project pan challenge
Duurzame lifestyle Persoonlijk

Mijn Top 10 Best Gelezen Artikelen van 2015!

Nu 2015 al weer bijna op z’n eind loopt zie ik op blogs veel jaaroverzichten verschijnen. Ik vind dat altijd erg leuk om te lezen. Ben je benieuwd wat de best gelezen artikelen van 2015 op mijn blog zijn? Er zitten verrassende artikelen tussen, waarvan ik echt niet had gedacht dat die zo hoog zouden scoren. Hier volgt mijn top 10! 

Top 10 Best Gelezen Artikelen van 2015

10. DM Shoplog Duitsland

Dat dit artikel zo goed scoort, vind ik op zich niet vreemd. Ik ben ook altijd benieuwd naar shoplogs van een ander, het is gewoon altijd leuk om te lezen! Het grappige is dat dit artikel nog vrij recent is, want ik was nog maar een maand geleden in Düsseldorf. En toch al op de 10e plaats!

DM shoplog beauty

9. Beauty producten die ik momenteel gebruik

Dit artikel deed het ook goed en kreeg ook veel likes via Instagram. De meeste producten op deze foto hebben inmiddels een review gekregen, het artikel kan je hier teruglezen, mocht je dat leuk vinden.

beauty producten van de dag

8. Retreat Yourself; hét boek voor een gezond en gelukkig leven

Erg verrassend, want dit artikel is namelijk ook behoorlijk recent! Er zijn veel mensen via facebook geweest die dit artikel gelezen hebben, nadat de schrijfster van het boek de link op haar timeline had geplaatst. Erg leuk!

retreat yourself

7. Plog Ziaja

Dit artikel is echt al van een tijdje geleden (van februari 2015), maar wordt nog steeds goed gelezen. Plogs doen het blijkbaar erg goed (ik lees ze op andere blogs ook erg graag). En sowieso vind ik het erg leuk om een hotspot te bezoeken en daar een blog over te schrijven. Dat gaan we dus zeker vaker doen in 2016!

plog 19 februari 2015

6. Senzimi Cleanser & Moisturiser

Ik was aangenaam verrast toen ik via google analytics las dat dit artikel zo hoog scoorde. Ik had het eerlijk gezegd verwacht dat de shampoo en conditioner review van dit merk hoger zou scoren doordat deze veel meer comments bevat. Maar nee, toch niet! Veel comments zegt ook niet altijd alles, dat blijkt maar weer.

senzimi cleanser

5. Suikervrije fruit snoepjes

Dit fruitsnoepjes recept, gemaakt van agar agar en vers fruit doet het goed vanwege pinterest. Ik plaats niet zo vaak foto’s op pinterest, maar voor recepten werkt het dus wel goed!

fruitsnoep

4. Tips om eenvoudig wat meer geld te verdienen

Dit artikel met allerlei handige tips hoe je aan een extra zakcentje komt, heb ik geschreven nadat ik zelf een tijdje met wat minder inkomen moest doen. Deze tips hebben mij destijds echt geholpen en wordt ook door anderen regelmatig gelezen. Erg fijn!

3. Iva Natura Cream Peeling + Winactie

Winacties doen het vaak goed, zeker als het product betreft wat ook nog eens goed zijn werk doet. Het merk Iva Natura is wel één van mijn grootste ontdekkingen van het jaar. Eerder mocht ik ook een haarmasker van dit merk testen, die is ook erg fijn!

Iva Natura Cream Peeling

2. Arganolie van Mogad’or Cosmetics

Wat ik zo leuk vind is dat dit artikel mijn allereerste samenwerking ooit betrof, nu bijna een jaar geleden. Dit bedrijf benaderde mij voor een review en ik weet nog dat ik helemaal stond te stuiteren toen ik dat mailtje las haha! Ok, dat stuiteren gebeurt nog steeds wel hoor als ik benaderd word. Maar dit was de eersste keer en daardoor extra speciaal 🙂

Review arganolie Mogad'or

1. Natures Glory Organic Skincare

Mijn best gelezen artikel van 2015 betreft een review van drie producten van Nature’s Glory! Ik kende dit merk voorheen nog niet, maar de producten zijn écht heerlijk en nog steeds denk ik regelmatig aan dit fijne merk met haar handgemaakte producten. Wat mij betreft samen met Iva Natura ook dé ontdekking van het jaar! Heerlijk!

Nature's Glory natuurlijke en handgemaakte huidverzorging

Dit zijn mijn best gelezen artikelen van 2015. Heb je zelf ook een blogoverzicht van 2015 gemaakt? Laat maar weten, vind ik leuk om te lezen!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Natasja
  28 december 2015 at 20:13

  Leuk om te zien zeg, en ook omdat het best uiteenlopende artikelen zijn. Ik moet nog even uitvinden hoe ik mijn best gelezen artikelen van het afgelopen jaar kan checken, hihihi!

 • Greenblush
  28 december 2015 at 20:21

  Hoi Natasja! Ja grappig eigenlijk wel hè? Ik zat nog te twijfelen of ik niet alleen over beauty moet schrijven, maar als ik het zo bekijk kan ik juist beter over allerlei onderwerpen schrijven haha. Als je naar google analytics gaat, dan stel je rechtsboven eerst de datum in van 01-01-2015 t/m vandaag, daarna ga je linksonder naar ‘gedrag’ en vervolgens ‘overzicht’. Zo kun je zien hoe vaak je pagina’s in deze periode bekeken zijn 🙂

 • Bea
  29 december 2015 at 20:23

  Leuk idee, ik ga zelf ook nog even kijken wat mijn top 10 is van best gelezen blogposts op Beauz 😉

Leave a Reply