 x 1,5 ml)

Allereerst… wat een uitkomst is Acorelle Parfum Sample Set! De drempel om een parfum online aan te schaffen ligt voor mij persoonlijk vrij hoog. Je kan een geur ten slotte niet eerst even ruiken voordat je tot aanschaf over gaat. Deze sample set, bestaande uit 9 Acorelle geuren, is voor mij dan ook ideaal. Je kunt iedere dag een ander geurtje opdoen en zo op je gemak bekijken welke geur jou het beste bevalt. Zodoende kan je altijd nog besluiten om een fullsize parfum te kopen. De geuren zijn ingedeeld op ‘stemming’. Zo kan je kiezen voor een dynamische geur, een harmoniserende geur of een ontspannende geur. Mijn persoonlijke favoriet? Divine Orchidée! De sample set is verkrijgbaar bij Heavenly Pure voor €8,-.

parfumroller

Acorelle Parfum: Infusion De Neroli

Acorelle Infusion de Neroli bevat onder andere etherische oliën van neroli en mandarijn, geuren die bekend staan om hun kalmerende, verzachtende en vreugdevolle werking.

Infusion de Neroli bestaat uit topnoten van citroen, munt, zwarte bessen en lily of the valley. Dit zijn ontspannende geuren die het zenuwstelsel tot rust brengen. De hartnoten bestaan uit citrus, oranjebloesem, roos en jasmijn. Luxe, romantische en bloemige geuren die je een positief gevoel geven. Tot slot bestaan de basisnoten uit salie en ceder: dit zijn houtachtige geuren die concentratie bevorderend werken. Ik kan Infusion De Neroli het beste omschrijven als klassiek met een licht frisse en bloemige touch.

Wat ik zo handig vind is dat je de parfum roller eenvoudig in je handtas mee kunt nemen. Alhoewel de geur echt wel een aantal uur blijft hangen, is het toch fijn dat je de geur eenvoudig tussendoor nog even opnieuw kan aanbrengen.

Acorelle Infusion De Neroli een echt luxe en klassieke geur wat perfect is om cadeau te geven voor moederdag! De prijzen zijn voor de parfumroller €12,95, de spray kost €34,95.

Moederdag winactie!

In samenwerking met de prachtige natuurlijke beauty webshop Heavenly Pure mag ik een Acorelle parfum voor moederdag weggeven! Heerlijk voor je moeder, of voor jezelf natuurlijk 😉

De winactie loopt t/m woensdag 4 mei. Meedoen kan via onderstaand programma. Dit programma kiest de winnaar uit, zodat alles 100% eerlijk verloopt. Succes!

Voor meer informatie over de andere geuren van Acorelle verwijs ik je graag naar de website van BigGreenSmile.

You Might Also Like...

10 Comments

 • Eva
  1 mei 2016 at 15:03

  Leuke winactie, Marieke! Veel succes iedereen 🙂

 • Hennie
  1 mei 2016 at 16:25

  Ik heb geen idee of ik het goed heb gedaan maar ik doe graag mee! Ik vind de verpakking ook erg mooi trouwens. Ik houd wel van dat basic. Succes iedereen!

 • Natasja
  1 mei 2016 at 20:53

  Wauw, wat een mooi parfum! Ik doe graag mee, ik geloof dat ik alle stappen goed gedaan heb, hihihi!

 • Saskia van Poppel
  1 mei 2016 at 21:01

  Super gave winactie! Ik ben nog niet bekend met dit merk, maar het klinkt helemaal goed: proefdiervrij, vegan en natuurlijke ingrediënten: dat maakt me razend nieuwsgierig! Thanx voor de kans en succes met jouw mooie duurzame blog Marieke!

 • Anita H.
  1 mei 2016 at 22:20

  Parfum is sowieso altijd welkom. Deze verantwoorde variant zeker. Mooie actie.

 • Saskia van de L.
  2 mei 2016 at 08:31

  Leuke actie en na je review best wel nieuwsgierig geworden

 • Angela Schaaf-Verhoeven
  2 mei 2016 at 09:11

  Wat een moie geurende actie! Erg nieuwsgierig geworden, ik ben maar zelden een parfum tegen gekomen die bij mij past.

 • Ilsiee prins
  2 mei 2016 at 11:33

  Dat klinkt veelbelovend! 😉 ben zelf nu ook wel erg benieuwd, ik doe heel graag mee!!
  Leuke actie zeg
  Groetje ilsiee

 • Henderica
  2 mei 2016 at 15:35

  Leuk, ik heb ook een kansje gewaagd :). Zo’n sample set is wel een uitkomst bij het online bestellen/ter kennismaking van een nieuw parfummerk inderdaad. Handig!

 • Kim
  3 mei 2016 at 12:17

  Ik heb lang geleden (toen ik nog op de basisschool zat) iets soortgelijks van The Bodyshop cadeau gekregen. geweldig vond ik dat! Ik doe graag mee voor mijn moeder 🙂

Leave a Reply