sooohappy.nl
Duurzame lifestyle

Mijn Shoplog bij SoooHappy.nl

Mocht je een nou net zo’n fervent instagram gebruiker zijn als ik, dan ken je misschien het account van Judith In Wonderland wel (zo niet, check het even). Judith volg ik al een hele tijd en ik heb haar leren kennen als een lieve, stoere chick die weet wat ze wilt en gewoon haar eigen ding doet. Ik vind haar een echt girlboss! Ik kan dat alleen maar waarderen en het verbaast me dan ook helemaal niets dat ze onlangs haar eigen webshop SoooHappy.nl begonnen is.

SoooHappy.nl draait om Girl Power en zelfexpressie! Je vindt er bijzondere items met persoonlijkheid, die prikkelen en inspireren. De producten zijn een beetje eigenzinnig, grappig, maar ze maken je vooral ontzettend blij! Het uitpakken alleen al is een feestje 🙂

sooohappy.nl

Ik mocht wat uitzoeken bij SoooHappy.nl, maar uiteraard heb ik daarnaast zelf ook nog het één en ander bijbesteld. En ik moet zeggen, het was best lastig om te kiezen, want echt ALLES bij SoooHappy.nl is leuk. Maar na een uur lang surfen in de webshop is het me toch gelukt om een keuze te maken, hah! Dit is wat ik heb besteld:

Shoplog SoooHappy.nl

Anatomicals

Anatomicals Bodycare (€5, €7,90, €5,-)

Ik vind de producten van Anatomicals zo leuk uit zien! De namen en verpakkingen zijn echt geweldig 🙂 Ik wilde al een aantal jaar producten van dit toffe merk proberen, maar op de één of andere manier kwam het er nooit van. Bij deze dus eindelijk wat besteld! Ik heb voor een handzeep, een shampoo en een douchegel gekozen. De shampoo is overigens voor Simon, maar ik wil ‘m zelf ook wel even proberen, wanneer mijn-haar-wassen-met-zeep-project afgerond is.

De producten van Anatomicals zijn niet helemaal natuurlijk (ze bevatten namelijk gewoon sulfaten, dus de kans is aanwezig dat mijn hoofhuid niet goed op de shampoo reageert. Gelukkig is dit voor Simon geen probleem). Maar…ze zijn wel vrij van parabenen, dierproefvrij én vegan! Ik zal deze producten sowieso nog uitgebreid reviewen.

sooohappy3

Ban.do Lady Of Leasure Agenda (€24,90)

Kijk, natuurlijk kan ik mijn afspraken gewoon in mijn mobiel noteren en meestal doe ik dat ook. Maar toch, wat mij betreft gaat er niets boven een ‘echte’ agenda. En deze van Ban.do vind ik echt zó mooi! Volgens mij heb ik nog nooit eerder zo’n fijne agenda gehad.

sooohappy4sooohappy8sooohappy9sooohappy5

Wat ik zo handig vind is dat deze agenda 17 maanden meegaat, namelijk van augustus 2016 t/m december 2017. De indeling is erg prettig, je kunt er notities en afspraken in kwijt, er is genoeg ruimte om deze op te schrijven. En af en toe kom je een leuke quote tegen die je echt doet glimlachen.

Er zijn verschillende agenda’s in omloop, ik heb voor de roze met bloemen gekozen. Ik heb van Judith begrepen dat ze als warme broodjes de deur uitvliegen (geen wonder!) en dat ze al bijna uitverkocht zijn. Wow!

sooohappy6

Nutmeg & Arlo Postcards (€1,50 per stuk)

Bij SoooHappy.nl vind je ook te gekke kaarten, dus deze poezenkaarten mochten ook niet in mijn winkelmandje ontbreken. Kijk nou hoe schattig! <3

sooohappy7

Ban.do Everything Journal (€15,-)

Medebloggers zullen dit wel herkennen: inspiratie en blogideeën komen altijd tijdens de gekste momenten. Als je in de trein zit bijvoorbeeld, of in bed ligt of onder de douche staat. Inmiddels weet ik dat ik dan zo snel mogelijk mijn ideeën op moet schrijven, want anders vergeet ik het geheid. Maar ook de positieve dingen, waar ik allemaal dankbaar voor ben, schrijf ik graag op. Het helpt mij om tijdens periodes waar ik mezelf wat onzeker voel (“ik ben niet goed genoeg”), snel uit de put kan trekken. Het helpt echt! Je snapt denk ik wel dat ik ontzettend blij met mijn nieuwe Ban.do Journal ben 🙂

Ik ben echt super blij met alles! Mocht je nou nieuwsgierig geworden zijn en denken: ‘hey wat leuk!’, dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de site van SoooHappy.nl!

