natuurlijke beautyproducten onder de 5 euro
Green beauty

Mijn favoriete natuurlijke beautyproducten onder de 5 euro

Zijn natuurlijke beautyproducten duur? Vaak wel… maar het hoeft niet! Er zijn genoeg natuurlijke producten verkrijgbaar die toch goed betaalbaar zijn. Ik heb een aantal van mijn persoonlijke favorieten op een rijtje gezet. Zie hier mijn favoriete natuurlijke beautyproducten onder de 5 euro!

Natuurlijke beautyproducten onder de 5 euro

Erica volume shampoo & conditioner review

Erica Volume Shampoo & Haar Conditioner

Erica is toch wel één van mijn favoriete merken geworden het afgelopen jaar. Sinds ik vorig jaar met het merk in aanraking kwam ben ik verkocht. De producten van Erica zijn natuurlijk, biologisch én heel goed betaalbaar. Hun volume shampoo heb ik al diverse keren gekocht. Maar wat wil je, voor maar 4,95 euro per fles? De conditioner kost overigens ook maar 4,95 en is ook erg prettig in gebruik.

Lavera Handcrème review

Lavera Handcrème & Lavera Lippenbalsem

Ik ben een groot fan van Lavera producten. Dit gehele merk is natuurlijk, biologisch, vegan én niet duur. Ik ben fan van de Lavera handcrème, maar ook hun lippenbalsem vind ik erg fijn, die van Lavera kwam als beste uit mijn lippenbalsem test! Maar ook andere producten, waaronder tandpasta of make-up koop ik regelmatig van dit merk.

Lavera is vrij eenvoudig te verkrijgen, bijvoorbeeld bij online winkels zoals De Online Drogist. De handcrème kost 4,19 euro, de lippenbalsem 2,50 euro.

DM Shoplog Alverde

Alverde beautyproducten

Woon je vlak bij de Duitse grens? Dan moet je echt eens langs de DM gaan! Daar verkopen ze het Duitse budgetmerk Alverde, een merk met beautyproducten die allemaal op natuurlijke basis zijn. Helaas woon ik bepaald niet aan de Duitse grens, dus ik kom er niet zo snel. 1,5 jaar geleden was ik daar en heb ik daar het één en ander gekocht. Dit zie je allemaal terug in mijn DM shoplog. Ik moet wel toegeven dat de kwaliteit van de producten niet allemaal even hoog zijn. Zo vind ik hun make-up wat minder, maar hun handcrème en douchegel weer erg goed. Voor een fles douchegel betaalde ik toendertijd €1,45 geloof ik. Koopje!

kurkuma masker havermout scrub

DIY Koffie Scrub

Of…. maak het zelf!

Wil je écht goedkoop uit zijn en geld besparen op je beautyproducten? Maak het dan zelf! Bepaalde producten, zoals een koffiescrub, lipscrub of gezichtsmasker kan je prima zelf maken, voor een fractie van de prijs dan wanneer je het in de winkel zou kopen. En het is nog leuk om te doen ook! De benodigde ingrediënten heb je vaak al in huis en anders zijn ze eenvoudig online te bestellen of in een natuurwinkel te verkrijgen.

Wat zijn jouw favoriete natuurlijke beautyproducten onder de 5 euro?

Dit zijn producten die tot mijn persoonlijke favorieten behoren en ik in het verleden gekocht of gekregen heb. Dit artikel bevat een affililiatelink en houdt in dat wanneer je een aankoop in de desbetreffende webshop doet, ik een klein deel commissie ontvang. Hier merk je zelf niets van, het heeft geen enkele invloed op je aankoop. Ik investeer deze opbrengsten weer in webhosting en websiteonderhoud. Dankjewel voor je begrip!

You Might Also Like...

4 Comments

 • Mariëlle
  29 juli 2017 at 11:37

  Yay! Het hoeft helemaal niet duur te zijn 🙂 Hele leuke merken!

 • Sofie
  30 juli 2017 at 12:32

  Hier ook een Laverafan, goede kwaliteit voor kleine prijzen. En de DM is inderdaad een budgettip 😉

 • Hennie
  3 augustus 2017 at 06:36

  Ik lees alleen maar goede verhalen over Erica. Hele mooie prijs en kwaliteit verhouding als ik dat zo zie.

 • bychristiana
  27 augustus 2017 at 07:22

  Ah wat leuk dat je het merk Lavera noemt, daar ben ik zelf ook fan van, De lipbalm die je laat zien heb ik ook. Hij is laatst doormidden gebroken maar als ik hem niet te ver uit de huls draai kan ik hem dus nog gewoon goed opdoen. Zó graag gebruik ik hem dus haha;-)

Leave a Reply