Green beauty Review

Zoeva En Taupe Oogschaduw Palette

Zoeva en taupe oogschaduw palette

Ik merk dat ik de laatste tijd echt wat meer naar make-up toe trek. Ik hou enorm van beauty, maar ik ben over het algemeen meer een ‘skincare’ meisje dan van de make-up. Alhoewel daar de laatste tijd toch verandering in begint te komen, want ook ik kijk steeds vaker reikhalzend uit naar nieuwe (dierproefvrije) make-up producten. Eén van de dingen die ik op mijn wishlist had staan, is een mooi oogschaduw palette. En nee, die had ik nog niet! Tot voor kort, want een paar weken geleden kocht ik bij Douglas de Zoeva En Taupe Oogschaduw Palette!

Zoeva en taupe oogschaduw palette

Ik vind Zoeva toch wel één van de leukere make-up merken. Hun producten hebben een goede kwaliteit en zijn ook nog eens goed betaalbaar. En ook niet geheel onbelangrijk: Het merk is dierproefvrij!

Zoeva En Taupe Oogschaduw Palette

Ze hebben meerdere palettes in het assortiment, maar ik koos voor En Taupe, ten eerste omdat de kleuren mij aanspreken, maar ook omdat ik denk dat koelere, aardse tinten mooi bij mijn oog-, haar- en huidskleur passen. Wat ik verder ook prettig vind is dat Zoeva, of dit oogschaduw palette althans, vrij is van parabenen, minerale oliën en parfum. Ik met mijn gevoelige huid vind dat wel een prettig idee.

zoeva3

zoeva4

Zoeva En Taupe oogschaduw palette zit, net als al hun andere palettes in een kartonnen verpakking, met een kartonnen hoesje erom heen. De palette bevat 10 kleuren, een mix van matte, glanzend en shimmer oogschaduw die ik nu voor je ga swatchen:

zoevaswatch1

Hier zie je de bovenste rij kleuren, namelijke Stitch by Stitch, Handmade, Gallery, Hour By Hour en Old Master. Het zijn matte kleuren, afgezien Handmade, wat een mooie glitter heeft. Het is ook de enige kleur die wat warmer is, ik vind ‘m echt prachtig! Zoals je kunt zien valt Hour By Hour niet zoveel op, deze kleur valt een beetje weg tegen mijn huid.

zoevaswatch2

De onderste rij: Spun Pearl, Sheers & Voiles, Outline, Wrapped In Silk & Exquisite. Zoals je kunt zien is de onderste rij wat donkerder van kleur, en vooral Outline en exquisite zijn erg goed gepigmenteerd. Exquisite is een mooie bijzondere kleur! Toch zijn vooral de eerste vier kleuren van deze rij hoogstwaarschijnlijk de kleuren die ik het meest zal gebruiken. Ze hebben allemaal een prachtige glans.

Ik vind oogschaduw al snel too much (bij mezelf dan), het wordt snel clownesk bij mij heb ik het idee en ik hou persoonlijk van een meer subtiele, draagbare look. Ik denk dat het wel goed zit met dit palette, want ik heb de indruk dat het mooie, draagbare kleuren zijn.

zoevafullface2zoevafullface1zoevafullface3

De kleuren die ik gebruikt heb zijn drie kleuren van de onderste rij: Sheers and Voiles bij binnen ooghoek en wenkbrauwbot, Wrapped in Silk op buitenrand ooglid en Outline op de crease. Ik heb deze kleuren subtiel aangebracht, maar ze zijn eenvoudig te op te bouwen zodat de pigmentatie sterker wordt. Zoals ik al zei, vind ik dat bij mezelf echter al snel ‘too much’. Of wat denk jij, moet ik dat toch maar eens proberen, een ‘knallender’ ooglook?

Zoeva En Taupe blijft lang zitten en je kunt de kleuren goed blenden. Wanneer je een wat heftigere of warme ooglook wilt is dit palette minder geschikt, maar hou je meer van draagbaar en alledaags en wat koelere tinten, dan is Zoeva En Taupe palette echt wat voor jou!

Je kunt dit palette via de Duitse webshop van Zoeva bestellen, maar tegenwoordig is het ook bij Douglas te bestellen. Dan betaal je ietsjes meer, maar géén verzendkosten. Ik betaalde €18,95 voor dit palette.

Gebruik jij make-up producten van Zoeva?

 

7 Comments

Ik schrijf op greenblush.nl over green beauty, duurzame lifestyle, gezondheid, vega(n) voeding en minimalisme.

Previous Post
8 februari 2016
Next Post
8 februari 2016

7 Comments

 • debby

  Prachtig palette en een mooie heftige oogkleur met goud zou je goed staan denk ik.

