Beauty Review

Adrienne Feller Cosmetics Review: Love it!

Favoriete beauty producten van 2016 Adrienne Feller Cosmetics Review

Eén van de (vele) voordelen van beautyblogger zijn, is dat je in aanraking komt met de mooiste cosmeticamerken. Zo ontdekte ik laatst Adrienne Feller, een luxe natuurlijk en biologisch cosmetica merk uit jawel… Hongarije!

Ik ben ooit, jaren geleden inmiddels, op vakantie geweest in Hongarije. Wat ik mij nog goed kan herinneringen zijn de vele kuuroorden met thermaal water in Boedapest. Wist jij al dat Boedapest maar liefst 136(!) thermaal bronnen kent? Dit thermaal water werkt helend op geest en lichaam en uit heel de wereld reizen mensen speciaal naar deze stad om te kuren.

Adrienne Feller

Adrienne Feller Cosmetics

Adrienne Feller heeft Hongaars thermaal water als uitgangspunt genomen bij het ontwikkelen van haar cosmetica producten. Adrienne Feller cosmetica bevatten bijzondere, hoogwaardige natuurlijke schoonheid producten samengesteld uit biologische ingrediënten, die voedend en verzorgend zijn voor body, mind & soul. In deze producten wordt gebruikt gemaakt van Hongaarse geneeskrachtige planten, extracten, hoogwaardige oliën, etherische oliën en bloemen essences. De etherische oliën hebben niet alleen een verzorgende en helende werking op de huid, maar ook op de ziel.

Ieder product wordt met de grootste zorg samengesteld- zodat ze een verjongende en therapeutische werking hebben op het lichaam. Bij Adrienne Feller is de natuur hun grootste inspiratiebron. De producten zijn daarom ook 100% natuurlijk en gebaseerd op de geneeskracht van de natuur.

Adrienne Feller Hungarian Spring Collectie bestaat uit een reeks van luxe gezichtsverzorgingsproducten. Ik heb de afgelopen weken de Hungarian Spring Facial Mist en de Hungarian Spring Hydrating Fluid getest, waar ik wat dieper op in zal gaan.

AF3

Adrienne Feller Hungarian Spring Facial Mist

Deze Spring Facial Mist van Adrienne Feller is een fantastisch product. Het houdt je huid in topconditie en zorgt voor versteviging van de huid. De sprayflacon spuit een dunne nevel over je gezicht. Hierdoor kun je direct verder met de volgende stappen in je verzorgingsroutine. De gezichtsbehandelingsnevel is gemaakt op basis van salie, roos, rozemarijn en braam-roos, met de synergie van het prachtige Hongaarse thermale water. Voor het effectief behouden van jeugdige huid. Gebruik dagelijks voor het beste resultaat.

Belangrijkste stoffen in de mist: Thermaal water , salie-, rozemarijn- en damast rozenwater, braam-roos extract.
Dit product komt in een sprayflacon van 50ml.

Mijn ervaring met Adrienne Feller Hungarian Spring Facial Mist

De Hungarian Spring Facial Mist bevat thermaal water, salie, rozenwater, rozemarijn en extracten van rozenbottel-, appel-, lindebloesem-, peer-, en duizenblad. Ik vind het fijn om te zien dat dit product geen harde alcohol of parfum bevat, maar alleen puur natuurlijke ingrediënten. Je kunt de facial mist als toner gebruiken na de reiniging, maar ook tussendoor om je gezicht even te verfrissen.

De geur van dit product is heel subtiel en zacht, sterker nog: het voelt zelfs super zacht aan op de huid. Ik heb nog nooit een spray meegemaakt wat zó zacht is voor de huid. En tegelijkertijd geeft het je huid ook een frisse blik. Ideaal voor alle huidtypen, maar zeker weten óók voor de gevoelige huid!

De facial mist zit in een handige glazen sprayflacon, wat het geheel een super de luxe uitstraling geeft.

