Health Review

Health | Aspire Health Challenge

Aspire Health Challenge

Zo vlak voor de feestdagen kreeg ik een pakketje bezorgd. Of nou ja… pakketje? Het bleek namelijk een hele doos vol met Aspire Health Drinks te zijn. 28 stuks in totaal. Of ik zin had om mee te doen aan de Aspire Health Challenge?

Een beetje flabbergasted was ik wel. Want die grote doos kreeg ik namelijk toegestuurd omdat ik blijkbaar een winactie gewonnen had. En ik maar denken: ‘heh, mankeer ik iets aan mijn geheugen?’ Ik kon mij namelijk totaal niet herinneren dat ik aan deze winactie had meegedaan. Ik had het er later met een vriendin over en die zei toen een beetje stamelend: ‘Ik eh, tja, eh… het kan best wel zo zijn dat ik je daarvoor opgegeven heb’. Ok dus. Je wordt bedankt, haha.

Aspire Health Challenge

Goed, de Aspire Health Challenge. Ik kende dit concept nog niet, maar ik dacht: laat ik het maar gewoon doen en ik zie wel of het wat wordt. Ik had ten slotte nu toch al die 28 blikjes staan. Ik had niets te verliezen, behalve de overtollige kilo’s.

Aspire Health Drinks zijn licht koolzuurhoudende drankjes die je energie geven en die je helpen calorieën te verbranden. Ze kunnen je, in theorie, helpen om wat kilo’s af te vallen. De drankjes zijn verkrijgbaar in de smaken Cranberry en Appel met Açaibes. Ze zijn suikervrij, maar bevatten wel een klein beetje zoetstof.

Aspire Health Drinks zijn ontwikkeld door voedingsdeskundigen. Ze bevatten naast cranberry of appel/açaibes extract ook gember, groene thee, guarana, taurine, cafeïne, L-carnitine, en vitamines zoals vitamine B5 en B8. Al deze ingrediënten dragen bij aan het verhogen van je energie, ze geven je dus letterlijk een boost.

Nu kun je met deze drankjes ook meedoen aan de zogenaamde Aspire Health Challenge, waarbij je twee weken lang, dagelijks twee van deze drankjes drinkt. Het liefst één aan de eind van de ochtend (vlak voor lunch) en één aan eind van de middag (dus voor het avondeten). Op deze manier zet je je spijsvertering optimaal in werking.

Ik moet zeggen, ik was uiterst sceptisch. Echt geloven dat het wat zou doen deed ik niet. Maar ik heb me keurig aan de challenge gehouden en dagelijks twee van deze drankjes gedronken. Twee weken lang. Ik ben direct op 1 januari begonnen, in combinatie met gezond eten en voldoende beweging.

Ik merkte de volgende effecten op:

 • Ik moest iedere keer meermalen ontzettend nodig plassen nadat ik deze drankjes gedronken had, maar dan ook écht ontzettend nodig 🙂
 • De drankjes gaven me een ongelofelijke energie boost en een mega concentratie, wow! Ontzettend handig voor op het werk overigens. Ik ging als een speer en verzette bergen werk. Heel fijn!
 • Ik had geen behoefte aan tussendoortjes en ik zat sneller vol tijdens de lunch. Ik merkte echt wel een eetlust remmende werking op.

Aspire health drink

De drankjes zijn overigens erg lekker, vooral wanneer de blikjes goed koud zijn. Ik drink normaal gesproken nooit frisdrank omdat ik dat te zoet vind. Ik was van tevoren bang dat de Aspire Health Drinks ontzettend naar zoetstoffen zou smaken, maar dat was gelukkig niet het geval. Het had het juiste zoetgehalte voor mij. Ik vind beide smaken even lekker, ik heb geen persoonlijke favoriet.

De grote vraag is natuurlijk: Ben ik afgevallen?? Nou, qua kilo’s weet ik het niet. Ik heb namelijk een paar jaar geleden mijn relatie met de weegschaal verbroken en hem op straat gezet. Dus eerlijk? Ik weet het niet. Qua omvang merk ik wél verschil. Mijn buik is wat minder opgeblazen en ik merk inmiddels weer iets van taille op bij mezelf. De combinatie van bewegen, gezond eten en de challenge hebben zeker effect gehad.

Uiteindelijk vind ik de Aspire drankjes vooral erg prettig doordat ze zo’n energie boost geven, want jeetje, ze gaven mij écht vleugels. Ook het feit dat ik geen behoefte had om te snoepen vind ik erg prettig. De drankjes kunnen je wat dat betreft net dat extra zetje geven. En stiekem vind ik het toch wel een beetje jammer dat de drankjes nu op zijn.

