Green beauty

Emani lipstick winactie! | Vegan & Crueltyfree

emani lipstick winactie

Onlangs kon je op mijn blog een review van Emani Vegan Cosmetics lezen, een prachtig dierproefvrij en natuurlijk make-up merk. Ik ben er ontzettend tevreden over en hun producten zijn in korte tijd tot mijn favorieten gaan behoren. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit mooie merk? Dan heb ik goed nieuws voor je, want ik mag een Emani lipstick weggeven! Doe je ook mee met de winactie?

Emani Lipstick

Zoals je in mijn review hebt kunnen lezen ben ik erg tevreden over de producten van Emani. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar ze doen ook nog eens wat ze beloven. De lipstick van Emani (ik heb zelf de kleur ‘Wine me up’) is een mooie wijnrode kleur.

Wat verder zo fijn is aan Emani, is dat het merk dierproefvrij én vegan is. Dus, yes, óók de lipstick! Kijk zo, ziet de lipstick er uit.

Emani lipstick is ontzettend goed gepigmenteerd, romig van textuur, maar blijft toch lange tijd zitten. Natuurlijke lipstick bevat vaak bijenwas of karmijn (bij een roodtint), maar het is fijn om te weten de lipstick volledig vegan is. Mocht je graag dierlijke ingrediënten vermijden, dan zit je met dit merk helemaal goed. De lipstick bestaat voor 80% uit biologische ingrediënten en heeft de subtiele geur van vanille.

Emani is echt een luxe merk van uitstekende kwaliteit. Dat zie je en dat voel je ook aan de stevige verpakkingen. Een lipstick kost normaal 23,90 euro. Voor de winactie kunnen jij (en je vriendin, (schoon)zus, moeder, dochter, wie dan ook) een lipstick naar keuze winnen. Mocht je de winnaar zijn dan kun je je voorkeuren aan Emani doorgeven, zij zullen lipsticks versturen. Bekijk alle kleuren op de website van Emani. 

Winactie: Win een Emani Lipstick naar keuze, voor jou én je vriendin (of moeder, (schoon)zus, dochter, wie dan ook)!

Yes, dit is helemaal te gek! Wil jij graag kennis maken met Emani en kans maken op een lipstick, let dan goed op. Dit zijn de stappen die je moet zetten om kans te maken op deze prijs:

1 Like Greenblush op Facebook
2 Like Emani Make-up of Facebook
3 Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet en wie jij ook een Emani lipstick gunt.

Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door Emani Make-up, zij zullen de prijs naar de winnaar versturen. Meedoen kan tot maandag 6 november 12.00 uur. Ik kies op maandagavond de winnaar uit en diegene zal een mailtje ontvangen. Vul daarom een geldig emailadres in, anders kan ik je niet bereiken 😉

Heel veel succes!

Previous Post
29 oktober 2017
Next Post
29 oktober 2017

21 Comments

 • Romy

  Wat onwijs leuk dat je een lipstick mag weggeven! De lipstick ziet er prachtig uit en deze kleur staat je zo mooi. Ik heb geprobeerd mee te doen via Rafflecopter (ik zou graag mijn moeder en mezelf héél blij maken met zo’n lipstick :)), maar helaas kom ik niet verder bij het invullen. Zodra ik één stap heb ingevuld, verdwijnt het formulier. Gaat er misschien iets mis?

  • Greenblush

   Ik ga even kijken, anders die ik het wel zonder. Dankjewel voor het laten weten!

 • Hennie

  Wat een prachtige kleur draag je. Past erg goed bij je. Het is een mooi plaatje zo. Natuurlijk doe ik graag mee met de winactie en heb de box net ingevuld en alle drie mogelijkheden gedaan (natuurlijk volgde ik jou al op FB). Heb er alleen weinig ervaring mee, dus hoop dat alles goed is gegaan.

 • Ans van der wegen

  Doe heel graag mee, wat een leuke actie.
  Mooie kleur voor mij zelf en mijn dochter!

 • Belinda

  Yes please! Heb dankzij jouw review Emani eens goed bekeken en de mascara besteld. Nog niet binnen maar ben dan ook heel benieuwd naar de lipstick. En dan ook mijn vriendin Anouchka hier blij mee maken zou helemaal super zijn!

