Method Limited Edition Johanna Basford
Duurzame lifestyle

Method Limited Edition x Johanna Basford + Winactie! (gesloten)

Schoonmaken? Niet zo mijn hobby. Een schoon, fris en opgeruimd huis kan ik echter wèl waarderen. Zeker nu het voorjaar inmiddels officieël begonnen is, al moet het zonnetje nog doorbreken. De lente kan je alvast in huis halen met Method Limited Edition Hummingbird Garden collection. Method, het merk dat bekend staat om zijn fijne milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, heeft nu een speciale lijn samen met Johanna Basford ontworpen. Ja, je weet wel, die van de kleurboeken voor volwassenen! Ik mocht de nieuwe producten van Method limited edition testen. Maar dat is nog niet alles: ik mag namelijk ook een set weggeven!

Over Method

Ik heb het wel vaker gezegd: schoonmaken doe ik thuis alleen met duurzame middelen. Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen zijn misschien wat duurder in aanschaf dan het standaard huismerk, toch heb ik de prijs graag voor over. Bovendien zou ik me intens schuldig voelen als ik bleekmiddel in de wc pot ga spuiten #hippiealert. Gelukkig kan je een merk als Method met een gerust groen hart gebruiken.

Dat de producten van Method fijn zijn en uitstekend werken wist ik al. Hun allesreinigers in sprayvorm werken gewoon bijzonder goed. Wat werking betreft zijn ze niet van reguliere merken te onderscheiden. Qua ingrediënten wel! Want Method is dierproefvrij, vegan en de ingrediënten zijn zoveel mogelijk van natuurlijke/duurzame herkomst. Bovendien zijn de verpakkingen recyclebaar. Dit maakt dat de producten van Method veilig zijn voor mens, dier én milieu.

Method Limited Edition

Method Limited Edition Hummingbird Garden by Johanna Basford

Bij Method houden ze van kleur; hun verpakkingen zien er altijd vrolijk en kleurrijk uit. Ik vind het daarom ook helemaal geen gekke gedachte dat ze Johanna Basford (bekend van de immens populaire kleurboeken voor volwassenen), benaderd hebben om een limited edition te ontwerpen. En wat een mooie collectie is het geworden zeg!

Met Hummingbird Garden collectie waan je midden in een tuin vol geuren van verse koriander, perzik, pioenrozen en magnolia. Je zou bijna vergeten dat je het niet op je hals moet spuiten maar op het keukenblad of in het afwaswater. De geur is bloemig, het ruikt naar lente in een bloementuin met tsjilpende vogeltjes op de achtergrond. Het is weer eens wat anders dan citroentjesfris!

Van Method heb ik een allesreiniger, afwasmiddel en een theedoek ontvangen, allen uit de eerder genoemde Hummingbird Garden collectie. De verpakkingen zijn super vrolijk en zien er prachtig uit. En ja, het zijn schoonmaakmiddelen. Maar het oog (en neus) wilt ook wat! Als je dan toch moet schoonmaken, maak er dan maar een feestje van. Het is nog een duurzaam feestje ook.

Het enige nadeel? Deze producten zijn helaas maar tijdelijk verkrijgbaar. Wees er daarom snel bij, want op=op. De Hummingbird Garden collectie is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Maar niet getreurd, ik mag namelijk ook een set verloten onder mijn lezers! Doe je mee?

Winactie

Jaaaa, want ik mag daarnaast ook een set weggeven! De set bestaat uit een Method Limited Edition Hummingbird Garden afwasmiddel, allesreiniger en een theedoek. Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

Heel simpel:
1. Volg Method op Facebook
2. Volg Greenblush op Facebook
3. Laat in een reactie hieronder weten dat je meedoet. Een beetje creativiteit kan ik wel waarderen, maar laat gedichtjes en epistels maar achterwege 😉

That’s it! Meedoen kan t/m dinsdag 28 maart. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht via de mail. Laat daarom ook een geldig emailadres achter. Succes!

Method Johanna Basford

Kende jij de producten van Method al?

Deze winactie is mogelijk gemaakt door Method. Ik heb de producten ter review ontvangen.

You Might Also Like...

