Lifestyle

Echtepostiscool 4.0. Wat heb ik gegeven en ontvangen?

echtepostiscool

Een van de leukste dingen van het bloggen vind ik toch wel echtepostiscool. Wat een geweldig concept is dat toch! Gisteren vond alweer de alweer de vierde editie plaats. Voor mij was het de tweede keer dat ik meedeed. 

#echtepostiscool 4.0

Echtepostiscool (dit keer al weer de vierde editie) wordt georganiseerd door de leuke bloggers Northflix en Monsieur Mango. Het EPIC concept is eenvoudig, maar geweldig: je trekt een lootje en voor die persoon stel je een leuk pakket samen t.w.v. 7,50 euro (al moet ik eerlijk toegeven dat ik boven dit bedrag ben gegaan). En zelf krijg je ook een leuk pakket terug. Het is eigenlijk een swap, met in het achterhoofd dat het gewoon altijd leuk is om post te krijgen. Want hoe vaak gebeurt dat nou nog tegenwoordig?

Aangezien ik de vorige keer ook echt mega enthousiast over dit concept was, wilde ik dit keer ook weer héél graag meedoen. Wel wist ik dat ik mijzelf heel snel moest opgeven. Er was plek voor 100 personen, en het was dezelfde dag nog volgeboekt! Deze personen, waarvan de meeste bloggers zijn, laten dan via social media hun pakketjes zien, zo leuk! Onder de hashtag #echtepostiscool kan je op instagram en twitter veel berichtjes vinden.

Naast dat je een lootje kreeg van een deelnemer, maakte je ook kans op een extra gesponsord cadeautje van een bedrijf/webshop. Vorige keer had ik al ontzettend veel geluk met mijn Utsukusy pakketje. Ik ging er niet vanuit dit keer weer zoveel mazzel zou hebben. Maar toch werd ik ook ditmaal weer aangenaam verrast met een gesponsord pakketje.

Echtepostiscool: mijn pakketje voor VegaSaar

Ik kreeg Sarina van VegaSaar als lootje, ontzettend leuk, want wij kennen elkaar (dankzij vorige editie van echte post is cool) al via twitter. Omdat we al regelmatig online contact hebben vond ik het niet zo moeilijk om cadeautjes voor haar te vinden. Het grappige is dat ze al vermoedde dat zij mijn lootje was. We spraken elkaar kort tijdens VeggieWorld. Dit is wat ik voor haar heb geshopt:

 • Een Happiness planner van de HEMA. Ik zag ‘m liggen en dacht: doe MOET mee. Ik vond ‘m zo tof!
 • Groene thee met jasmijn. Sarina gaf aan erg van thee te houden. Ik vind het blikje zo schattig!
 • Een pot met aardbeizaadjes, zodat ze thuis een eigen aardbeiplantje kan kweken.
 • Een geurkaars in een leuk blikje.
 • Boekweitmeel. Een grapje omdat ze laatst een blog over vegan pannenkoeken schreef. Nu kan ze nieuwe bakken 😉
 • 2 dierproefvrije sheet masks. Ik heb deze maskers ooit ontvangen voor mijn blog, maar zoals je ziet niet gebruikt. Het leek me wel iets voor Sarina dus ik besloot ze bij het pakketje te doen.

Wat Sarina van het pakketje vond? Dat kan je hier lezen! Ik vond het in ieder geval super leuk om voor haar te shoppen 🙂

echtepostiscool

Echtepostiscool: mijn pakketje van Claire Codi

Nou was ik dus echt mega benieuwd wie mij had, want in eerste instantie had ik echt geen flauw idee. Totdat ik Claire onlangs tijdens VeggieWorld ontmoette (ja ook al. VeggieWorld is een walhalla voor groene bloggers) en aangaf ook mee te doen aan Echte Post Is Cool. Toen schoot het wel even door mijn hoofd: ‘goh zou ze mij hebben?’ Maar ja, aangezien er meer dan 100 mensen meedoen zou dat wel heul toevallig zijn. Toen ik een paar dagen later mijn pakketje binnen kreeg had ik dat gevoel weer heel sterk. Het zag er zo mooi, duurzaam verpakt uit. Het moest gewoon van een mede- groene blogger zijn. Kon niet anders. En yep, mijn ingeving bleek juist te zijn!

