Green beauty Review

Zoeva En Taupe Oogschaduw Palette

Zoeva en taupe oogschaduw palette

Ik merk dat ik de laatste tijd echt wat meer naar make-up toe trek. Ik hou enorm van beauty, maar ik ben over het algemeen meer een ‘skincare’ meisje dan van de make-up. Alhoewel daar de laatste tijd toch verandering in begint te komen, want ook ik kijk steeds vaker reikhalzend uit naar nieuwe (dierproefvrije) make-up producten. Eén van de dingen die ik op mijn wishlist had staan, is een mooi oogschaduw palette. En nee, die had ik nog niet! Tot voor kort, want een paar weken geleden kocht ik bij Douglas de Zoeva En Taupe Oogschaduw Palette!

Zoeva en taupe oogschaduw palette

Ik vind Zoeva toch wel één van de leukere make-up merken. Hun producten hebben een goede kwaliteit en zijn ook nog eens goed betaalbaar. En ook niet geheel onbelangrijk: Het merk is dierproefvrij!

Zoeva En Taupe Oogschaduw Palette

Ze hebben meerdere palettes in het assortiment, maar ik koos voor En Taupe, ten eerste omdat de kleuren mij aanspreken, maar ook omdat ik denk dat koelere, aardse tinten mooi bij mijn oog-, haar- en huidskleur passen. Wat ik verder ook prettig vind is dat Zoeva, of dit oogschaduw palette althans, vrij is van parabenen, minerale oliën en parfum. Ik met mijn gevoelige huid vind dat wel een prettig idee.

zoeva3

zoeva4

Zoeva En Taupe oogschaduw palette zit, net als al hun andere palettes in een kartonnen verpakking, met een kartonnen hoesje erom heen. De palette bevat 10 kleuren, een mix van matte, glanzend en shimmer oogschaduw die ik nu voor je ga swatchen:

zoevaswatch1

Hier zie je de bovenste rij kleuren, namelijke Stitch by Stitch, Handmade, Gallery, Hour By Hour en Old Master. Het zijn matte kleuren, afgezien Handmade, wat een mooie glitter heeft. Het is ook de enige kleur die wat warmer is, ik vind ‘m echt prachtig! Zoals je kunt zien valt Hour By Hour niet zoveel op, deze kleur valt een beetje weg tegen mijn huid.

zoevaswatch2

De onderste rij: Spun Pearl, Sheers & Voiles, Outline, Wrapped In Silk & Exquisite. Zoals je kunt zien is de onderste rij wat donkerder van kleur, en vooral Outline en exquisite zijn erg goed gepigmenteerd. Exquisite is een mooie bijzondere kleur! Toch zijn vooral de eerste vier kleuren van deze rij hoogstwaarschijnlijk de kleuren die ik het meest zal gebruiken. Ze hebben allemaal een prachtige glans.

Ik vind oogschaduw al snel too much (bij mezelf dan), het wordt snel clownesk bij mij heb ik het idee en ik hou persoonlijk van een meer subtiele, draagbare look. Ik denk dat het wel goed zit met dit palette, want ik heb de indruk dat het mooie, draagbare kleuren zijn.

zoevafullface2zoevafullface1zoevafullface3

De kleuren die ik gebruikt heb zijn drie kleuren van de onderste rij: Sheers and Voiles bij binnen ooghoek en wenkbrauwbot, Wrapped in Silk op buitenrand ooglid en Outline op de crease. Ik heb deze kleuren subtiel aangebracht, maar ze zijn eenvoudig te op te bouwen zodat de pigmentatie sterker wordt. Zoals ik al zei, vind ik dat bij mezelf echter al snel ‘too much’. Of wat denk jij, moet ik dat toch maar eens proberen, een ‘knallender’ ooglook?

Zoeva En Taupe blijft lang zitten en je kunt de kleuren goed blenden. Wanneer je een wat heftigere of warme ooglook wilt is dit palette minder geschikt, maar hou je meer van draagbaar en alledaags en wat koelere tinten, dan is Zoeva En Taupe palette echt wat voor jou!

Je kunt dit palette via de Duitse webshop van Zoeva bestellen, maar tegenwoordig is het ook bij Douglas te bestellen. Dan betaal je ietsjes meer, maar géén verzendkosten. Ik betaalde €18,95 voor dit palette.

Gebruik jij make-up producten van Zoeva?

 

Previous Post
8 februari 2016
Next Post
8 februari 2016

7 Comments

 • debby

  Prachtig palette en een mooie heftige oogkleur met goud zou je goed staan denk ik.