AF4

Adrienne Feller Hungarian Spring Hydrating Fluid

De Hydrating Fluid van Adrienne Feller is een rijke hydraterende dagcrème voor de huid die verlangt naar hydratatie en verzorging. De crème zorgt voor een strakkere en jeugdig aanvoelende huid.
Hungarian Spring Hydrating Fluid is een lichte, makkelijk absorberende en hydraterende vloeistof, die een comfortabel gevoel geeft, al vanaf het eerste gebruik. De creme is rijk aan oliën en vitamines waardoor de huid rijkelijk wordt gevoed. Gebruik de creme éénmaal per dag voor het beste resultaat.

Belangrijke stoffen: Thermaal water, blauwe druivenpitolie, duindoornolie, kersenbloesem, rozemarijn- en sleedoornbloesemextract, frambooszaadolie, rozenbottelolie, zure kersenpitolie en vitamines A, E en C.
De creme komt in een pompverpakking van 30ml.

 Mijn ervaring met Adrienne Feller Hungarian Spring Hydrating Fluid

De Adrienne Feller Hungarian Spring Hydrating Fluid zit net als de hydrating mist, in een glazen pompflacon. De Hydrating fluid is, zoals de naam al zegt, een vloeibare dagcrème. Het heeft een dunnere substantie dan bijvoorbeeld een crème. Een fluid heeft als grote voordeel dat het eenvoudig en snel door de huid opgenomen wordt. Hierdoor voelt een fluid niet vet aan op de huid, terwijl de huid toch van vocht voorzien wordt.

Van te voren was ik een beetje bang dat hydrating fluid niet voedend genoeg voor mijn huid zou zijn, daar mijn huid toch een beetje droog aanvoelt op sommige plekken in mijn gezicht. Ik heb dan ook de voorkeur om daarvoor een rijke, volle crème te gebruiken. Maar niets is minder waar, de hydrating fluid doet z’n werk echt prima! De fluid maakt mijn huid zacht, het voelt gehydrateerd aan, het trekt supersnel in en laat geen vet laagje achter. Ik denk daarom dat dit product bij heel veel huidtypen goed past, maar ook tijdens de aankomende lente en zomer periode (Hey, het is tenslotte lente! :-)) is deze fluid erg aangenaam!

Ondanks dat dit product alcohol bevat heeft het geen uitdrogend effect op mijn huid. Dit komt doordat het vettende alcoholen betreft, afkomstig van plantaardige oliën. Verder valt het mij op wat een bijzondere mix aan hoogwaardige plantaardige oliën dit product bevat; ik hou hier enorm van!

Adrienne feller

Adrienne Feller Cosmetics: conclusie

Ja, ik ben erg te spreken over de 100% natuurlijke luxe cosmetica producten van Adrienne Feller! Ik heb deze producten nu ruim een maand getest en mijn huid voelt zacht, egaal en gehydrateerd aan. Geen plekje, puistje, vlekje of roodheid in mijn gezicht te bekennen. Mijn toch ietwat gevoelige huid, reageert prima op deze producten!

De producten van Adrienne Feller zijn verkrijgbaar via webshop BeautyNatura: De hydrating mist kost €28,00 euro, voor de hydrating fluid betaal je €37,00 euro.

Voor meer informatie en overige producten uit deze lijn verwijs ik je graag naar de website van BeautyNatura.nl

Dit betreft een review waarvan de producten opgestuurd zijn door een bedrijf.

 

5 Comments

Ik schrijf op greenblush.nl over green beauty, duurzame lifestyle, gezondheid, vega(n) voeding en minimalisme.

Previous Post
21 maart 2016
Next Post
21 maart 2016

5 Comments

 • Bo

  Klinkt veelbelovend, de facial mist lijkt mij fijn om te gaan gebruiken 😉

 • Mariska

  Wat een prachtige producten! Vooral de facial mist spreekt me aan, moooie verpakkingen ook 😀

 • jeapiebel

  Wauw wat een mooie producten met een mooi verpakking zeg. Dat is zeker mooi om een beautyblog te hebben om bijzondere merken te mogen ontdekken en uitproberen. 100% natuurlijk luxe cosmetica producten daar ben ik nu te spreken over van dat merk.