 • Mariska

  It’s sooo pretty! Ik ben altijd een voorstander van experimenteren met de mogelijkheden van een palette 😀

 • jeapiebel

  Ik vind het zelf ook belangrijk dat ik mij goed voel met een palette, dus een draagbaar palette dat bij jezelf past vind ik toch fijn. Palette met felle kleur vind ik ook schitterend, nadeel is dat je minder draagt dan zo’n rustig palette.

 • Sabrina

  Mooie palette! ik hou wel van dit soort tinten.

 • Eva

  Ik heb nog geen palette van Zoeva maar hij staat zeker op mijn lijstje! Ik heb inmiddels al zoveel goede verhalen gehoord! De kwasten van Zoeva gebruik ik al wel en die zijn fijn. Liefs!

 • Natasja

  Oh, dit is zo’n mooi palette, goede keuze heb je gemaakt! De kleuren staan je heel goed!

 • Yvonne

  Ik heb dit palette ook en ben er ook erg tevreden mee, subtiel en mooi.

Leave a Reply

Instagram

 • Ben je op zoek naar duurzame cadeau inspiratie? De amandel giftset van @weledanl is het perfecte duurzame kerstcadeau 💚 . . . #weleda @weledanl #weledawinterproof #christmas #gift #present #xmas #xmastree #kerst #giftset #kerstmis #almond #amandel #greenbeauty #ecobeauty #crueltyfreebeauty #crueltyfree #greenblogger #bblogger #discoverunder5k #duurzaam #sustainable #organic #gekregen #weledaambassadeur #instabeauty #inspiration
 • Berry red, rose of nude, welke tint kies jij?De getinte lip balm van @weledanl beschermt en verzorgt je lippen én geeft een subtiel kleurtje! En ben je meteen winterproof 💚 . . . #weleda #weledaambassadeur #weledawinterproof #vegan #vegancosmetics #veganbeauty #crueltyfree #crueltyfreebeauty #dierproefvrij #greenblogger #dutchblogger #greenlifestyle #vegansofig #ecobeauty #naturalbeauty #organic #cleanbeauty #cleanlifestyle #conscious #consciouslifestyle #gekregen #discoverunder10k #bbloggers #flatlay #instabeauty #instadaily #picoftheday
 • 💚 the colours 🍁🍂🌱🍃 . . . #herfst #autumn #fall #leafs #colours #colors #garden #view #nature #walk #hike #littlehouse #holland #greenblogger #dutchblogger #discoverunder5k
 • Bij mij op het werk is het momenteel topdrukte. Niet erg, maar wel veel rennen en vliegen dus. 's avonds een voetenbadje met @weledanl Zilverspar verkwikkingsbad doet wonderen! Niet alleen fijn bij vermoeide voeten, maar het verfrist ook je mind. De opwekkende geur is overigens ook fijn bij verkoudheid 💚 . . . #weleda #geurenvanweleda #weledaambassadeur #bath #pine #crueltyfree #zen #relax #wellness #wellnessmoment #loveit #greenblogger #greenlifestyle #picoftheday #instadaily #discoverunder5k #eco #ecobeauty #cleanbeauty #conscious #gekregen
 • WINACTIE 💚 Ben je op zoek naar een fijne, milde en natuurlijke deodorant? Dan kan ik de deocrème van @theohmcollection van harte aanbevelen! Lees mijn review in #linkinbio en maak kans op een setje bestaande uit twee geuren! . . #winactie #theohmcollection #natural #deodorant #bbloggers #greenbeauty #ecobeauty #naturalbeauty #scents #discoverunder5k #flatlay #crueltyfree #crueltyfreebeauty #fresh #ohm #zen #greenlifestyle #greenblogger #conscious #cleanbeauty #clean
 • Bekende geuren van @weledanl, in (bijna) alle kleuren van de 🌈! De Lavendel en Arnica douchecrèmes zijn mijn favoriet! Lavendel vind ik fijn na een drukke werkdag, het is een heerlijke, ontspannende geur. En Arnica gebruik ik graag 's morgens of na het sporten. Deze geur is kruidig, fris en activerend. Verder zie je nog Rozen douchecrème, granaatappel bodyolie, duindoorn douchecrème, citroen deo en zilverspar badmelk. Oh en een handig herbruikbaar tasje! Wat is jouw favoriete geur? . . . #geurenvanweleda #weledaambassadeur #weleda #vegan #crueltyfree #scents #natural #greenbeauty #ecobeauty #natrue #naturalbeauty #veganbeauty #bath #bblogger #beautyblog #greenblogger #gekregen #dutchblogger #discoverunder5k #natrue

Follow Me!