 • Mariska

  It’s sooo pretty! Ik ben altijd een voorstander van experimenteren met de mogelijkheden van een palette 😀

 • jeapiebel

  Ik vind het zelf ook belangrijk dat ik mij goed voel met een palette, dus een draagbaar palette dat bij jezelf past vind ik toch fijn. Palette met felle kleur vind ik ook schitterend, nadeel is dat je minder draagt dan zo’n rustig palette.

 • Sabrina

  Mooie palette! ik hou wel van dit soort tinten.

 • Eva

  Ik heb nog geen palette van Zoeva maar hij staat zeker op mijn lijstje! Ik heb inmiddels al zoveel goede verhalen gehoord! De kwasten van Zoeva gebruik ik al wel en die zijn fijn. Liefs!

 • Natasja

  Oh, dit is zo’n mooi palette, goede keuze heb je gemaakt! De kleuren staan je heel goed!

 • Yvonne

  Ik heb dit palette ook en ben er ook erg tevreden mee, subtiel en mooi.

Leave a Reply

Instagram

 • Drie jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met @flowcosmetics.benelux en ik was direct verkocht. Ook hun serum foundation en conditioner bar zijn echte aanraders! Meer over deze producten lees je via #linkinbio. Wil je deze producten ook eens proberen? Met kortingscode 'greenblush' ontvang je tijdelijk 15% korting! 💚#flowcosmetics #naturalbeauty #crueltyfree #thepowerofmakeup #makeup #bbloggers #review #vegan #skincare #cosmetics #greenblogger #organic #finland #zerowaste #zerowastebeauty #beauty #veganbeauty #foundation #serum #dutchblogger #instadaily #coupon #gekregen #kortingscode #ecobeauty #greenlifestyle #dierproefvrij
 • Sint gaat op 5 december aan alle kinderen cadeautjes uitdelen, maar kan helaas niet aan iedereen bloed weggeven, terwijl dat juist zo hard nodig is. Daarom steun ik Sanquin en heb ik mij aangemeld als bloeddonor ❤ Overweeg jij ook bloeddonor te worden? Meld je dan aan via de website van #sintzoektje (zie #linkinbio) #sinthierbenik #sanquin #bloeddonor #bloedgeven #bloedbank #bloedgevendoetleven #sinterklaas #geven #redeenleven #collab
 • Ik maakte van de week deze lasagne en oeh, hij smaakte erg goed! In plaats van 'gewone' lasagne heb ik pompoenlasagne gebruikt. Dit zijn in feite dunne plakjes pompoen, maar het werkt erg goed als vervanger. Lekker met spinazie en kaas, bijvoorbeeld ricotta! Als saus heb ik Verspil-me-nietjes pastabasis met 96% groente gebruikt. Dit een saus op basis van minder perfecte groente, maar die uiteraard net zo lekker smaken. Met het Verspil-me-nietjes concept wil supermarkt Lidl voedselverspilling tegengaan én kunnen wij een gezonde maaltijd op tafel zetten 🌍💚 Het recept vind je via #linkinbio! #pastabasis #verspilmenietje #makkelijkgezondemaaltijd #verspillingsvrij #snellepasta #pumpkin #lasagne #lowcarb #vega #vegetarian #recipe #instafood #foodpic #dinner #recept #healthymeal #healthyfood #koolhydraatarm #pompoenlasagne #pompoen #collab #comfortfood
 • 😍😍😍 @woocares scented candles, room sprays and diffusers 💚#linkinbio #woocares #worldsofopportunities #amsterdam #review #scent #candle #homescents #tranquility #gift #christmas #present #gekregen #greenblogger #homedecor #scentedcandles #sustainable #discoverunder5k #instadaily #picoftheday #candles #diffuser #roomspiration #roomspray #handmade #loveit #musthave
 • ❤️ the vibe of Berlin. The people here are awesome and we really had a great time. Too bad it's time to go home now, though I can't wait to see my family again 😘#berlin #berlijn #friends #citytrip #instatravel #travel #berlinwall #berlinwallart #goodvibes #art #eastsidegallery #discoverunder5k #city #deutschland
 • Berliner Mauer East Side Gallery#berlin #berlijn #berlinwallart #eastsidegallery #holiday #art #graffiti #berlijnsemuur #deutschland #germany #discoverunder5k #instatravel #citytrip #travel #instadaily #picoftheday

Follow Me!