 • Evelien

  Wat een mooie en luxe producten; de fluid klinkt het beste voor mijn huid. En oh, wat zou ik nog eens graag naar Hongarije willen! Lijkt me een prachtig land.

Leave a Reply

Instagram

 • Wanneer je cactussen tijdens een weekendje weg bloemetjes hebben gekregen 😄 #cactus #plants #succulents #plantpower #flowers #nature #greenlife #greenlifestyle #greenblogger #weekend #sunday #sun #casa
 • 😍 #sunset #zonsondergang #weekend #sun #loveit #sailing
 • In Amsterdam! Zien jullie die hoge toren? Bovenop staan twee schommels, hoogste van Europa 😄 #amsterdam #sailing #holiday #bluesky #summer #sun #overtheedge #haven
 • Ahhh zo fijn dit! Lekker een paar dagen even helemaal niks en genieten van het heerlijke weer! 💙 #sailing #holiday #zeilen #loveit #ship #water #enjoy #chill #genieten #relaxing
 • ❤ flowerfields #holland #flowers #bloemen #fields #hiking #walk #sunday #family #familytime #love #beautiful #nature #home #backyard #garden #bloemenveld
 • Ik werd door @djuuuuli getagd of ik 20 random feitjes over mezelf wil delen. Hier komen ze: 1. Ik ben linkshandig. 2. Ik heb een obsessie voor Pretty Little Liars. Ik heb hele theorieën uitgedacht wie 'A' kan zijn, ik ken alle feitjes uit mijn hoofd! 3. Ik word hoogstwaarschijnlijk aan mijn oog geopereerd. Doodeng. Als kind heb ik ook een oogoperatie ondergaan. 4. Ik heb al bijna 14 jaar een relatie met Simon ❤ 5. Grote-mensen-dingen vermijd ik als de pest. Ik ben dus niet getrouwd, heb geen hypotheek en geen rijbewijs. 6. Kinderen hebben we dan weer wel. Toegegeven: het was een enorme schok toen ik 7 jaar geleden ontdekte dat ik zwanger was. Toch kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat het het beste is wat mij ooit is overkomen. 7. Mijn secret crush is Julian Morris. Ook van #pll ja 😊 8. Ik heb ooit een eigen beauty webshop gehad, maar daar ben ik helaas niet meer bij betrokken. De webshop bestaat nog wel. 9. Ik MOET 's avonds koffie drinken, anders kan ik niet slapen. Daarentegen kan ik rustig om 23.00 uur koffie drinken om daarna meteen in slaap te vallen. Maf hè? 10. Ik heb geen broers/zussen. 11. Ik heb een jeugdtrauma opgelopen dankzij de kinderpostzegels. Niemand die postzegels bij me wilde kopen, behalve mijn moeder dan. 12. Ik heb de meest liefdevolle ouders en schoonfamilie ooit. 13. Ik koop alleen flessen wijn met schroefdop. 14. Wij zijn grote liefhebbers van speciaal bier en Simon hoopt nog steeds dat ik een keer over speciaal bier ga bloggen. Haha, who knows. 15. Mijn beste vriendin ken ik al sinds de kleuterschool. We zijn al 30 jaar bevriend! 16. Ik heb 1 tatoeage, ook heb ik twee piercings gehad. 17. Ik hou van gamen: World of Warcraft, The Sims en Guitar Hero zijn favoriet. Helaas ontbreekt het aan tijd. 18. Mijn mooiste reis ooit was toen ik op mijn 16e alleen naar Californië reisde. 19. Ik benijd mensen die 100% vegan kunnen leven. Ik kan het niet. 20. Mijn favoriete bands zijn Muse en Arctic Monkeys. Vanavond ga ik #girlboss kijken op Netflix, wat ga jij doen?

Follow Me!