Healthbox November Surviving the cold
Health

Healthbox November | Surviving the cold

Heeey allemaal, het is inmiddels alweer half november en dat betekent dat ik weer een healthbox binnen gekregen heb om te unboxen. De Healthbox november editie heeft als thema ‘Surviving the cold’. Nou, vind ik helemaal dikke prima. We kunnen allemaal wel een boost gebruiken dacht ik zo. Kijk je mee naar de inhoud?

Healthbox November ‘Surviving the Cold’

The temps may drop but the health won’t stop! Het is een feit: de winter is bijna aangebroken. Het wordt kouder en de dagen worden korter. Tijd om de warme sokken, sjaals en handschoenen weer uit de kast te halen! Om je te helpen deze winter zo gezond mogelijk door te komen hebben we heeft Healthbox een speciale box samengesteld om jouw immuunsysteem een boost te geven. En dit zit er deze maand allemaal in:

img_20161108_103311189
Rude health Super Fruity Muesli 5,-

Muesli is altijd een goed idee. Altijd goed, komt altijd op. De verpakking van Rude Health ziet er niet alleen geweldig uit, de inhoud is dat ook! Het is vegan, bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten en is dus vrij van kleur-, geur-, en smaakstoffen en toegevoegde suikers. Dankzij toegevoegde gedroogd fruit (waaronder dadels, rozijnen en abrikozen), heeft de muesli een lichtzoete smaak. Lekker, ben ik erg blij mee!

img_20161108_103407377

King Soba Pumpkin, Ginger & Rice Noodles 3,99,-

Ik moet dit product nog proberen, maar wij houden thuis erg van noodles  dus ik denk dat dit product ons uitstekend gaat bevallen. Leuke toevoeging, met pompoen en gember! King Soba is biologisch, vegan, glutenvrij en veel producten uit hun assortiment zijn ook nog eens fairtrade. Doen ze goed!

img_20161108_103514300

Lovechock 93% Cacao Tablet 3,99,-

Oeh, ik ben echt gek op Lovechock, maar 93% cacao is best heftig. Het kan voor mij nog net, zeg maar. Het ligt op het randje van aangenaam. 1% meer cacao en het wordt pijnlijk. Nou drink ik mijn koffie ook zo sterk en zwart dat ik er nog net geen maagpijn van krijg, dus een beetje robuustheid schuw ik niet. De overige 7% is gezoet met kokosbloesemsuiker. Lovechock is raw, vegan, glutenvrij, sojavrij en biologisch.

img_20161108_103719096

Greensweet Stevia Vanille 9,95,-

Van bitter gaan we over naar zoet. Dit zijn stevia druppels met een vanillesmaak. Je kunt de druppels toevoegen aan koffie, thee, toetjes en taart. Helaas vind ik stevia gewoon echt niet lekker. Helaas, ik kan er niet aan wennen. Het is voor mij veel te zoet en de nasmaak van stevia vind ik gewoon verschrikkelijk. Dan eet ik liever gewoon een beetje suiker af en toe. Jammer, maar we gaan er iemand anders blij mee maken 🙂

img_20161108_103656889

Orthica Orthiflor Kauwtabletten 27,95,-

Dit product heeft een paar maanden geleden al in de Healthbox gezeten, maar heb ik inmiddels opgemaakt. Dit zijn probiotica kauwtabletten van Orthica met zwarte bessensmaak. De kauwtabletten bevatten levensvatbare bacteriën die een gunstig effect kunnen hebben op de darmflora en je weerstand.

Tipje: gebruik probiotica tabletten na een antibiotica kuur. Antibiotica (de naam zegt het al) doodt de bacteriën in de darmen en dus ook de goede bacteriën. Zo kun je wellicht het tekort aan goede bacteriën weer aanvullen.

Erica lippenbalsem

Erica Echinacea Lippenbalsem 2,95,-

Ik word zo blij van Erica! Ik heb inmiddels al meerdere producten van dit leuke merk in huis en ik vind het helemaal top. Natuurlijk, dierproefvrij en ook nog eens betaalbaar. Deze lippenbalsem is verrijkt met echinacea, macadamiaolie, kokosolie en bijenwas. Een lippenbalsem is nu echt wel weer onmisbaar. Sowieso zal ik over een paar weken nog een aantal Erica reviews laten zien op mijn blog!

img_20161108_103911236

Woo Loves You Geurkaarsje 3,95,-

Geurkaarsjes, daar kun je gewoon niet genoeg van hebben, zeker tijdens de koude, donkere maanden niet. Ik kende de woo geurkaarsjes nog niet, maar ik vind het er erg leuk uitzien. Ik heb de geur Lime ontvangen. Ik moet ‘m nog proberen, maar zo door het doosje heen ruikt het al erg lekker.

img_20161108_103615336

Cadeaubonnen I love Yoga (15,-) en Freezlab Cryotherapie (28,-)

Wow, dit is bijzonder zeg! Hebben jullie wel eens van cryotherapie gehoord? Hiermee kan je je lichaam een weerstandsboost geven door het 3 minuten bloot te stellen aan extreme kou (lees: -110 graden!!) in een speciale cabine. Ongelofelijk, hoe dan? Ik krijg het al koud bij de gedachte, maar toch ga ik wel kijken of ik een afspraak kan maken (locatie zit in Amsterdam). Ik wil dat wel eens zelf ervaren! Lijkt het jullie leuk als ik over mijn ervaring blog?

Tot slot zit er in Healthbox november editie nog een cadeaubon van I Love Yoga inbegrepen. T.w.v. 15 euro, te besteden op het gehele assortiment. Toch leuk! Ik zal eens een kijkje op de website nemen, wie weet zit er nog iets passends bij.

Ja, ik ben erg tevreden over de inhoud van de Healthbox van deze maand! Veel bruikbare producten ook. De waarde van de box ligt boven de 100 euro, terwijl de box zelf 24,95 euro kost. Wil je meer weten over Healthbox? Neem dan snel een kijkje op hun website!

Welk product van Healthbox november spreekt jou het meest aan?

De Healthbox heb ik ontvangen ter review. 

You Might Also Like...

5 Comments

 • Inge
  17 november 2016 at 11:25

  Oh wauw wat een mooie healthbox is dit! Ik ben wel benieuwd naar de muesli en naar Erica 🙂
  Ik vind stevia ook niet zo lekker maar ik moet juist meer zoetjes gebruiken dan ik bij normale zoetjes zou doen.. Niet mijn favoriet maar het is een betere keuze, dus dan maar dat. 🙂 Wel jammer, maar vast iemand anders die je er blij mee kunt maken!

 • hillybillybeauty
  17 november 2016 at 22:01

  Het geurkaarsje leuk! Pillen zijn meer aan mijn man besteedt. En tja, chocolade altijd goed!

 • EmilyLotus
  18 november 2016 at 17:10

  Wauw, dat is best wel tof zeg! Ik wist niet dat er zo’n box bestond. Ik ga eens kijken. 🙂

 • Claire
  21 november 2016 at 11:43

  Leuke inhoud van de Health Box. Die vriescabine lijkt me echt vreselijk, heb het nu al koud haha. Ben wel benieuwd, dus als je erheen gaat schrijf er een review over!

 • Greenblush
  21 november 2016 at 20:33

  Ik weet ook nog niet helemaal zeker wat ik er van vinden moet… die kou lijkt mij ook niks haha. Maar als ik gegaan ben zal ik zeker een review over schrijven!

Leave a Reply