Green beauty

Opgemaakt november 2015

Opgemaakt november 2015

Ik vind het altijd erg leuk om opgemaakt filmpjes te bekijken en/of artikelen te lezen op andere blogs. Nou maak ik doorgaans niet zoveel op (ik geloof dat ik vrij zuinig ben met mijn beautyproducten), maaaar deze maand is dat tóch wel een ander verhaal! Ik had nog zóveel producten staan waar nog een restantje in zat en ik besloot dat deze maand maar eens allemaal op te maken. Benieuwd welke beautyproducten ik deze maand opgemaakt heb? Be warned: het zijn er behoorlijk wat!

Opgemaakt november 2015

opgemaakt ladival

Het mocht dan al november wezen, toch heb ik de Ladival zonnebrand gel voor het gezicht opgemaakt. Het was nog maar een klein beetje en om het nou te bewaren tot volgend jaar? Dat leek me ook geen goede zaak, want dan gaat de SPF achteruit. Ik heb over de producten van Ladival al eerder een review geschreven, deze kun je hier teruglezen.

opgemaakt lekker in een potje

De producten van Lekker in een Potje, waar ik een paar weken geleden een review over schreef, zijn ondertussen ook op. Ik vond met name de body butter erg fijn en het haarmasker ook. Het haarmasker gebruikte ik veel voor mijn zoon Niels, omdat hij soms wel eens last van berg in zijn haar heeft. Door dit haarmasker te gebruiken is het helemaal verdwenen!

opgemaakt november

Het lichaamspeeling van Pure Elements is inmiddels ook op. En ik wist wel dat Pure Elements bij hun producten gebruik maken van de energie van bergkristal, ik stond toch even met verbazing te kijken toen ik er achter kwam dat er daadwerkelijk bergkristal in het flesje zat. Hoe leuk!

opgemaakt lavera

Lavera mineral vitality bodylotion is een fijne natuurlijke bodylotion die vermoed ik bij de DM uit Duitsland vandaan komt (gezien de Duitse tekst op de verpakking, ik heb deze bodylotion gekregen). Hij ruikt lekker fris naar menthol. Wat zo fijn is dat het een geur is wat ook mannen aanspreekt. Hierdoor kunnen zij dit bodylotion ook gebruiken, mochten ze last hebben van een droge huid.

opgemaakt november

Niet natuurlijk, maar wel vrij van parabenen, kleurstoffen en alcohol is deze deodorant roller van Ziaja. Ik heb over andere producten van Ziaja al eens een review geschreven. Omdat ik nu toch echt alleen maar natuurlijke deodorant gebruik, zal ik deze niet opnieuw kopen, maar toegegeven, de werking was prima.

opgemaakt arganolie

De arganolie van Mogad’or Cosmetics is ook opgemaakt. Ik vind arganolie erg fijn om te gebruiken, voor het haar, lichaam en gezicht. Het kost wel wat, maar het is toch zuinig in gebruik. Ja, dit product zou ik zeker opnieuw willen aanschaffen!

opgemaakt hema

De natural face scrub van HEMA is 95% natuurlijk en heeft een fijne, aangename korrel vind ik. Bovendien is dit product verkrijgbaar voor een mooie budget prijs! Ideaal wanneer je net overstapt op natuurlijke producten of wanneer je niet zoveel budget hebt. Mijn review over dit product kun je hier teruglezen.

opgemaakt senzimi

Senzimi shampoo en conditioner zijn speciaal bedoeld voor een gevoelige hoofdhuid en zijn ook grotendeels natuurlijk. De shampoo is mij heel erg goed bevallen, de conditioner wat minder. Dat komt omdat de conditioner siliconen bevat, en daar wordt mijn haar slap, slierterig, vet en zwaar van. Ik gebruik daarom geen siliconen meer in mijn shampoo en conditioner. Mijn review over Senzimi kun je hier teruglezen.

opgemaakt ringana

De huidverzorgingsproducten van Ringana zijn mij ont-zet-tend goed bevallen, ook al waren het sample sizes. Het is dat ik het merk wat prijzig vind, maar de werking van de producten is geweldig. De overige producten had ik eerder al opgemaakt, ik had alleen de voetbalsem nog over. Mijn voeten krijgen geloof ik wat minder aandacht dan de rest van mijn lichaam. Mijn review over Ringana kun je hier teruglezen.

opgemaakt8

Ach dit product is zo fijn! Die geur is gewoon fantastisch! Ik vind het jammer dat dit op is! Fairypants dry skin balm is vegan, natuurlijk en wordt handgemaakt door een klein bedrijfje in Engeland. Wij verkochten dit merk in onze webshop, maar helaas is het bij ons uit assortiment gegaan. Mocht ik dit product opnieuw willen gebruiken, dan zal ik dit rechtstreeks uit Engeland moeten bestellen.

opgemaakt benecos bb cream

Benecos BB cream is wat mij betreft hét product van het jaar. Ik ben inmiddels aan mijn derde tube toe, zo fijn vind ik ‘m! Ik heb er echter nog nooit een review over dit product geschreven, dus laat ik dat binnenkort maar eens doen 😉

opgemaakt3

Puravita shampoo is mij ook ontzettend goed bevallen! En heb ik inmiddels opnieuw aangeschaft. Binnenkort volgt meer aandacht voor deze natuurlijke shampoo op deze blog!

opgemaakt9

Loverock Rock My Bodylotion is een heerlijke bodylotion, geschikt voor het hele gezin. We gebruikten deze allemaal thuis, vooral mijn dochter vond deze erg fijn voor haar droge huidje. Jammer dat deze op is, maar dit product zal wel opnieuw hier in huis belanden vermoed ik zo! Mijn review over loverock bodylotion kun je hier teruglezen.

opgemaakt oils of life facial oil the body shop

Tot slot: snik snik snik, ik vind het zó jammer dat dit product op is! De Facial Oil van the Body Shop is zó fijn, zó heerlijk! Daar MOET gewoon een nieuwe voor in de plaats komen. Mijn review over Oils of Life facial oil kun je hier teruglezen!

Nou, dat was het dan voor deze maand. Wat een hoop producten hebben we thuis opgemaakt hè? 😉

You Might Also Like...

3 Comments

 • Donna
  4 december 2015 at 14:31

  Zo, dat is veel. Ik hoop gauw een review van de Benecos bb Cream te lezen. De meeste merken ken ik niet maar het ziet er goed uit. Ik ga maar eens jou reviews hierover lezen. Goed weekend!

 • Greenblush
  7 december 2015 at 16:43

  Leuk Donna! Ik zal zorgen dat er binnenkort een review van de BB cream online komt. Ik heb er overigens nóg een andere BB cream om te reviewen ook 😉

 • Natasja
  7 december 2015 at 19:52

  Wauw, wat een prachtige producten!

Leave a Reply