Duurzame lifestyle

Echtepostiscool 4.0. Wat heb ik gegeven en ontvangen?

echtepostiscool

Een van de leukste dingen van het bloggen vind ik toch wel echtepostiscool. Wat een geweldig concept is dat toch! Gisteren vond alweer de alweer de vierde editie plaats. Voor mij was het de tweede keer dat ik meedeed. 

#echtepostiscool 4.0

Echtepostiscool (dit keer al weer de vierde editie) wordt georganiseerd door de leuke bloggers Northflix en Monsieur Mango. Het EPIC concept is eenvoudig, maar geweldig: je trekt een lootje en voor die persoon stel je een leuk pakket samen t.w.v. 7,50 euro (al moet ik eerlijk toegeven dat ik boven dit bedrag ben gegaan). En zelf krijg je ook een leuk pakket terug. Het is eigenlijk een swap, met in het achterhoofd dat het gewoon altijd leuk is om post te krijgen. Want hoe vaak gebeurt dat nou nog tegenwoordig?

Aangezien ik de vorige keer ook echt mega enthousiast over dit concept was, wilde ik dit keer ook weer héél graag meedoen. Wel wist ik dat ik mijzelf heel snel moest opgeven. Er was plek voor 100 personen, en het was dezelfde dag nog volgeboekt! Deze personen, waarvan de meeste bloggers zijn, laten dan via social media hun pakketjes zien, zo leuk! Onder de hashtag #echtepostiscool kan je op instagram en twitter veel berichtjes vinden.

Naast dat je een lootje kreeg van een deelnemer, maakte je ook kans op een extra gesponsord cadeautje van een bedrijf/webshop. Vorige keer had ik al ontzettend veel geluk met mijn Utsukusy pakketje. Ik ging er niet vanuit dit keer weer zoveel mazzel zou hebben. Maar toch werd ik ook ditmaal weer aangenaam verrast met een gesponsord pakketje.

Echtepostiscool: mijn pakketje voor VegaSaar

Ik kreeg Sarina van VegaSaar als lootje, ontzettend leuk, want wij kennen elkaar (dankzij vorige editie van echte post is cool) al via twitter. Omdat we al regelmatig online contact hebben vond ik het niet zo moeilijk om cadeautjes voor haar te vinden. Het grappige is dat ze al vermoedde dat zij mijn lootje was. We spraken elkaar kort tijdens VeggieWorld. Dit is wat ik voor haar heb geshopt:

  • Een Happiness planner van de HEMA. Ik zag ‘m liggen en dacht: doe MOE