Korres Bergamot Pear Showergel & Bodylotion Review
Green beauty Review

Korres Bergamot Pear Showergel & Bodymilk

Ik ben al jaren helemaal verliefd op de douchegels en bodylotions van Korres.  Mijn absolute favoriet is de Korres Guave Shower Gel en Bodybutter. Nou had ik deze kunnen bestellen, maar ik besloot voor een “smaak” te gaan die ik nog niet kende, namelijk de Korres Bergamot Pear Showergel & Bodymilk. Zou deze geur mij ook zo goed bevallen?

Voordat ik begin, wil ik nog even zeggen dat ik het geweldig vind dat de producten van Korres zo’n duidelijk label hebben. Je ziet namelijk in één oogopslag wat er wel en niet in zit. Super handig!

Korres Bergamot Pear

Zoals je kunt zien bevat de bodymilk geen minerale oliën, paraffine, siliconen, parabenen, maar wel parfum en sporen van granen en noten. Lekker duidelijk!

Korres Bergamot Pear Showergel

Korres Bergamot Pear Showergel (€ 11,00, 250 ml)

Gebruik de showergel van Korres als een snelle powersplash, heerlijke ontspanning of als een subtiel geurende oppepper. Deze zachte crèmige Korres Bergamot Pear is ideaal voor dagelijks gebruik en heeft een zomerse, frisse en fruitige geur. De hydraterende douchegel bevat tarwe-eiwitten, die zorgen voor een beschermend laagje op de huid. Ook houden ze het vochtgehalte op peil. De douchegel is dermatologisch getest en bevat geen parabenen, siliconen en minerale oliën en het is geschikt voor vegans.

De ingrediënten

Korres Bergamot Pear Showergel bestaat voor 87% uit natuurlijke ingrediënten. Dat klinkt mij erg goed in de oren en het is fijn om te zien dat bepaalde ingrediënten (zoals parabenen) niet in dit product voorkomen. Ondanks dat de showergel SLES bevat moet ik eerlijk toegeven dat mijn huid absoluut niet droog en/of trekkerig aanvoelt na gebruik. Ik vind dat echt opvallend. Sterker nog, mijn huid voelt erg zacht aan! De tarwe eiwitten die aan de douchegel toegevoegd zijn doen hun werk dus uitstekend. Hou er wel rekening mee dat dit product hierdoor gluten bevat, mocht je er hier gevoelig voor zijn!

korres8

Mijn ervaring met Korres Bergamot Pear showergel

De Korres Bergamot Pear Showergel ruikt erg aangenaam vind ik. Je ruikt duidelijk het zoete van peer en het frisse van bergamot er door heen. Het is zacht, fruitig. Het is een ideale geur voor het voorjaar/zomer. Het heeft een verkwikkend effect, maar op een subtiele manier. De showergel schuimt rijkelijk. Ik heb helaas geen bad, maar ik denk dat je dit product prima als badschuim kunt gebruiken!

Doordat er op het moment van bestellen een actie was bij Cosmania, heb ik deze showergel dus nu 2x in mijn bezit, voor de prijs van één. Yeah!

korres5

Korres Bergamot Pear Bodymilk (€14,00, 200 ml)

Deze Korres hydraterende Bergamot Pear Bodymilk is verrijkt met vitaminen en essentiële elementen, die je huid een energie-boost geven. De combinatie van bergamot bloesem en zoete peer biedt langdurige verzorging en verbetert de soepelheid van je huid. De bodymilk is dermatologisch getest en bevat geen parabenen, siliconen en minerale oliën en is tevens geschikt voor veganisten.

De ingrediënten & mijn ervaring

De Korres Bergamot Pear Bodymilk bestaat voor 92% uit natuurlijke ingrediënten, een stukje meer dus nog dan de showergel. De bodymilk bevat verzorgende ingrediënten zoals zoete amandelolie, sheaboter en aloë vera extract. De bodymilk ruikt al net zo heerlijk als de showergel. De bodymilk trekt mega snel in, waardoor je dit product prima’s ochtends kunt gebruiken wanneer je haast hebt. Ook qua geur heeft dit product een verkwikkend effect, wat ’s morgens erg prettig is! De Korres Bergamot Pear Bodymilk maakt mijn huid super zacht. De geur blijft enkele uren na gebruik subtiel hangen.

korres1

Ik ben erg tevreden over de Korres Bergamot Pear Showergel & Bodymilk! Ok, stiekem vind ik de geur van Korres Guave nóg net even wat lekkerder ruiken. De Guave blijft toch echt mijn lievelings! Echter komt de Bergamot Pear lijn voor mij op een mooie tweede plaats. De producten doen hun werk gewoon fantastisch en ik kan het je daarom van harte aanbevelen!

Korres is verkrijgbaar bij de webshop en fysieke winkels van Cosmania.

Ben jij al bekend met de producten van Korres?

You Might Also Like...

5 Comments

 • Natasja
  28 mei 2015 at 09:06

  Ik vind de producten van Korres heerlijk, de Guave lijn is bij mij ook favoriet. Maar deze klinkt ook lekker fris en zomers!

 • Debbie
  28 mei 2015 at 20:53

  O ja! Korres is een fantastisch merk. Ook hebben ze mooie geuren. Ik ben fan van de iris lijn. Poederig en zacht.

 • Kirsty
  29 mei 2015 at 18:57

  Deze producten klinken wel erg fijn zeg! Ik heb zelf tot nu toe alleen nog maar nagellak van Korres geprobeerd, maar deze bodymilk en showergel lijken mij ook wel heel fijn 🙂

 • Greenblush
  29 mei 2015 at 20:40

  Oh wat leuk! Ik wist helemaal niet dat Korres ook make-up heeft 🙂

 • Greenblush
  29 mei 2015 at 20:40

  Dat klinkt ook fijn, die ken ik nog niet!

Leave a Reply