weleda schoonheidsbehandeling
Green beauty

Weleda schoonheidsbehandeling bij Salon Monique

Enkele weken geleden heb ik een Weleda Schoonheidsbehandeling gewonnen. Nou helemaal fantastisch natuurlijk! Ik ben namelijk al een aantal jaar een groot fan van Weleda. Heel toevallig is er laatst een Weleda salon in mijn woonplaats geopend; ik was al van plan om een afspraak bij deze salon te maken. Als je dan ook nog zo’n geweldige prijs wint, tja, dan is een afspraak zo gemaakt!

Weleda Schoonheidsbehandeling

De schoonheidsspecialiste, genaamd Moniek Bets, heeft sinds 2000 een schoonheidssalon. Voorheen in Almere, maar nu (vanwege een verhuizing), is de salon in het centrum van Castricum gevestigd.

De salon is klein, maar sfeervol ingericht. Als je om je heen kijkt zie je overal heerlijke Weleda producten staan. Na een korte introductie, kreeg ik eerst een voetenbadje. Dit voetenbadje is ervoor bedoeld om de aandacht van je hoofd naar je lijf te brengen, wat de ontspanning ten goede komt. Na enkele minuten werden mijn voeten afgedroogd en ingesmeerd met een bodylotion. Daarna was het tijd om op de behandelingsstoel plaats te nemen.

De beauty treatment

Tijdens de behandeling werd mijn gezicht gereinigd, gestoomd, gescrubt, mee-eters werden verwijderd, wenkbrauwen geëpileerd, kreeg ik een gezichtsmaskertje… Je voelt je gezicht letterlijk schoon worden!

Terwijl het masker aan het inwerken was, werden mijn nek en schouders gemasseerd en kreeg ik een hoofdmassage. Yes, altijd het fijnste deel van de behandeling! Echt, wat heerlijk was dat zeg! Ik voelde me toen echt goed ontspannen worden. Bovendien zaten mijn schouders bij mij behoorlijk vast; ik kon daarom zo’n massage goed gebruiken. Tot slot werd het overtollig masker verwijderd met een warm kompres en werd er een dagcrème aangebracht.

Weleda Amandel verzorging

De Weleda schoonheidsbehandeling die ik heb ondergaan duurde 75 minuten. Tijdens de behandeling heeft Moniek gebruikt gemaakt van producten uit de Amandel lijn.

Ik vond de Weleda schoonheidsbehandeling heerlijk, ik heb er ontzettend van genoten! Moniek geeft veel persoonlijke aandacht, ze neemt echt de tijd voor je. De massages zijn heerlijk en je voelt gewoon dat ze een grote liefde voor de Weleda producten heeft.

Weleda, ik wil jullie van harte bedanken voor het organiseren van deze winactie! Moniek, ontzettend bedankt voor de fijne behandeling! Ik kom zeker terug om een nieuwe afspraak bij je maken!

Meer Weleda:
Weleda Zoete Amandelolie review
Weleda Room Spray Relax 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Cisca Dost
    18 februari 2023 at 17:44

    Hallo moniek bets kan ik bij jou een afspraak maken.
    Groetjes cisca Dost

Leave a Reply