27 Comments

 • ilse prins
  21 maart 2017 at 07:19

  Ohhhhh wat ziet het er leuk uit zeg! 😀 😀 Daar word ik helemaal vrolijk van, en laat het vandaag nou net lente geworden zijn hihihih..
  Echt superleuk dat je dit organiseerd voor de lezers van je blog.
  Ik doe heeeeel graag mee. wij zijn al 6 weken druk aan het verbouwen, nog 2 weken te gaan.. Totaal dan straks 8 weken gekampeerd in eigen huis en ik ben het spuuuuugzat hahaha.. Zal super zijn als alles straks klaar is, deze leuke producten in mijn nieuwe keuken te mogen gebruiken… Zo leuk, zonde haast om in het schoonmaakkastje te zetten
  alle verplichte stapjes doorlopen..\
  Groetje Ilsiee

 • Mariëlle
  21 maart 2017 at 07:55

  Ooooh wat gaaf! Ik hoop dit jaar op mezelf te gaan zoals je weet, dus kom maar op, dan kan ik er dan meteen mee aan de slag 🙂

 • Maria
  21 maart 2017 at 08:24

  Van een schoon huis word ik vrolijk als ik nou ook nog vrolijk aan de slag ga!

 • Dinah
  21 maart 2017 at 08:55

  Zooooo hè ik krijg gewoon zin om te gaan schoonmaken!!!!

 • Ilse Salamat
  21 maart 2017 at 09:05

  Omdat ik de schoonmaak flessen vaak te lelijk vind , word schoonmaken volgensmij nooit leuk. Deze flessen zouden een ere plek krijgen??? En word ik misschien toch nog een soort Mien dobbelsteen ??

 • Kim
  21 maart 2017 at 09:11

  Wat een perfecte timing! Ik ben nu echt volop bezig met het opruimen en schoonmaken van mijn huis. Hallo lente kriebels:)

  Ik doe dan ook graag mee!

 • Sarina
  21 maart 2017 at 11:00

  Wat een superleuke verpakkingen! Je zou ze alleen al als versiering in je huis neerzetten!? Mijn moeder is helemaal lyrisch van die kleurboeken, alleen daarom zou ze al willen meedoen met je winactie denk ik. Ga haar zo hier meteen even over tippen. Maar mocht ik dit setje in handen krijgen hou ik het lekker zelf hahaha! Was sws al op zoek naar betere spullen voor de aarde om te gebruiken voor de schoonmaak, dus je winactie komt als geroepen! Kan ik meteen de heren leren hoe je écht moet schoonmaken. Schoonmaken zonder het milieu vies te maken. Zoals je weet heb ik gisteren natuurlijk al een beetje onderzoek gedaan naar Method en ik heb hun site meteen opgeslagen hoor! Bedankt voor de introductie ?
  Oké, genoeg gezegd. Ik ga even mijn mama appen over deze leuke actie!

 • Laura
  21 maart 2017 at 11:19

  Ik heb een gruwelijke hekel aan schoonmaken, maar deze prachtige flesjes kunnen het leed een heel eind verzachten. Van deze flesjes word ik namelijk al vrolijk door er naar te kijken. Zo wordt het schoonmaken een stuk minder erg en bovendien zijn ze zo leuk dat ik ze vaak te voorschijn wil halen!

 • Daphne
  21 maart 2017 at 11:34

  Ik heb een obsessie voor kleurtjes en tropische flora en fauna en de producten van method zijn ook nog eens vegan. Dus dit is echt iets voor mij! 🙂

 • Marieke | Bluebell Forest
  21 maart 2017 at 12:52

  Wat leuk! Ik probeer in mijn studenten huis in te voeren dat er alleen nog met dit soort schoonmaakmiddelen gewerkt wordt. Een pakketje wat ze kunnen uitproberen is dus best een leuk idee haha.

 • Myrthe
  21 maart 2017 at 13:00

  Wat tof! Ik doe graag mee, niet alleen vanwege de super mooie ( en hopelijk navulbare) verpakking maar ook omdat ik graag ‘groen’ schoonmaak.

 • Judith
  21 maart 2017 at 13:30

  Supertoffe giveaway! Ik was al bekend met de producten van Method maar deze verpakking is echt te gek! Ik heb echt een zwak voor mooie verpakkingen, en al helemaal als ze een fijne inhoud bevatten! Ik ga jullie accounts nu direct volgen! Liefs, Judith

 • Sanne
  21 maart 2017 at 13:41

  Ah, wat cool dat je dit gaat weggeven! Wat een super fijne vormgeving op die Method flessen, nice :). Ik gebruik ook graag Method (heb nu de allesreiniger), heerlijke geur en de humor op de verpakking vind ik ook wel leuk, hahaha. Dat dit een limited edition is, is wel heel erg gaaf! Dus ik doe graag mee 🙂 ook omdat ik nog nooit afwasmiddel heb gebruikt van Method en nog steeds op zoek ben naar een goede afwasmiddel (goed = groen!). En die theedoek ziet er ook heel leuk uit!
  Ik doe mee!
  Liefs

 • Carolien
  21 maart 2017 at 14:21

  Ik doe graag mee zo wordt schoonmaken leuker en zelfs met een regenbui heb je iets vrolijks in huis en haal je de lente naar binnen ? vind Johanna der tekeningen zo mooi hou zelf ook van tekenen maar ook van anderen hun tekenen/kunst ?

