Green beauty

Unboxing Beautybox Mei 2015

Unboxing Beautybox Mei 2015

Vroeger had ik een abonnement op de Beautybox. En deze heb ik nog best lang gehad. Op een gegeven moment heb ik deze opgezegd, omdat ik op een gegeven moment zo’n grote voorraad in huis had, waarvan ik vond dat ik dit eerst op moest maken. Ook wilde ik destijds overstappen naar natuurlijke cosmetica producten. En alhoewel de beautybox regelmatig natuurlijke beautyproducten bevat, is het vaak ook niet het geval. Vorige week begon het weer te kriebelen. Het verrassingsaspect van zo’n box is natuurlijk wél ontzettend leuk! Ook vind ik het altijd geweldig om nieuwe merken te ontdekken en uit te proberen. Ik besloot toch maar weer eens een box te bestellen, vanmorgen kwam deze binnen. Kijk je met me mee naar de inhoud?

Unboxing Beautybox Mei 2015

Ziaja Sunscreen SPF 20 & Ziaja Aftersun (Fullsize €5,99/€8,99)

unboxingbeautybox2

Ah leuk, Ziaja! De producten van Ziaja zijn me tot nu toe altijd prima bevallen. Ok, de verpakkingen zijn basic, maar daardoor zijn de producten erg goed betaalbaar. In de box zitten dit keer een zonnebrand en een aftersun. Altijd handig!  De zonnebrand heeft factor 20, dat is voor mij prima. De producten ruiken lekker, de geur van de aftersun doet me sterk denken aan de Marine Algae Shower Gel. Dit zijn producten die altijd goed van pas komen, dus ik zal ze zeker gaan gebruiken.

Greenland Fruit Extracts Papaya Body Scrub (Fullsize €5,95)

unboxingbeautybox3

Oeh, hier ben ik erg benieuwd naar! Mijn huidige bodyscrub is bijna op, dus ook dit product komt goed van pas. Ik vind de geur erg prettig: het is lekker fruitig, tropisch en licht zoetig. Het is erg fijn om je lichaam eerst goed te scrubben voordat je de zon in gaat, zodat je een mooi egaal bruin kleurtje krijgt!

Coolcos- Matte Lipstick nr  07 (Fullsize €7,95)

unboxingbeautybox5

Coolcos, dit merk kende ik nog niet, maar het komt uit Denemarken. Ik heb de kleur 07 ontvangen, een vrije donker rode en felle kleur. Ik moet zeggen, de pigmentatie van de lipstick is erg goed en de kleur is ook echt prachtig, maar ik denk dat ik het voor mezelf té opvallend vind. Of ik deze lipstick ga gebruiken? Ik weet het nog niet.

unboxingbeautybox6

Een swatch van de lipstick, zoals je kunt zien is de pigmentatie uitstekend!

Samples: Thierry Mugler Angel, Greenland Flower & Lotus Hancream, Greenland Lavender & Rosemary Handcream

unboxingbeautybox7

De samples zijn een extraatje. De geur Angel van Thierry Mugler ken ik uiteraard, maar eerlijk is eerlijk: het is niet mijn geur. Ik vind hem persoonlijk te zoet en te zwaar. Goed, kan gebeuren. Ik ben benieuwd naar de handcrèmes. Leuk dat Greenland twee extra samples aan de beautybox toegevoegd heeft naast hun fullsize product. Dat kan ik zeker waarderen!

unboxingbeautybox1

Al met al vind ik de mei beautybox een ok inhoud hebben. Het is niet een hele spannende box, maar het zijn wél bruikbare producten. De Ziaja zonnebrand en after sun zijn altijd handig om in huis te hebben en de bodyscrub ben ik ook erg blij mee. Wat de lipstick betreft moet ik nog een beetje wennen.

De totale waarde van deze box komt neer op zo’n 30 euro. Ik weet nog niet of ik mijn box ga aanhouden. Ik denk eerlijk gezegd van niet. Mocht er nou een box uitkomen met producten die helemaal natuurlijk/diervriendelijk/vegan zijn, ja dan zou ik deze meteen bestellen!

Wil jij ook een beautybox bestellen? Via hun site kun je een abonnement afsluiten wat elke maand opzegbaar is. Een box kost €14,95 per maand, dit is inclusief verzendkosten. 

Wat vind jij van de inhoud van deze Beautybox?

You Might Also Like...

4 Comments

 • Natasja
  27 mei 2015 at 17:01

  De inhoud is zeker niet verkeerd, het zijn allemaal bruikbare producten. Alleen vind ik het wauw!-effect een beetje ontbreken wat deze boxen helemaal in het begin nog wel hadden.

 • Greenblush
  27 mei 2015 at 17:15

  Ja, inderdaad, precies wat je zegt! Het mist het wow-effect. In het begin waren de boxen geweldig ja 🙂

 • Mariëlle
  2 juni 2015 at 11:36

  Mmm ik vind zo’n box altijd een beetje eng, je weet maar nooit of je er wat aan hebt!

 • Greenblush
  2 juni 2015 at 12:00

  Haha, ja die risico is wel aanwezig natuurlijk 🙂

Leave a Reply