Green beauty Persoonlijk

Plog donderdag 19 februari – Op bezoek bij Ziaja Den Haag!

plog 19 februari 2015

Gisteren was een leuke en volle dag! Ik ging namelijk op bezoek bij Ziaja in Den Haag. Ik heb er een plog van gemaakt, zodat je kunt zien hoe mijn dag eruit zag. Kijk je mee?

plogontbijtIk heb niet zo goed geslapen afgelopen nacht, ik werd een paar keer ‘s nachts wakker gemaakt door de kids. Niet heel erg fijn, maar helaas, soms hoort het er nou eenmaal bij! Ik begin de dag simpel met muesli en een kop koffie. Nadat we ontbeten en onszelf aangekleed hebben breng ik Niels naar school en Roos naar het kinderdagverblijf.

plogtreinNormaal gesproken werk ik op dinsdag en donderdag Β voor mijn eigen webshop. Maar aangezien alle projecten nu soepeltjes verlopen kan ik vandaag mooi voor Greenblush op pad! Ik ga vandaag, met de trein, naar Den Haag. Ik heb namelijk een afspraak bij Ziaja, leuk!

ploglindaIn de trein lees ik de nieuwe LINDA. Heerlijk vind ik het, ik hou Γ©cht van het blad!
ziaja1

Aangekomen bij Ziaja! Ziaja is een cosmetica merk wat oorspronkelijk uit Polen komt en is daar immens populair. Sinds een jaar zijn de producten ook in Nederland verkrijgbaar. De producten van Ziaja zijn gedeeltelijk natuurlijk en erg goed betaalbaar. Er is een webshopΒ en inmiddels zijn er twee winkels in Den Haag. Dit is de locatie op de Prinssestraat.

ziaja2

ziaja3

De winkel ziet er erg mooi en netjes uit! Ik krijg van shopmanager Melissa een erg leuke rondleiding. Ze weet met veel enthousiasme over de producten van Ziaja te vertellen. Super interessant (en gezellig)!ziaja4

Ziaja heeft ontzettend veel producten. Hier in Nederland ongeveer 300, maar in Polen zijn het er zeker wel duizend! Wow! Ik mag alles in de winkel even bekijken, testen en besnuffelen. Een aantal producten heb ik al op andere blogs voorbij zien komen, leuk om deze producten nu in het echt te zien!ziaja5Ik krijg van Melissa wat producten mee om te reviewen, uiteraard koop ik er zelf ook nog wat bij. Binnenkort vind je meer hierover op mijn blog!

baklust

Ik was al een tijdje van plan om eens een keer bij Baklust te gaan lunchen. Grappig genoeg blijkt dit echt om de hoek van Ziaja te zitten, komt dat even handig uit!

baklust2

Ik bestel er een (zelfgebakken) spelt-zuurdesem brood met geitenkaas en aubergine tapenade. Erg lekker!

binnenhof

Nu ik toch in Den Haag ben, besluit ik daarna eens een rondje door de stad te lopen en even langs het Binnenhof te gaan. Het was wat fris, maar heerlijk mooi weer! Strak blauwe lucht en een lekker zonnetje. Perfect wandelweer!

binnenhof2

Wat is dit gedeelte van Den Haag toch mooi <3

ziajatrein

In de trein terug naar huis bekijk ik alle producten van Ziaja nog eens rustig. Wat zijn het toch een hoop producten zo! Ik heb weer lekker veel te reviewen πŸ™‚

Het was vandaag een ontzettend leuke dag, ik vind het heerlijk om op pad te zijn en leuke contacten op te doen! Dankjewel Melissa voor je uitnodiging en rondleiding!

Ben jij al bekend met de producten van Ziaja?

Previous Post
20 februari 2015
Next Post
20 februari 2015

1 Comment

  • MariΓ«lle

    Leuk om te zien dat je er ook bent geweest, voor mij is het alweer even geleden. Ik vind echt dat Ziaja veel leuks verkoopt πŸ™‚

Leave a Reply

Instagram

  • Drie jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met @flowcosmetics.benelux en ik was direct verkocht. Ook hun serum foundation en conditioner bar zijn echte aanraders! Meer over deze producten lees je via #linkinbio. Wil je deze producten ook eens proberen? Met kortingscode 'greenblush' ontvang je tijdelijk 15% korting! πŸ’š#flowcosmetics #naturalbeauty #crueltyfree #thepowerofmakeup #makeup #bbloggers #review #vegan #skincare #cosmetics #greenblogger #organic #finland #zerowaste #zerowastebeauty #beauty #veganbeauty #foundation #serum #dutchblogger #instadaily #coupon #gekregen #kortingscode #ecobeauty #greenlifestyle #dierproefvrij
  • Sint gaat op 5 december aan alle kinderen cadeautjes uitdelen, maar kan helaas niet aan iedereen bloed weggeven, terwijl dat juist zo hard nodig is. Daarom steun ik Sanquin en heb ik mij aangemeld als bloeddonor ❀ Overweeg jij ook bloeddonor te worden? Meld je dan aan via de website van #sintzoektje (zie #linkinbio) #sinthierbenik #sanquin #bloeddonor #bloedgeven #bloedbank #bloedgevendoetleven #sinterklaas #geven #redeenleven #collab
  • Ik maakte van de week deze lasagne en oeh, hij smaakte erg goed! In plaats van 'gewone' lasagne heb ik pompoenlasagne gebruikt. Dit zijn in feite dunne plakjes pompoen, maar het werkt erg goed als vervanger. Lekker met spinazie en kaas, bijvoorbeeld ricotta! Als saus heb ik Verspil-me-nietjes pastabasis met 96% groente gebruikt. Dit een saus op basis van minder perfecte groente, maar die uiteraard net zo lekker smaken. Met het Verspil-me-nietjes concept wil supermarkt Lidl voedselverspilling tegengaan Γ©n kunnen wij een gezonde maaltijd op tafel zetten πŸŒπŸ’š Het recept vind je via #linkinbio! #pastabasis #verspilmenietje #makkelijkgezondemaaltijd #verspillingsvrij #snellepasta #pumpkin #lasagne #lowcarb #vega #vegetarian #recipe #instafood #foodpic #dinner #recept #healthymeal #healthyfood #koolhydraatarm #pompoenlasagne #pompoen #collab #comfortfood
  • 😍😍😍 @woocares scented candles, room sprays and diffusers πŸ’š#linkinbio #woocares #worldsofopportunities #amsterdam #review #scent #candle #homescents #tranquility #gift #christmas #present #gekregen #greenblogger #homedecor #scentedcandles #sustainable #discoverunder5k #instadaily #picoftheday #candles #diffuser #roomspiration #roomspray #handmade #loveit #musthave
  • ❀️ the vibe of Berlin. The people here are awesome and we really had a great time. Too bad it's time to go home now, though  I can't wait to see my family again 😘#berlin #berlijn #friends #citytrip #instatravel #travel #berlinwall #berlinwallart #goodvibes #art #eastsidegallery #discoverunder5k #city #deutschland
  • Berliner Mauer East Side Gallery#berlin #berlijn #berlinwallart #eastsidegallery #holiday #art #graffiti #berlijnsemuur #deutschland #germany #discoverunder5k #instatravel #citytrip #travel #instadaily #picoftheday

Follow Me!