 • Sofie
  21 maart 2017 at 15:25

  1. Done!
  2. Deed ik al!
  3. Wat een prachtige verpakkingen zeg, bijna te mooi om te gebruiken. Ik zou de flesjes dus zeker nog hergebruiken en misschien eindelijk eens experimenteren met het zelf maken van schoonmaakmiddel. Ik doe graag mee, want Method staat nog op mijn verlanglijstje om te testen 🙂

 • Patricia
  21 maart 2017 at 21:29

  Wat een heerlijk nieuws om deze actie via mijn jongste te mogen ont-dekken. Hummingbirds, mijn zielsvogeltje! Wat heerlijk dat dat dan aan dit mooie product verbonden is zeg! Daarom doe ik hier ook een poging om deze producten te winnen. Sarina…..super bedankt voor deze tip meis, als ik dit prachtige, goeudeerlijke pakket mag winnen ben ik je daar eeuwig dankbaar voor <3

 • Anita H.
  21 maart 2017 at 21:40

  Ik ben langzaamaan aan het overstappen op schoonmaakmiddelen op natuurlijk basis. (Hier en daar nog eerst iets opgebruiken.) Method sluit hier wel mooi op aan. Ik heb nog geen ervaring met dit merk en daar mag wel verandering in komen.

 • Marian Zw
  21 maart 2017 at 21:50

  Wat een gezellige verpakkingen, dat maakt schoonmaken en afwassen meteen een heel stuk leuker! Ik loot graag mee voor een pakketje gezellige schoonmaak middelen

 • Inge
  21 maart 2017 at 22:01

  Oooh wauw, wat is de verpakking van deze limited edition mooi! Ik heb Method al heel vaak voorbij zien komen, maar gebruik op dit moment Ecover. Mooie timing om kennis te maken met Method! 🙂 Met een Mango in mijn nek hoef ik denk ik niet uit te leggen waarom ik zo’n fan ben van deze lay-out? 😉 Heb de stappen doorlopen, nu is het duimen! 🙂

 • Marieke
  21 maart 2017 at 22:07

  Doe graag mee om mijn saaie zwart-witte keuken met iets groens op te leuken 🙂

 • Charelle Casander
  22 maart 2017 at 11:14

  Woow wat een super leuke producten! Het lijken wel body mist flesjes zo! ^^ Ik wil wel winnen! En natuurlijk volg ik jou en Method nu op Facebook!

 • Djuli
  22 maart 2017 at 20:14

  Wat een mooie flesjes zeg! Ik zou ze gewoon bewaren en steeds bijvullen, want hiervan krijg ik (bijna) zin in schoonmaken! ik doe graag mee met de winactie 🙂

 • Tamara TS
  22 maart 2017 at 23:35

  Kom ik er net achter dat ik jou nog helemaal niet op FB volg! Eigenlijk best een beetje schandalig! Ik doe heel graag mee aan de winactie! Ben al een beetje verliefd op die flesjes sinds ik het persberichtje kreeg, dus mij maak je er heel blij mee!

  (FB Tamara Mara Großmaul)

 • Linda Smeets
  25 maart 2017 at 02:09

  Wat ziet dat er gezellig uit zeg! Deze set zou ik graag in mijn keuken terug zien. ?

 • Linda Smeets
  25 maart 2017 at 02:09

  Ik doe dan ook graag mee.

 • Jolijn
  26 maart 2017 at 13:57

  Wauw vrolijk! Kan ik goed gebruiken voor mijn voorjaarschoonmaak 🙂

 • Jenneke
  27 maart 2017 at 21:04

  Poetsen….niet mijn ding. Ik heb dan ook de luxe dat 1x per week mijn poets komt. Ze is dol op bleek en andere rommel. Hoe leuk zou het zijn dat ik haar kan verrassen met deze vrolijke flessen! Dat poetst toch veel leuker ?

Leave a Reply