Erica feestdagen pakket
Green beauty

Erica Kruiderijen feestdagenpakket & Fijne Kerstdagen!

Onlangs heb ik weer een heerlijk pakket van Erica Kruiderijen mogen ontvangen, zo leuk: helemaal in kerstsfeer! Ik heb al eerder met Erica kennis mogen maken. Inmiddels ben ik echt fan van dit mooie, sympathieke Nederlandse merk geworden. 

Voordat ik met laat zien wat er allemaal in dit pakket zit, wil ik jullie uiteraard eerst hele fijne feestdagen toewensen. Want het is gewoon kerstmis lieve mensen! Kerst betekent voor mij heerlijk genieten van familie, vrienden en gezin, samen zijn, gezelligheid, spelletjes doen, lekker eten en drinken en even helemaal niks ‘moeten’. En eerlijk gezegd, even rust nemen ben ik eerlijk gezegd ook wel aan toe. Het is zo hier druk en hectisch geweest de afgelopen weken! Ik geniet in ieder geval enorm van deze dagen en ik hoop dat jij dat ook doet. En ik wens dat 2017 voor iedereen een topjaar wordt, vol gezondheid, liefde en geluk! <3

Overigens, rust, gezelligheid en genieten zie ik ook duidelijk terug bij het heerlijke feestdagenpakket wat ik onlangs van Erica ontvangen heb. Het zag er zo feestelijk uit: er zaten gewoon brandende kerstlichtjes in het pakket. Hoe leuk en origineel! Er is ontzettend veel aandacht aan besteed, dat zie je en voel je. Ik waardeer dat echt enorm. Dankjewel lieve mensen van Erica!

Erica Kruiderijen Feestdagenpakket

Misschien heb ik het wel vaker verteld hoor, maar mijn meisjesdroom vroeger was om in een echt ouderwets kruidenwinkeltje te werken. Ik zag mezelf dan kruiden afwegen, handgemaakte cosmetica verkopen, advies geven aan klanten… Ik ben vast ooit in een vorig leven kruidenvrouwtje of heks geweest 😉 In ieder geval krijg ik dit authentieke gevoel ook als ik een filiaal van Erica Kruiderijen binnenstap. Al zijn ze uiteraard ook met de tijd meegegaan, in de basis zijn ze hetzelfde gebleven.

Met 12 filialen en een webshop biedt Erica Kruiderijen allerlei natuurlijke en dierproefvrije verzorgings- en gezondheidsproducten aan. Het fijne is dat al deze producten niet alleen van goede kwaliteit, maar ook goed betaalbaar zijn. In dit feestdagenpakket vind je 5 heerlijke producten. Ik zal ze één voor één laten zien:

Erica bodybutter vanille

Erica Bodybutter Vanille

Dit product kwam ten eerste als geroepen, omdat ik echt net mijn gehele voorraad aan bodylotions heb opgemaakt. Hoe is het mogelijk. Ten tweede is dit écht een heerlijk product: de 100% natuurlijke bodybutter smeert goed uit, maakt mijn huid zacht en ruikt gewoon goddelijk naar vanille. Maar dan op een niet overdreven manier. Gewoon precies goed. De zachte geur heeft een rustgevende en ontspannende werking. Erg fijn!

200ml – €8,95

erica3

Erica Lippenbalsem Echinacea

Oh, maar dit product ken ik, dit zat onlangs ook in de Healthbox. En ik smeer mij momenteel een ongeluk aan lippenbalsem dus een back-up vind ik méér dan fijn! Het is een voedende lippenbalsem op basis van bijenwas, sheabutter, natuurlijke oliën waaronder macadamiaolie en echinacea- en calendula extract. Niet vegan dus, maar wel bomvol natuurlijke verzorgende ingrediënten én uitstekend werkzaam. En de prijs? Dikke prima!

4.8gr – €2,95

erica4

Erica Calendula Nachtcrème

Ah leuk! Ik had de calendula dagcrème al in huis, dus ik kan deze producten mooi samen gebruiken nu. De natuurlijke nachtcrème belooft de gevoelige huid te verzorgen en te kalmeren. Nou is mijn huid inderdaad gevoelig, dus ik ben erg benieuwd. Ik moet dit product nog proberen, maar dat ga ik as we speak doen. Hier volgt dus nog een uitgebreide review van!

55ml- €6,95

erica massage olie arnica

Erica Arnica Massageolie

Dit is nou typisch een product waar mijn vriend erg blij mee is 🙂 Ik heb een aantal jaar geleden diverse massagecursussen gevolgd en Simon was altijd een gewillig testpersoon. Arnica staat bekend om zijn verlichtende werking bij spierpijn, blessures en blauwe plekken. Ik weet dat sportmasseurs daarom graag arnica massageolie gebruiken. De olie bevat daarnaast zonnebloemolie, is vrijwel geurloos en voelt niet vet aan. Het werkt prima!

100ml – €8,95

Erica wintersfeer thee

Erica Wintersfeer Thee

Een echte theedrinker ben ik doorgaans niet, alhoewel ik tijdens regenachtig en koud weer wèl graag kruidenthee drink. De thee is op basis van appel, kaneel, sinaasappel, amandel, kamille en rozenbloesem. Het ruikt heerlijk, lekker kruidig, warm en zoet. Smaken die mij persoonlijk ook erg aanspreken. Perfect tijdens een Netflix serie avondje met een dekentje op de bank!

100gr – €2,95

Ik ben echt aangenaam verrast! De producten van Erica Kruiderijen zijn te koop via één van de filialen of via de webshop. 

Fijne kerstdagen allemaal! X

Deze producten zijn door een bedrijf ter review opgestuurd. 

Meer Erica:
Erica Shampoo & Conditioner review
Erica beauty producten
Erica kruiderijen online

Meer lippenbalsems:
De beste lippenbalsem test
DIY lippenbalsem

You Might Also Like...

5 Comments

 • Mariëlle
  25 december 2016 at 14:38

  Ik ontving het pakket ook, wat een heerlijkheid <3 Ik ben er lekker van aan het genieten, fijne feestdagen!

 • chucky1012
  25 december 2016 at 15:32

  Dat klinkt goed.
  Nu ik er hier over gelezen heb ben ik er zo benieuwd naar…

 • Inge
  25 december 2016 at 15:39

  Jij ook fijne kerstdagen! Leuk om te zien dat jij weer andere lichtjes in het kerstpakket hebt zitten. 🙂

 • jeapiebel
  26 december 2016 at 09:40

  Mooi pakket. Ik heb producten van Erica ooit gekocht in Amsterdam op Centraal Station. Mooi merk met natuurlijke tinten. Hele fijne feestdagen Marieke!

 • Greenblush
  27 december 2016 at 17:23

  Daar kom ik inderdaad ook wel eens 🙂 Jij ook nog fijne jaarwisseling!

Leave a Reply