Ook zijn deze Aspire health drankjes een veel gezonder alternatief dan de welbekende energydrankjes (wat gewoonweg echt troep ). De ingrediënten zijn natuurlijk, afgezien van sucralose (wat een zoetstof is, maar gelukkig wel onderaan de lijst staat, er zit maar 0,1 gram in). En mocht je behoefte hebben aan een energydrink, dan is dit in ieder geval een veel betere optie!

Voor meer informatie en  verkooppunten verwijs ik je graag door naar de Aspire website.

p.s: mocht je interesse hebben in aspire health drinks en ze zelf willen proberen: bij De Gezondheidswinkel zijn ze t/m eind januari 1+1 gratis!

Previous Post
20 januari 2016
Next Post
20 januari 2016

4 Comments

 • Eva

  Je hebt er een duidelijke review over geschreven maar persoonlijk zou ik deze drankjes niet willen drinken. Ik vermijd zoveel mogelijk zoetstoffen dus dit is niets voor mij 🙂 Liefs!

  • Greenblush

   Ik snap je helemaal, ik vermijd ze ook zoveel mogelijk, in ieder geval aspartaam. Hier zit gelukkig maar 0,1gr sucralose in, dat scheelt in ieder geval 🙂

 • Mariska

  Als je zo vaak naar het toilet moet rennen omdat je zo nodig moet plassen ben je ook weer in beweging 😛 duidelijke review!

  • Greenblush

   Hihi, dat is absoluut waar. Elk nadeel heeft z’n voordeel 🙂

Leave a Reply

Instagram

 • Drie jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met @flowcosmetics.benelux en ik was direct verkocht. Ook hun serum foundation en conditioner bar zijn echte aanraders! Meer over deze producten lees je via #linkinbio. Wil je deze producten ook eens proberen? Met kortingscode 'greenblush' ontvang je tijdelijk 15% korting! 💚#flowcosmetics #naturalbeauty #crueltyfree #thepowerofmakeup #makeup #bbloggers #review #vegan #skincare #cosmetics #greenblogger #organic #finland #zerowaste #zerowastebeauty #beauty #veganbeauty #foundation #serum #dutchblogger #instadaily #coupon #gekregen #kortingscode #ecobeauty #greenlifestyle #dierproefvrij
 • Sint gaat op 5 december aan alle kinderen cadeautjes uitdelen, maar kan helaas niet aan iedereen bloed weggeven, terwijl dat juist zo hard nodig is. Daarom steun ik Sanquin en heb ik mij aangemeld als bloeddonor ❤ Overweeg jij ook bloeddonor te worden? Meld je dan aan via de website van #sintzoektje (zie #linkinbio) #sinthierbenik #sanquin #bloeddonor #bloedgeven #bloedbank #bloedgevendoetleven #sinterklaas #geven #redeenleven #collab
 • Ik maakte van de week deze lasagne en oeh, hij smaakte erg goed! In plaats van 'gewone' lasagne heb ik pompoenlasagne gebruikt. Dit zijn in feite dunne plakjes pompoen, maar het werkt erg goed als vervanger. Lekker met spinazie en kaas, bijvoorbeeld ricotta! Als saus heb ik Verspil-me-nietjes pastabasis met 96% groente gebruikt. Dit een saus op basis van minder perfecte groente, maar die uiteraard net zo lekker smaken. Met het Verspil-me-nietjes concept wil supermarkt Lidl voedselverspilling tegengaan én kunnen wij een gezonde maaltijd op tafel zetten 🌍💚 Het recept vind je via #linkinbio! #pastabasis #verspilmenietje #makkelijkgezondemaaltijd #verspillingsvrij #snellepasta #pumpkin #lasagne #lowcarb #vega #vegetarian #recipe #instafood #foodpic #dinner #recept #healthymeal #healthyfood #koolhydraatarm #pompoenlasagne #pompoen #collab #comfortfood
 • 😍😍😍 @woocares scented candles, room sprays and diffusers 💚#linkinbio #woocares #worldsofopportunities #amsterdam #review #scent #candle #homescents #tranquility #gift #christmas #present #gekregen #greenblogger #homedecor #scentedcandles #sustainable #discoverunder5k #instadaily #picoftheday #candles #diffuser #roomspiration #roomspray #handmade #loveit #musthave
 • ❤️ the vibe of Berlin. The people here are awesome and we really had a great time. Too bad it's time to go home now, though I can't wait to see my family again 😘#berlin #berlijn #friends #citytrip #instatravel #travel #berlinwall #berlinwallart #goodvibes #art #eastsidegallery #discoverunder5k #city #deutschland
 • Berliner Mauer East Side Gallery#berlin #berlijn #berlinwallart #eastsidegallery #holiday #art #graffiti #berlijnsemuur #deutschland #germany #discoverunder5k #instatravel #citytrip #travel #instadaily #picoftheday

Follow Me!