Green beauty Review

Loverock Rock My Body bodylotion + Winactie! (gesloten)

loverock rock my body bodylotion review

Wist je dat een kinderhuid tot 5x droger en dunner is als dat van volwassenen? Het eerste levensjaar krijgen baby’s nog beschermende stoffen mee, maar daarna wordt hun huid plotseling een stuk droger is mijn ervaring. Ik merk het namelijk ontzettend bij mijn dochter Roos. Toen ze zo’n 18 maanden was, werd haar huid plotseling ontzettend droog. Ze heeft vaak bultjes op haar armen, haar beentjes zijn zo droog als schuurpapier waardoor ze last van jeuk krijgt, haar huid is zelfs eczeemgevoelig. ‘Dat klopt helemaal’, aldus Dieke van Loverock. “Vooral kinderen tussen de 1 en 5 jaar hebben vaak last van een ontzettend droge en gevoelige huid omdat ze weinig talg aanmaken, maar eigenlijk gaat dit proces door totdat ze in de puberteit komen”. Daarom heeft Loverock een milde en natuurlijke verzorgingslijn speciaal voor kinderen opgericht. Dieke heeft eerder een artikel van mij gelezen waar ik vertelde over de droge huid van Roos. Ze vroeg daarom of Roos en ik samen de Loverock Rock My Body Bodylotion wilden testen. Uiteraard wilden wij dit graag en vandaag laten wij weten hoe het product ons bevallen is!

Loverock Rock My Body Bodylotion

Loverock Rock My Body bodylotion is op basis van olijfolie, avocado olie, sheabutter, macadamia olie, vitamine E, zonnebloem olie en aloë vera. Allemaal fijne, natuurlijke en beschermende ingrediënten die zorgen voor een langdurige hydratatie. Ingrediënten waar een (kinder)huid erg blij mee is! Dit product is 98% natuurlijk en is vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en minerale oliën.

loverockreview2

Ingrediënten:
AQUA, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL (OLIVE OIL), PERSEA GRATISSIMA FRUIT EXTRACT (AVOCADO OIL), MYRISTYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (SHEABUTTER), MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL (MACADAMIA NUT OIL), CETYL ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE (VITAMINE E), GLYCERYL STEARATE, BENZYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (SUNFLOWER OIL), ALOE BARBADENSIS GEL (ALOE VERA), INULIN LAURYL CARBAMATE, PARFUM, MYRISTYL GLUCOSIDE, CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, COCOGLYCERIDES, SODIUM PHYTATE, BEZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, SORBIC ACID, GLUCOSE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM SULFATE, ALCOHOL

Loverock Rock My Body Bodylotion zit in een handige, witte tube van 150 ml. De verpakking is neutraal en ik snap ook precies waarom, want eigenlijk is dit een product wat voor jongens én meiden geschikt is (en stiekem óók voor hun papa’s en mama’s hoor!).

De geur is mild en fris, ik denk dat het de avocado- en macadamia olie is wat je ruikt. Het is een geur waar ik in eerste instantie een beetje aan moest wennen, maar waar ik ondertussen niet meer zonder kan. Ik vind het nu ontzettend lekker ruiken! Bovendien is het een geur wat echt een tijdje aanwezig blijft. Wanneer ik Roos verschoon, een paar uur nadat in haar ingesmeerd heb, ruik ik de bodylotion nog steeds subtiel bij haar. Heerlijk!

loverockreview3

De bodylotion is redelijk vloeibaar van structuur, het smeert makkelijk uit en het trekt snel in. Handig, want mijn dochter heeft totaal geen geduld, ze rent snel weer in het rond en het is daarom ook handig dat je geen uren (bij wijze van) hoeft te wachten totdat je haar weer aan kan kleden.

Ondanks haar ongeduld vindt Roos de bodylotion erg prettig! Het grappige is: ze pakt nu zelf regelmatig de tube erbij’, ‘even smeren’ zegt ze dan. Ook is ze ontzettend dol op het knuffelbeertje wat bij de verpakking zit inbegrepen! Het maakt het bovendien een ontzettend leuk product om cadeau te geven 🙂

Ook de rest van ons gezin (haar grotere broer, mijn vriend en ikzelf), gebruiken deze bodylotion erg graag. Het is een ideaal product voor de koudere wintermaanden, wanneer je huid wat droger wordt.

loverockreview4

We gebruiken Loverock Rock My Body Bodylotion nu zo’n twee maanden en ik moet zeggen: ik zie duidelijk verschil! Roos haar beentjes zijn niet meer zo droog als schuurpapier en ze heeft geen last meer van jeuk. In het begin smeerde ik haar dagelijks in, nu merk ik dat ik een dagje kan overslaan. Doordat Roos zo’n kwetsbare huid heeft stopte ik haar al niet dagelijks onder de douche of in bad, aangezien water een uitdrogende werking heeft. Nu merk ik dat haar huid beter bestand tegen douchen is en dat is erg fijn!

Ik vind de producten van Loverock niet goedkoop, maar doordat ze zo bijzonder goed werkzaam zijn vind ik het de prijs zeker wel waard. De producten zijn bovendien ontzettend zuinig en geschikt voor het gehele gezin, dat scheelt een hoop! Voor een tube van 150 ml betaal je €20,95. Het is onder andere hier of via de site van Loverock te koop. Let er wel goed op wanneer jij of je kindje last heeft van een notenallergie, dat dit product dan waarschijnlijk niet geschikt is, vanwege de macadamia noten die dit product bevat.

Winactie (gesloten)

Tot slot: Wil jij ook graag kennis maken met Loverock? Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik mag namelijk een tube Loverock bodylotion weggeven! Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

 • Volg Loverock op Facebook
 • Volg Greenblush op Facebook
 • Laat in een reactie weten (ofwel hier danwel op facebook) waarom jij meedoet.

Meedoen kan t/m vrijdag 30 oktober. Zaterdag 31 oktober maak ik de winnaar bekend. Succes!

Loverock is onder andere verkrijgbaar via Bol.com.

Disclaimer: dit betreft een review waarvan een product door een bedrijf opgestuurd is.

You Might Also Like...

6 Comments

 • Ilsiee prins
  27 oktober 2015 at 19:10

  1 tube voor het hele gezin. Dat klinkt zeker ideaal. Vooral met deze koude daagjes die er aan komen, Altijd droge velletjes….
  Beide pagina’s mijn duimpje omhoog. We zijn erg benieuwd!
  Groetjesss

 • Linda Smeets
  28 oktober 2015 at 17:30

  Wat een leuk artikel!
  Ik doe graag mee omdat ik de bodylotion graag eens wil proberen en ik het wel handig vind dat hij te gebruiken is voor het hele gezin. Zo hebben we iets meer plek in de badkamer en ziet het er netter uit. Het lukt me helaas niet om op de fb-pagina van Greenblush te komen… kan hem ook niet vinden.

 • Greenblush
  28 oktober 2015 at 19:48

  Hey wat gek, de link klopt wel (heb net even gecheckt). Kun je het vinden als je op facebook zoekt op Greenblushnl?

 • Linda Smeets
  28 oktober 2015 at 20:25

  Dat lukt helaas ook niet… ?

  Geen resultaten gevonden voor Greenblushnl. Probeer vrienden te zoeken op e-mailadres of gebruikersnaam.

 • Greenblush
  28 oktober 2015 at 20:35

  Ik heb wat aan mijn instellingen aangepast! Misschien dat het nu wel lukt 🙂

 • Linda Smeets
  29 oktober 2015 at 03:17

  Dankjewel, het is gelukt! ?

Leave a Reply