Green beauty Review

Iva Natura Cream Peeling + Winactie! (gesloten)

Iva Natura Cream Peeling

Een aantal weken geleden mocht ik de Iva Natura Nourishing Hair Mask reviewen, vandaag is de Iva Natura Cream Peeling aan de beurt. Ik ga uitgebreid vertellen wat ik er van vind, en let goed op, want ik mag er ook nog één weggeven! Lees je mee?

De producten van Iva Natura zijn bereid met essentiële kruiden, plant extracten en oliën die afkomstig zijn uit beschermde ecosystemen in Turkije, ver weg van de bewoonde wereld. Deze natuurlijke flora wordt gevoed volgens de agrarische traditie, die al duizenden jaren uniek is in Anatolië. Sommige planten overleven zelfs -40 graden Celsius waarbij weer anderen kunnen overleven bij + 45 graden Celsius. De 26 huid, haar en lichaamsverzorgingsproducten van Iva Natura zitten bomvol met sterke, krachtige en werkzame stoffen dus!

De producten van Iva Natura zijn namelijk 100% natuurlijk, voor een groot deels biologisch, niet op dieren getest, GMO-, parabeen-, sulfaat-, silicoonvrij en vrij van petrochemische stoffen.

iva natura cream peeling review

Iva Natura Cream Peeling

Iva Natura Cream Peeling is een natuurlijke peeling voor het gezicht. Deze peeling verwijdert doeltreffend de dode huidcellen, stimuleert de huidfuncties en het proces van celvernieuwing. Wat zo bijzonder is aan Iva Natura Cream peeling is dat deze zouten van Tuz Gölü bevat, wat vrij vertaald “zout meer” betekent. Het zout in deze meer is gevormd door een reeks vulkanische gebeurtenissen en is zeer rijk aan mineralen.

Ingrediënten:
Aqua, Rosa damascena (Rose) Flower Distillate*, Caprylic/Capric Triglyceride**,Cetearyl Alcohol**, Sodium Chloride (With Salt From Lake Tuz), **(AS), Glyceryl Stearate Se**, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate**, Olea europaea (Olıve) Seed Powder , Myrtus communis*, Thymus vulgaris*, Benzyl Alcohol (And) Dehydroacetic Acid**, Sodium Benzoate**, Citric Acid**, Propanediol (1) (And) Lecithin (2) **
– *Organic Certificated – **Approved For Organic Cosmetic – AS:Anatolian Salt.
– 21% van de ingrediënten is afkomstig uit biologische landbouw.

Naast zout bevat Iva Natura Cream Peeling onder andere rozendestillaat, olijf- mirre en tijm extract, een niet-uitdrogende alcohol en milde fruitzuren die helpen de dode huidcellen los te weken.

Ik gebruik de peeling graag onder de douche, nadat ik mijn gezicht gereinigd heb met bijvoorbeeld een facewash. De scrub heeft een aangename substantie. Het is redelijk vol en stevig van structuur, wat ik persoonlijk juist erg prettig vind. Het heeft een aangename ‘korrel’ die op milde en effectieve wijze de dode huidcellen verwijdert. Het voelt erg prettig aan!

ivanaturapeeling3

ivanaturapeeling4

Wanneer je Iva Natura Cream peeling op het gezicht aanbrengt en even laat inwerken dan voel je de zouten en fruitzuren al hun werk doen. Overigens totaal niet op een irriterende manier. De peeling is super mild voor mijn huid en het droogt mijn huid absoluut niet uit. Wanneer ik de peeling met ronddraaiende bewegingen over mijn gezicht verdeel doet het product zacht, maar effectief zijn werk!

De geur van dit product is neutraal, prettig en subtiel te noemen. Je ruikt een lichte bloemengeur op de achtergrond. Wel vraag ik mij af of de cream peeling nog makkelijk uit de fles komt wanneer de fles half leeg of bijna op is. Ik ben bang dat je het laatste beetje niet goed eruit kunt krijgen. Wat dat betreft is de verpakking niet heel praktisch. Toch is dat het enige minpuntje, want afgezien daarvan ben ik zéér te spreken over dit product. Mijn huid is in geen tijden zó zacht, glad en egaal geweest! Een blijvertje dus 🙂

Mijn indruk over Iva Natura na 2 producten getest te hebben, ontzettend positief. Wát een geweldig mooi merk!

WINACTIE!

Zoals ik al aangaf, mag ik ook een Cream Peeling weggeven aan één van mijn lezers! Yay! Wat moet je doen om kans te maken op dit geweldige product?

Meedoen kan t/m woensdag 11 november. Donderdag 12 november maak ik de winnaar bekend. Good luck!

Iva Natura Cream Peeling bevat 150 ml. De adviesprijs is €17,99 en is onder andere via De Online Drogist en andere verkooppunten verkrijgbaar.

Wat vind jij van Iva Natura Cream Peeling?

Dit artikel betreft een product wat door een bedrijf ter review opgestuurd is.

Previous Post
30 oktober 2015
Next Post
30 oktober 2015

11 Comments

 • Linda Smeets

  Klinkt veelbelovend! Zachte en egale gezichtsuitdrukkingen, wie wil dat niet?! Ikke wel ?, daarom doe ik mee. Ik volg de fb-sites en heb de actie geretweet.

 • Grete Karina

  Ik maak graag kans op die fijne Cream Peeling!
  Ik like Way 2 Natural en Greenblush allebei op Facebook.
  Nu maar duimen…..
  Groeten, Grete Karina

 • Anita H.

  Ik wil deze peelingcrème wel graag winnen. Voldaan aan de punten 1 tot en met 3.

 • Ilsiee prins

  Ik ben al een tijdje opzoek naar een echt goede peeling, niet te duur en goed voor mijn huid.., Tot nu toe de perfecte peeling nog niet gevonden, fijn dat jij zo tevreden bent… zelf ben ik eigenlijk nu ook wel erg benieuwd! helemaal leuk dat je dit organiseert voor de lezers van je blog…& alle verplichte stapjes doorlopen, groetje ilsiee
  Fijn weekend,

 • deborah

  Very nice Actie! I liked the page of Way2Natural and Greenblush on Facebook and Instagram. Good luck everyone

 • Gizem

  Alle stappen doorgelopen en gedaan, ben benieuwd ☺️

 • Regina

  Ik ben wel héél benieuwd naar deze peeling.
  Ik volg je op FB en Instagram en heb way 2 natural geliked op FB ?

 • Beau

  Ik denk dat dit een heel fijn product is voor mijn veertigplus huidje 😉 ik volg je al op facebook en instagram en way 2 natural nu ook.

 • Henriette Leeuwis

  Ik ben erg benieuwd naar de peeling en zou deze graag zelf ook willen uitproberen.
  Ik volg Way 2 Natural en Greenblush op Facebook
  En Greenblush ook op instagram.

  Groetjes en een fijne zondag.
  Henriette

 • Dominique/Blog By Dominique

  Ik volg wat2natural, jouw FB pagina en jouw instagram! Geweldige review geschreven. Erg mooi. Ben nu ook zeer benieuwd naar die peeling! ??

 • Dominique/Blog By Dominique

  Sorry typfout; way2natural* xx

Leave a Reply

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!