geluksmomentjes van februari
Duurzame lifestyle

Geluksmomentjes van februari | Maandoverzicht

De tijd gaat veel te snel. Ok, nou is februari ook wel een korte maand, maar toch. Het is weer tijd om stil te staan bij mijn geluksmomentjes van februari.ย 

Vorige maand maakte ik voor het eerst een maandoverzicht. Dat beviel mij wel erg goed, eens kijken of ik dit zo vast kan houden. Het helpt me ook om op de goede en leuke dingen te focussen, juist in tijden dat het persoonlijk wat minder gaat. Want om heel eerlijk te zijn? Februari was niet mijn beste maand ooit. Niet dat er hele ernstige dingen gebeurd zijn hoor, gelukkig niet! Helaas wel vervelend. Ik zal daar nu verder niet op in gaan, maar het komt wel goed. Ik denk dat ik daarnaast ook gewoon aan lente toe ben. Gelukkig zijn er ook genoeg leuke dingen gebeurd, dus laten we daar fijn bij stil staan ๐Ÿ™‚

Geluksmomentjes van februari

Ik heb door omstandigheden niet heel veel kunnen bloggen in februari, jammer genoeg. Maar wat bezoekersaantallen betreft heb ik weer records verbroken! Greenblush groeit nog steeds iedere maand. Het is een mooie, stijgende lijn, en daar ben ik uiteraard super blij mee! Ik ontvang bijna dagelijks mailtjes voor samenwerkingen, maar ook mailtjes van bezoekers. Ontzettend leuk en ik ben daar ook echt mega dankbaar voor. In februari heb ik weer veel pakketjes mogen ontvangen (oeps, daar gaat mijn minimalisme avontuur), waaronder een gigantisch foodpakket en zelfs pakketjes uit Engeland en Amerika. Bizar toch? Ik snap het zelf ook niet!

Glutenvrij foodpakket, vol met noodles, muesli, crackers en repen.

Van lieve Claudia ontving ik een luxe serum van Joik.

Een beautypakketje om te reviewen uit Engeland!

En deze vegan bodyscrub en zeep van Flow Cosmetics ben ik momenteel aan het testen. #wateenstraf

De nieuwe, bomvolle, healthbox is ook binnen. Niet normaal!

En dit is nog niet eens alles wat er in februari binnen gekomen is. Zoals ik al zei: echt enorm bizar. Ik geloof dat we moeten verhuizen ๐Ÿ˜‰

#echtepostiscool

#echtepostiscool

Over pakketjes gesproken: ik doe weer mee aan Echte Post Is Cool! Ik vind dit zรณ ontzettend leuk hรจ, alleen al om het feit dat gewoon zoveel leuke bloggers leer kennen! Echte Post Is Cool wordt georganiseerd door de bloggers Northflix en Monsieur Mango. Ik vind dit dan ook ontzettend tof dat ze weer met een nieuwe editie zijn gekomen, want reken maar dat ze er heel veel vrije tijd insteken!

Groene bloggers facebook groep

Sinds een paar weken ben ik lid van de Groene Bloggers groep op facebook. Ten eerste: hoe fijn is het om gelijkgestemden om je heen te hebben? Ik word daar echt ontzettend blij en vrolijk van! Daarbij is deze groep anders dan andere bloggroepen op facebook. Bij de meeste groepen draait het om een link naar je laatste blogpost dumpen en dat is het dan. Hier niet: er is namelijk veel interactie, je leert elkaar echt een beetje kennen en dat vind ik ontzettend inspirerend! Dankjewel Iris, voor het starten van deze groep!

DIY vegan lipscrub vanille

25 DIY’s voor regenachtige dagen

Dezelfde Iris plaatste onlangs een artikel met 25 DIY’s voor regenachtige dagen. En yay, mijn lipscrub DIY staat er ook bij! Wat lief! Check snel het artikel, want er staan heel veel inspirerende DIY’s van geweldige bloggers tussen!

Hieperdepiep Hoera!

Jaja, afgelopen zaterdag was ik jarig. Ik ben (slik) 35(!!) geworden. Zo oud voel ik mij nog helemaal niet haha. Mijn moeder is vlak voor mij jarig en werd 60. Zij vierde het op de dag dat ik jarig was. Officieel moet ik mijn verjaardag dus nog voor vrienden/familie vieren, maar ik vind verjaardagen van anderen stiekem veel leuker. Het was leuk om de hele familie bij mijn ouders te zien. Het was een ontzettend gezellige dag/avond!

Nieuwe camera!

Tot slot: ik wilde al heel lang een goede camera hebben. Alleen wist ik maar niet wat voor รฉรฉn ik moest kopen. Iets met keuzestress en door de bomen het bos niet meer zien. Nou ja, de keus is nu inmiddels voor mij gemaakt: ik heb namelijk voor mijn verjaardag van mijn vriend en schoonouders een Canon Eos 1200D spiegelreflexcamera gekregen! Echt heel gaaf, ik ben er zรณ blij mee! Ik ga de komende tijd lekker oefenen met deze camera en hopelijk kan ik snel mooie foto’s aan jullie laten zien ๐Ÿ™‚

 

Ondanks dat februari een wat intense maand was, heb ik het toch goed kunnen afsluiten. Dit waren mijn geluksmomentjes van februari, hoe was jouw maand?