Welke van de geshopte items vind jij het leukst?

You Might Also Like...

15 Comments

 • Hilde
  13 juni 2016 at 06:43

  Naar de anatomicals ben ik ook wel benieuwd! En die agenda!! Cool!!

 • Selma
  13 juni 2016 at 09:53

  Wat een vrolijke spulletjes! Anatomicals kende ik nog niet, maar als het vegan is, moet ik het eigenlijk wel eens uitproberen! Die agenda is trouwens ook heel erg leuk, lekker vrolijk!

 • Djuli
  13 juni 2016 at 20:26

  Die poezenkaarten!! Zoooo cute! En wat fijn dat de producten van Anatomicals vegan zijn. Dat wist ik nog niet.

 • Lesley van de Langkruis
  13 juni 2016 at 21:51

  Heel erg leuk! Uit ervaring kan ik zeggen dat de verpakking het hele gevoel ook overdraagt! Confetti bij het uitpakken heb ik nog nooit gehad. Ik heb dezelfde agenda als jij gekocht met die bloemen alleen dan de L 🙂 Ik kocht vorig jaar dit formaat en ga dit jaar voor een maatje groter. 😀 Je hebt leuke dingen uitgekozen zeg!

 • Natasja
  14 juni 2016 at 06:04

  Ow wat een heerlijke webshop, ik word blij van zulke spulletjes. Die agenda is echt geweldig!

 • Hennie
  16 juni 2016 at 17:00

  Volgens mij las ik laatst een shoutout van je op Instagram over Judith. Als ik het mis heb, please hit me.

  Wat een ontzettend leuke spulletjes heb je uitgezocht! Ik vind de het Everything Journal erg leuk maar die agenda ook. Zeventien maanden is i-de-aal.

  Leuke spullies heb je geshopt!

 • Melike
  17 juni 2016 at 16:15

  Wat een leuke items heb je geshopt! Ik word hier helemaal vrolijk van hihi. Die agenda is trouwens ook echt geweldig! Ik ga hier ook maar eens op kijken;)

 • Mariëlle
  18 juni 2016 at 10:29

  Aaaah super leuk zeg <3 Ik heb ook nog een nieuwe agenda nodig hihi!

 • jeapiebel
  19 juni 2016 at 11:20

  De producten van Anatomicals die zijn ook echt om vrolijk te worden met al die kleuren. Afspraken op de mobiel dat doe ik al twee jaar niet. Wat een leuk Ban.do Lady Of Leasure Agenda is dit, zo schattig. Zoals de postcard van de poes er op. Aaahh wat lief.

 • Anna Gerrie - Beautyonthefarm
  19 juni 2016 at 16:57

  De producten van Anatomicals vind ik het leukst, fijn dat ze dierproefvrij zijn 🙂

 • Greenblush
  19 juni 2016 at 17:46

  Klopt! Die shoutout was inderdaad naar Judith 🙂

 • Greenblush
  19 juni 2016 at 17:46

  Hey wat leuk! De grotere agenda heb ik ook gezien, wat leuk dat jij hem ook hebt!

 • Inge
  19 juni 2016 at 22:49

  Ik kende deze webshop nog helemaal niet, maar ik moet mij nu wel inhouden. Een 17 (of 18) maanden agenda is inderdaad erg fijn. Die tabjes lijken mij ook zo handig! De producten van Anatomicals zien er echt té cute uit!

 • Evelien
  21 juni 2016 at 21:33

  Ahhh die agenda, wat is die ongelofelijk leuk zeg! Precies mijn ding, hij gaat bij deze ook in m’n shopping bag. Ik ga sowieso de webshop even verder afstruinen, LOVE wat zij allemaal verkoopt!!

 • Claudia Struijck
  3 juli 2016 at 13:03

  Wat heb jij leuke spulletjes uitgezocht. Ik volg haar op insta en wordt er erg hebberig van hihihi. Ik ga gelijk even kijken op de webshop. De producten van Anatomicals die zijn ook echt te leuk!

Leave a Reply