 • Emilia

  Hey! Ik doe graag mee. Ik draag niet veel makeup, maar lipstick altijd. Ik ben juist op zoek naar vegan cosmetica, dus heel graag zou ook deze uitproberen 🙂 ik gun mijn zus Julia ook een Emani lipstick aangezien zij vegan is. Groetjes!

 • Anita H.

  Ik doe graag mee! En ik gun vriendin Rita ook zo’n lipstick.

 • Elcke

  Heeeee haaai!

  Wat een prachtig merk zeg! Ziet er heel goed uit, natuurlijk doe ik dan ook mee aan de winactie <3

  Ik gun mijn zusje ook een lipstick, omdat zij echt een beauty queen is, maar als arme student nog geen budget heeft voor duurdere lipsticks.

  Liefs !!! Elcke

 • Mariëlle

  Jeeeeej, zo fijn! Ik doe natuurlijk niet mee, dat zou een beetje gek zijn, maar super leuk 🙂

 • EmilyLotus

  Jaaa, ik doe heel graag mee! Ik heb al mijn oude lipstick weggegooid (die echt al jaren oud waren) en wil nu alleen nog maar vegan cosmetica. 🙂

 • Jenn

  Leuk, ik doe graag mee! De tweede gun ik een vriendin, die kan wel iets positiefs gebruiken.

 • Lieke van Veen

  Leuk ik doe graag mee. Ik ken het merk zelf nog niet en heb nog nooit vegan lipsticks gehad. Ik zou de andere lipstick graag winnen voor een vriendin.
  Ik volg jou en Emani ook op facebook (Lieke van Veen)

 • Sanne

  Ahhh wat te gek dat je deze lipstick mag weggeven! Ik heb al m’n oude lippenstiften weggedaan omdat ze niet vegan & proefdiervrij waren (ga ik vanuit, het was alweer een tijdje terug dat ik ze gekocht had) en ik vind vegan & dierproefvrije spulletjes vinden soms zo lastig! Ik draag geen make-up verder, maar een lippenstift is zo prachtig en zou ik graag weer vaker dragen. Dus ja, ik doe heeeeeel graag mee met je toffe winactie! En mijn schoonzusje verdient deze ook 🙂 ze is ook vegan en ik weet zeker dat deze bright rode kleur haar prachtig zou staan.
  Super mooie kleuren trouwens zijn er verkrijgbaar zeg, wauw.
  Spannend!
  Liefs & veel plezier met je lippenstift!

 • Randjana

  Ik doe graag mee! Ik ben zolang op zoek naar een lipstick die zowel vegan als crueltyfree is!

 • Bilqees Bano

  I am p[articipating and I would also give to my sis

 • Daphne

  Ik ben helemaal wow van Emani en help mijn vriendin (en mijzelf) graag aan vegan en natuurlijke make-up 😀

 • Myrthe

  Ik doe graag mee met de actie. Ik vind het erg belangrijk dat make-up verantwoord is, anders wordt je er van binnen niet mooier van!
  Ik zou graag een lipstick aan mezelf gunnen en de ander aan mijn moeder.
  Ik heb geen Facebook, maar ik volg je wel op bloglovin en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

 • Sandra

  Ik zou allebei de lippenstiften weggeven aan mijn prachtige dochters, die altijd erg blij worden van nieuwe lippenstift. En van diervriendelijk wordt hun mama weer erg blij.

 • Ceesa

  Ik doe graag mee! Draag iedere dag lippenstift en ben op zoek naar een natuurlijke in de juiste kleur. Mijn dochter Cézanne gun ik er ook eentje!

 • Julie

  Ik doe graag mee! Mocht ik deze lipstick winnen geef ik hem als cadeautje aan mijn moeder. Zij zoekt al even een goede lipstick en ik wil haar heel graag kennis laten maken met vegan makeup!

 • Linda Smeets

  Er gaat geen dag voorbij dat ik geen lipstick draag. Ik ben enorm benieuwd naar dit merk en doe daarom dan ook graag mee. Ik gun mijn moeder ook een lipstick!

Leave a Reply

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!