Zoeva en taupe oogschaduw palette
Green beauty Review

Zoeva En Taupe Oogschaduw Palette

Ik merk dat ik de laatste tijd echt wat meer naar make-up toe trek. Ik hou enorm van beauty, maar ik ben over het algemeen meer een ‘skincare’ meisje dan van de make-up. Alhoewel daar de laatste tijd toch verandering in begint te komen, want ook ik kijk steeds vaker reikhalzend uit naar nieuwe (dierproefvrije) make-up producten. Eén van de dingen die ik op mijn wishlist had staan, is een mooi oogschaduw palette. En nee, die had ik nog niet! Tot voor kort, want een paar weken geleden kocht ik bij Douglas de Zoeva En Taupe Oogschaduw Palette!

Zoeva en taupe oogschaduw palette

Ik vind Zoeva toch wel één van de leukere make-up merken. Hun producten hebben een goede kwaliteit en zijn ook nog eens goed betaalbaar. En ook niet geheel onbelangrijk: Het merk is dierproefvrij!

Zoeva En Taupe Oogschaduw Palette

Ze hebben meerdere palettes in het assortiment, maar ik koos voor En Taupe, ten eerste omdat de kleuren mij aanspreken, maar ook omdat ik denk dat koelere, aardse tinten mooi bij mijn oog-, haar- en huidskleur passen. Wat ik verder ook prettig vind is dat Zoeva, of dit oogschaduw palette althans, vrij is van parabenen, minerale oliën en parfum. Ik met mijn gevoelige huid vind dat wel een prettig idee.

zoeva en taupe oogschaduw

zoeva en taupe

Zoeva En Taupe oogschaduw palette zit, net als al hun andere palettes in een kartonnen verpakking, met een kartonnen hoesje erom heen. De palette bevat 10 kleuren, een mix van matte, glanzend en shimmer oogschaduw die ik nu voor je ga swatchen.

Swatches

zoevaswatch1

Hier zie je de bovenste rij kleuren, namelijke Stitch by Stitch, Handmade, Gallery, Hour By Hour en Old Master. Het zijn matte kleuren, afgezien Handmade, wat een mooie glitter heeft. Het is ook de enige kleur die wat warmer is, ik vind ‘m echt prachtig! Zoals je kunt zien valt Hour By Hour niet zoveel op, deze kleur valt een beetje weg tegen mijn huid.

zoevaswatch2

De onderste rij: Spun Pearl, Sheers & Voiles, Outline, Wrapped In Silk & Exquisite. Zoals je kunt zien is de onderste rij wat donkerder van kleur, en vooral Outline en exquisite zijn erg goed gepigmenteerd. Exquisite is een mooie bijzondere kleur! Toch zijn vooral de eerste vier kleuren van deze rij hoogstwaarschijnlijk de kleuren die ik het meest zal gebruiken. Ze hebben allemaal een prachtige glans.

Verkrijgbaarheid

Zoeva En Taupe blijft lang zitten en je kunt de kleuren goed blenden. Wanneer je een wat heftigere of warme ooglook wilt is dit palette minder geschikt, maar hou je meer van draagbaar en alledaags en wat koelere tinten, dan is Zoeva En Taupe palette echt wat voor jou!

Je kunt dit palette bij Douglas te bestellen. Ik betaalde €18,95 voor dit palette.

Gebruik jij make-up producten van Zoeva?

Meer make-up reviews
Charlotte Tilbury review
Emani lipstick
Emani make-up review

You Might Also Like...

7 Comments

 • debby
  8 februari 2016 at 07:35

  Prachtig palette en een mooie heftige oogkleur met goud zou je goed staan denk ik.

 • Mariska
  8 februari 2016 at 09:03

  It’s sooo pretty! Ik ben altijd een voorstander van experimenteren met de mogelijkheden van een palette 😀

 • jeapiebel
  8 februari 2016 at 10:08

  Ik vind het zelf ook belangrijk dat ik mij goed voel met een palette, dus een draagbaar palette dat bij jezelf past vind ik toch fijn. Palette met felle kleur vind ik ook schitterend, nadeel is dat je minder draagt dan zo’n rustig palette.

 • Sabrina
  8 februari 2016 at 12:06

  Mooie palette! ik hou wel van dit soort tinten.

 • Eva
  8 februari 2016 at 19:51

  Ik heb nog geen palette van Zoeva maar hij staat zeker op mijn lijstje! Ik heb inmiddels al zoveel goede verhalen gehoord! De kwasten van Zoeva gebruik ik al wel en die zijn fijn. Liefs!

 • Natasja
  8 februari 2016 at 20:44

  Oh, dit is zo’n mooi palette, goede keuze heb je gemaakt! De kleuren staan je heel goed!

 • Yvonne
  14 februari 2016 at 13:47

  Ik heb dit palette ook en ben er ook erg tevreden mee, subtiel en mooi.

Leave a Reply