Duurzame lifestyle Green beauty

Fajah Skincare event bij Rein City Spa

Fajah skincare

Enkele weken geleden was ik aanwezig bij de lancering van Fajah Skincare, de natuurlijke verzorgingslijn die door Fajah Lourens opgericht is. Bijzonder knap én een blijk van veelzijdigheid van deze dame. die naast haar zéér succesvolle boek Killerbody en het bijbehorend platform Mykillerbodymotivation, haar werk als DJ nu dus ook een eigen skincare lijn op de markt gebracht heeft. 

Fajah Skincare

Ik ben blij dat er steeds meer aandacht is voor natuurlijke huidverzorging en als BN’ers dit ook promoten dan kan ik dat alleen maar toejuichen. En voor mij een hele eer om bij een lancering als deze aanwezig te zijn!

Van tevoren wist ik ook zo goed wat ik kon verwachten, ik wist alleen maar dat ik om 09.00 uur ‘s ochtends bij Rein City Spa in Amsterdam aanwezig moest zijn en dat ik makkelijke kleding moest dragen. Ik kende Rein City Spa nog niet, maar het is een werkelijk prachtig spa- en wellness centrum met een super fijne sfeer. Je voelt je al direct ontspannen bij binnenkomst!

Rein City Spa Amsterdam

Rein City Spa Amsterdam

Er stonden allerlei lekkere hapjes en sapjes op tafel, heerlijk gezond!

Juice Brothers

IMG_20160803_085425755

Fajah vertelde eerst over haar zoektocht naar goede, natuurlijke producten en hoe ze bij Fajah Skincare gekomen is. Ze liet zien welke producten ze in haar lijn heeft, en dat zijn er aardig wat! Fijn om te weten is dat deze producten 99,9% natuurlijk zijn en geen chemicaliën als parabenen, sulfaten en minerale oliën bevatten.

Fajah lourens

Ik vond Fajah echt ontzettend aardig, fris en spontaan overkomen trouwens. Ik vond haar echt leuk en toegankelijk. En haar outfit! <3

Fajah lourens

Alle producten van Fajah Skincare bij elkaar. Ze heeft overigens ook een natuurlijke baby- verzorgingslijn!

Fajah Skincare

Ik ontmoette Tom van Aspire Healthdrinks, dat was echt ontzettend leuk om hem te zien, omdat ik we al een aantal keer mailcontact hebben gehad. Tom vertelde dat er over een aantal maanden een nieuwe smaak op de markt komt. Deze mocht ik al proeven en smaakte erg goed! Lekker fris naar mango en citroen.

IMG_20160803_095807038

Al snel bleek waarom we gemakkelijke kleding moesten dragen: we gingen namelijk gezamenlijk mediteren én ieder van ons mocht een beauty behandeling met Fajah Skincare producten ondergaan, wow!

IMG_20160803_110644295Mijn gezicht werd behandeld met een reiniger, lotion, een honing masker, serum en een dagcrème. Ook onderging ik een gezichtsmassage, heerlijk! Na afloop voelde mijn huid zacht en schoon aan en voelde ik mij heerlijk ontspannen.

Uiteraard kregen we allemaal een goodiebag mee naar huis met Fajah skincare producten om thuis te testen. Een review volgt binnenkort!

Wil je alvast wat meer over de producten van Fajah Skincare weten? Via de webshop zie je alvast alle producten op een rij!

Previous Post
30 augustus 2016
Next Post
30 augustus 2016

4 Comments

 • chucky1012

  Leuk dat jij bij dit event aanwezig was geweest!
  Ze ziet er zo mooi uit
  Prachtig kapsel.
  Fijn om hier door je artikel kennis te kunnen maken met deze producten.
  Het klinkt erg goed.
  Ben er zo benieuwd naar want ik ben bezig met een gezonde levensstijl.

  Xoxo

 • Jonna@Burgertrutjes

  Wat is Fajah toch een inspirerende en knappe dame!

 • Susan Bezemer

  Ziet er uit als een leuk event!

 • Natasja

  WT een verwennerij, super leuk dat je erbij mocht zijn. Ik ben erg benieuwd naar de producten!

Leave a Reply

Instagram

 • Drie jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met @flowcosmetics.benelux en ik was direct verkocht. Ook hun serum foundation en conditioner bar zijn echte aanraders! Meer over deze producten lees je via #linkinbio. Wil je deze producten ook eens proberen? Met kortingscode 'greenblush' ontvang je tijdelijk 15% korting! 💚#flowcosmetics #naturalbeauty #crueltyfree #thepowerofmakeup #makeup #bbloggers #review #vegan #skincare #cosmetics #greenblogger #organic #finland #zerowaste #zerowastebeauty #beauty #veganbeauty #foundation #serum #dutchblogger #instadaily #coupon #gekregen #kortingscode #ecobeauty #greenlifestyle #dierproefvrij
 • Sint gaat op 5 december aan alle kinderen cadeautjes uitdelen, maar kan helaas niet aan iedereen bloed weggeven, terwijl dat juist zo hard nodig is. Daarom steun ik Sanquin en heb ik mij aangemeld als bloeddonor ❤ Overweeg jij ook bloeddonor te worden? Meld je dan aan via de website van #sintzoektje (zie #linkinbio) #sinthierbenik #sanquin #bloeddonor #bloedgeven #bloedbank #bloedgevendoetleven #sinterklaas #geven #redeenleven #collab
 • Ik maakte van de week deze lasagne en oeh, hij smaakte erg goed! In plaats van 'gewone' lasagne heb ik pompoenlasagne gebruikt. Dit zijn in feite dunne plakjes pompoen, maar het werkt erg goed als vervanger. Lekker met spinazie en kaas, bijvoorbeeld ricotta! Als saus heb ik Verspil-me-nietjes pastabasis met 96% groente gebruikt. Dit een saus op basis van minder perfecte groente, maar die uiteraard net zo lekker smaken. Met het Verspil-me-nietjes concept wil supermarkt Lidl voedselverspilling tegengaan én kunnen wij een gezonde maaltijd op tafel zetten 🌍💚 Het recept vind je via #linkinbio! #pastabasis #verspilmenietje #makkelijkgezondemaaltijd #verspillingsvrij #snellepasta #pumpkin #lasagne #lowcarb #vega #vegetarian #recipe #instafood #foodpic #dinner #recept #healthymeal #healthyfood #koolhydraatarm #pompoenlasagne #pompoen #collab #comfortfood
 • 😍😍😍 @woocares scented candles, room sprays and diffusers 💚#linkinbio #woocares #worldsofopportunities #amsterdam #review #scent #candle #homescents #tranquility #gift #christmas #present #gekregen #greenblogger #homedecor #scentedcandles #sustainable #discoverunder5k #instadaily #picoftheday #candles #diffuser #roomspiration #roomspray #handmade #loveit #musthave
 • ❤️ the vibe of Berlin. The people here are awesome and we really had a great time. Too bad it's time to go home now, though I can't wait to see my family again 😘#berlin #berlijn #friends #citytrip #instatravel #travel #berlinwall #berlinwallart #goodvibes #art #eastsidegallery #discoverunder5k #city #deutschland
 • Berliner Mauer East Side Gallery#berlin #berlijn #berlinwallart #eastsidegallery #holiday #art #graffiti #berlijnsemuur #deutschland #germany #discoverunder5k #instatravel #citytrip #travel #instadaily #picoftheday

Follow Me!