NIet dat ik dat erg vind, want Claire en ik hebben veel overeenkomsten. In ieder geval wat interesses betreft! Dat moest wel een leuk pakketje zijn! Dit is wat ik voor #echtepostiscool heb gekregen:

#echtepostiscool

Dit zijn alle producten bij elkaar. Het weckpotje heb ik ontvangen van DIY Soap, daar zal ik nog een apart artikel over schrijven. Ik ben er trouwens echt ontzettend blij mee. Het is een DIY body scrub, echt helemaal mijn ding!

DIY Soap Body Scrub

Zo leuk dit!

Van Claire ontving ik een mega zacht gezichtsreinigingsdoekje. Altijd fijn! Ik ben inmiddels een groot fan van gezichtsdoekjes, voor mij geen wegwerp wattenschijfjes meer!

En kreeg ik een heel lief kaartje met handgeletterde envelop <3

Een zwart masker om je poriën te reinigen. Het zou goed tegen mee-eters moeten werken. Ik ben benieuwd! Zie de opmerking: ‘Selfie sturen wordt gewaardeerd’. Haha! 😀

Een blokje zeep die zowel voor je haar als je lichaam te gebruiken is. Leuk!

En een kleimasker. Komt altijd goed van pas!

Tot slot kreeg ik van Claire basilicum- en aubergine zaadjes. Onwijs leuk, dankjewel lieve Claire! Ik ben erg blij met de cadeautjes! En DIY Soap natuurlijk bedankt voor de sponsoring <3

Ik vond deze editie van echtepostiscool echt weer zeer geslaagd, dankjewel Northflix & Monsieur Mango voor de fantastische organisatie! 

Echte Post Is Cool

 

16 Comments

Ik schrijf op greenblush.nl over green beauty, duurzame lifestyle, gezondheid, vega(n) voeding en minimalisme.

Previous Post
19 maart 2017
Next Post
19 maart 2017

16 Comments

 • Claire

  Ahh lieve Marieke ik ben blij dat je er zo blij mee bent haha. Ik kon op VeggieWorld zo moeilijk mijn mond houden haha. Ik heb zwarte masker gister geprobeerd en OMG het verricht wonderen! 😍 Fijne zondag!

 • Natasja

  Wat een ontzettende leuke pakketjes, zowel wat jij gemaakt had, als wat je gekregen had. Ik was dit keer helaas te laat, voor ik in de gaten had dat je je kon inschrijven, was het al weer vol, hihihi! Maar het is ook al ontzettend leuk om mee te kijken bij iedereen!

 • Sarina

  Wat een leuke pakketjes Marieke! Je grapje had ik direct door hahaha. Grapjas 😘
  Het pakketje dat je gekregen hebt van Claire is ook goed uitgezocht! Je kan merken dat ze haar best heeft gedaan voor je. Leuk geschreven ook btw! 😘

 • Mariëlle Markgraaff

  Wat een moeite wordt er in gestopt, super leuk om te zien hihi!

 • MamaIssues

  Super leuk pakketje heb je ontvangen en verstuurd!
  Ik zie vandaag allemaal posts voorbij komen van #epic
  straks moeten we afkicken met zn allen !
  Op naar een volgende ronde

 • Mariska van Heel

  Wat leuk dat je beide pakketjes laat zien! Het is net Sinterklaas maar dan leuker 🙂

 • Saskia

  Je hebt een leuk pakket gekregen en erg leuke items zelf gekregen. Leuk om dit te lezen, zo’n tof project dit. Mijn artikel staat vandaag online 🙂

 • Linda | travellersoftheworld

  Wat heb je super veel leuke dingen gekregen en gegeven 🙂 Heel leuk

 • Astrid

  Wat een leuke pakketjes! Diy soap heeft ook echt leuke dingen. Ben benieuwd hoe de bodyscrub je bevalt.

 • Tamara TS

  Ah jij kreeg ook al zo’n fijn pakket! Ik vind die reinigingsdoeken fantastisch, ik heb precies dezelfde. Veel handiger dan watjes!

 • Romy

  Claire heeft zo’n leuk pakketje voor je samengesteld! Echt heel tof! En wat een mooie spullen heb je ook verstuurd. Die Happiness Planner heb ik ook en vind ik echt geweldig.

 • Sara | MevrouwMiauw

  Wat heb je een leuk artikel geschreven over deze leuke editie van echtepostiscool. Je hebt een super leuk pakketje samengesteld voor VegaSaar. Ik heb zo’n potje thee van de HEMA laatst ook aan iemand cadeau gegeven. Ze zien er zó leuk uit! Claire heeft jou ook goed verwend. Ik heb het make-up doekje van de Action ook (meerdere van ingeslagen) en ik vind ze zó fijn! Voor mij ook geen wegwerpwatjes meer. Deze doekjes zijn magic.

