The Body Shop Frosted Plum Geurkaars
Duurzame lifestyle Review

The Body Shop | Frosted Plum Geurkaars

Onlangs heb ik via Curvacious.nl een geurkaars gewonnen, namelijk de The Body Shop Frosted Plum geurkaars (thanks Desirée!). Frosted Plum is onderdeel van The Body Shop’s geweldige kerstcollectie, bestaande uit allerlei heerlijke Limited Edition bad en body producten. Naast Frosted Plum heeft The Body Shop ook Glazed Apple en Frosted Cranberry geurlijnen speciaal voor kerst in het assortiment.

The Body Shop Frosted Plum Collectie

“Laat je zintuigen ontwaken en verwen je lichaam met de zoete, sophisticated geur en extracten van pruimen die afkomstig zijn uit Turkije”, aldus de beschrijving van The Body Shop Frosted Plum Collectie. Frosted Plum is een fruity-floral geur waarbij je heerlijke pruimen, magnolia en pioenrozen ruikt. Ik vind het een heerlijke, verrassende geur! Winters zoet en bloemig. Het is geen standaard kerstgeur, maar toch één die verrassend goed bij de feestdagen past.

The Body Shop Frosted Plum collectie bestaat onder andere uit een lipbalm, sugar scrub, handcrème, shower gel, body butter, shimmer body lotion en nog veel meer. Echt zo’n beetje alles voor top tot teen dus!

The Body Shop Frosted Plum Geurkaars zit in doorzichtig glas, in een prachtige paarse verpakking. Echt een cadeautje! De geur is overigens redelijk subtiel als je de kaars aansteekt. Je ruikt het zeker wel, maar het is niet overdadig, wat ik persoonlijk juist wel prettig vind. Het enige jammere is dat de kaars zelf wat eenvoudig is qua looks. Dat had van mij wel nog wat feestelijker gemogen, door bijvoorbeeld het logo als reliëf in het glas te graveren of een strik erom heen te doen. Het is ten slotte kerst, nietwaar? 😉

The BOdy Shop Frosted Plum Geurkaars

Ik weet niet of de collectie nog verkrijgbaar is bij The Body Shop filialen (online zie ik hem nog wel staan ), maar mócht je nog iets uit de collectie willen bemachtigen, wees er dan snel bij.

De Frosted Plum Geurkaars (150ml), kost €15,00 en is verkrijgbaar via The Body Shop.

Ik wens jullie alvast hele fijne feestdagen toe!

Liefs, Marieke

You Might Also Like...

1 Comment

  • Beau
    24 december 2015 at 09:02

    Ga straks ook nog even kijken bij DBS voor een geurkaars 😉
    Fijne feestdagen, ook voor jou!

Leave a Reply