You Might Also Like...

14 Comments

 • Sofie
  28 februari 2017 at 17:56

  Wat een leuke pakketjes! Jammer dat je een mindere maand had verder, ik hoop dat maart beter wordt! Zo leuk die #epic, ik kan niet meedoen omdat ik Belg ben maar jullie enthousiasme spat telkens van het scherm ๐Ÿ™‚

 • Amke
  28 februari 2017 at 17:56

  Oooo, gefeliciteerd nog!! En van mij mag het ook snel weer lente worden, dat maakt alles toch altijd net wat fijner (zelfs al gebeuren er minder fijne dingen). Leuk om zo even een inkijkje te krijgen in jouw februari!

 • geertruurzaam
  28 februari 2017 at 20:17

  Een late gelukkige verjaardag!
  En ik ben ook zo blij met de Facebookgroep, zo heb ik o.a. jouw blog leren kennen, hoera! Maar dat had je vast wel teruggezien in je bezoekerscifers ๐Ÿ˜‰

 • Jessica
  28 februari 2017 at 22:22

  Wat een leuk overzichtje zo!
  Dat van Echte post is cool ziet er zeker heel leuk uit! Ik heb het al meer voor bij zien komen. Wie weet waag ik ooit wel een gokje.
  Ondanks dat het een mindere maand voor je was zaten er hele mooie momenten bij. Op naar veel meer in maart!

 • Iris
  1 maart 2017 at 11:57

  Wat een fijne geluksmomenten en wat goed dat je blog zo blijft groeien! Ik word ook echt enorm blij van de Groene bloggersgroep op Facebook, ik vind het zo leuk dat iedereen actief is en elkaar helpt. En wat leuk dat je een spiegelreflex camera hebt gekregen voor je verjaardag, lekker oefenen!

 • Mariรซlle
  1 maart 2017 at 12:58

  Wat een heerlijke update! ๐Ÿ™‚ Daar gaat je minimalisme inderdaad hihi, ik herken dat wel hoor!

 • Claire
  2 maart 2017 at 11:52

  Wat heb je een leuke maand gehad! Wauw wat heb je leuke pakketjes gekregen.Ik ben ook heel blij met de Groene Blogger Facebookgroep. Iedereen is zo lief en behulpzaam. Jij bent ook op Veggie World toch?! Lijkt me zo leuk om je te ontmoeten.

 • Claire van Vrijberghe de Coningh
  2 maart 2017 at 21:59

  Wat een heerlijk ‘Feel Good Blog’! Super leuk om te lezen en wat een feestje om al je pakketjes te zien! Ik baal nog steeds dat ik weer te laat was voor #echtepostiscool. Hoewel het ook een fantastische #doehetzelfsquad heeft opgeleverd haha! De volgende keer wil ik echt mee doen. Super benieuwd naar je lootje en pakketje van deze keer. En uiteraard wens ik je nog veel meer geluksmomentjes voor deze maand! Liefs! X

 • Kim
  6 maart 2017 at 08:56

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag en super dat je een camera hebt gekregen. Heel veel plezier ermee! Ik heb een soortgelijke camera gehad. Mocht je nog vragen hebben: mail gerust!

 • Eva
  8 maart 2017 at 10:33

  Wow, wat gaaf een nieuwe camera! Ik ben nu heel benieuwd naar je foto’s! ๐Ÿ™‚

 • jeapiebel
  11 maart 2017 at 13:34

  Aan Echte Post Is Cool en de Groene Bloggers groep op facebook wat leuk is dat allemaal. Zoveel producten die je aan het testen bent en allemaal mag uitproberen. ๐Ÿ™‚

 • Nicole
  13 maart 2017 at 11:23

  Wat een mooie momentjes allemaal! Tof dat je een nieuwe camera hebt!

 • Sytse - Het Groene Broertje
  13 maart 2017 at 21:13

  Fijn dat het zo goed gaat met je blog! #HetIsJeGegund Ik ben ook heel blij met de facebookgroep. Zo leuk om dezelfde passie te delen met een heleboel anderen!

 • hillybillybeauty
  14 maart 2017 at 09:47

  Wat gaaf dat je blog zo groeit! Dat is zeker een mooi geluksmoment!! Ik heb ook veel geluksmomentjes gehad ( en nog steeds ), ik ben ook met mijn dochters begonnen aan ontspullen. Wat een heerlijk gevoel! Ook ben ik op financieel vlak veel bewuster bezig, waardoor ik mijn schuld bij Wehkamp bijna helemaal heb afgelost! Dan kan ik eindelijk lekker gaan sparen voor een nieuwe badkamer! En ook kleine geluksmomentjes, mooie cijfers van de oudste dochter, een onverwachte knuffel van de kids….mooie momenten!

Leave a Reply