 • geertruurzaam

  Wauw, wat leuk!
  Ik ben al blij met gewone kaartjes, maar dit is wel 3 dubbel zo leuk! Of 10! Of 100!

 • Rachel Kromdijk

  Wat een super leuke inhoud, hier word toch iedereen vrolijk van?

 • Jessica J.

  Ik vind deze posts zo leuk om te lezen! Het verzacht het leed van het niet mogen meedoen. 😉 Toffe cadeautjes heb je gegeven én gekregen.

 • Jenn

  Wat een mooi pakketje heb je gekregen!

Leave a Reply

Instagram

 • ❤ flowerfields #holland #flowers #bloemen #fields #hiking #walk #sunday #family #familytime #love #beautiful #nature #home #backyard #garden #bloemenveld
 • Ik werd door @djuuuuli getagd of ik 20 random feitjes over mezelf wil delen. Hier komen ze: 1. Ik ben linkshandig. 2. Ik heb een obsessie voor Pretty Little Liars. Ik heb hele theorieën uitgedacht wie 'A' kan zijn, ik ken alle feitjes uit mijn hoofd! 3. Ik word hoogstwaarschijnlijk aan mijn oog geopereerd. Doodeng. Als kind heb ik ook een oogoperatie ondergaan. 4. Ik heb al bijna 14 jaar een relatie met Simon ❤ 5. Grote-mensen-dingen vermijd ik als de pest. Ik ben dus niet getrouwd, heb geen hypotheek en geen rijbewijs. 6. Kinderen hebben we dan weer wel. Toegegeven: het was een enorme schok toen ik 7 jaar geleden ontdekte dat ik zwanger was. Toch kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat het het beste is wat mij ooit is overkomen. 7. Mijn secret crush is Julian Morris. Ook van #pll ja 😊 8. Ik heb ooit een eigen beauty webshop gehad, maar daar ben ik helaas niet meer bij betrokken. De webshop bestaat nog wel. 9. Ik MOET 's avonds koffie drinken, anders kan ik niet slapen. Daarentegen kan ik rustig om 23.00 uur koffie drinken om daarna meteen in slaap te vallen. Maf hè? 10. Ik heb geen broers/zussen. 11. Ik heb een jeugdtrauma opgelopen dankzij de kinderpostzegels. Niemand die postzegels bij me wilde kopen, behalve mijn moeder dan. 12. Ik heb de meest liefdevolle ouders en schoonfamilie ooit. 13. Ik koop alleen flessen wijn met schroefdop. 14. Wij zijn grote liefhebbers van speciaal bier en Simon hoopt nog steeds dat ik een keer over speciaal bier ga bloggen. Haha, who knows. 15. Mijn beste vriendin ken ik al sinds de kleuterschool. We zijn al 30 jaar bevriend! 16. Ik heb 1 tatoeage, ook heb ik twee piercings gehad. 17. Ik hou van gamen: World of Warcraft, The Sims en Guitar Hero zijn favoriet. Helaas ontbreekt het aan tijd. 18. Mijn mooiste reis ooit was toen ik op mijn 16e alleen naar Californië reisde. 19. Ik benijd mensen die 100% vegan kunnen leven. Ik kan het niet. 20. Mijn favoriete bands zijn Muse en Arctic Monkeys. Vanavond ga ik #girlboss kijken op Netflix, wat ga jij doen?
 • Goedemorgen! Gisteren was niet zo'n leuke dag (iets met burenruzie omdat ze tot diep in de nacht een feestje hielden), maar vandaag staan we weer met frisse moed op. Fijne dag allemaal 😘 #instadaily #selfie #picoftheday #dailylife #workmode #freshstart #anewdawn #anewday
 • Wat worden ze toch al groot 😍😍 #love #family #kids #son #daughter #playground #familytime
 • Foto's maken 💚💚💚 #pasen #easter #blog #interior #quote #girlboss #dreams #photography #picoftheday #instadaily #plants #succulents #lifestyle
 • Plan voor vandaag: #moestuintjes zaaien 🌻🌱💚 @albertheijn #plants #plantbased #veggies #gardening #vegan #herbs #fruit #healthylife #greenlifestyle #vegetables #earth #happy #kids #family #familytime #garden

Follow Me!