Green beauty

Foreo Luna Play Gezichtsreinigingsborstel & Foreo Day Cleanser, is het de hype waard?

foreo

Een tijd geleden maakte ik tijdens een event kennis met Foreo Luna Play gezichtsreinigingsborstel en Foreo Day Cleanser. Ik was al langere tijd benieuwd naar de werking van een gezichtsreinigingsborstel zoals die van Foreo. Het zou zogezegd dé oplossing moeten zijn tegen onzuiverheden. Aan de andere kant was ik wel benieuwd of zo’n borstel nou z’n geld waard is. Want zo’n borstel is niet goedkoop., Ik heb de Foreo Luna Play, samen met Foreo Day Cleanser uitvoerig getest. Vind ik het de hype waard? Zou ik het zelf kopen? 

Foreo Luna Play

Foreo Luna Play

Foreo is niet een totaal onbekend merk voor mij. Ik heb ooit wel eens bij een Douglas filiaal een Foreo Luna getest. Zo op het eerste gezicht beviel zo’n gezichtsreinigingsborstel mij wel. Het reinigt je gezicht diep en intensief en, wat mij betreft een zeer groot pluspunt: je hoeft bij dit product niet de borstels na loop van tijd te vervangen.

Maar goed, dat is allemaal leuk en aardig, de waarheid is dat een gezichtsreinigingsborstel niet goedkoop is. En ik vroeg mij af of zo’n borstel niet veel te heftig voor mijn redelijk gevoelige huid is, Best leuk hoor, schone, frisse en blozende wangen, toch voel ik er niet veel voor om als een kreeft bij te lopen. Daarom durfde ik niet zo goed tot aanschaf over te gaan. Want wat nou als het toch niet zo goed bevalt? Op marktplaats zetten is in dat geval ook niet een heel hygienisch idee. Dus nee, om mijn gezicht te reinigen hield ik het tot dusver liever bij een Konjac Spons. Totdat ik tijdens een event met Foreo Luna Play in aanraking kwam, een kleinere versie van de gewone Foreo Luna gezichtsreinigingsborstel. Voor mij dus de uitgelezen kans om het product uitgebreid te testen.

Foreo Luna Play, wat is het en hoe werkt het?

De Foreo Luna Play is een mini gezichtsreinigingsborstel, gemaakt van silicone. die per minuut tot wel 8000 sonische pulsaties maakt, Door dit borsteltje zachtjes langs je gezicht te halen kun je snel en eenvoudig je huid diep en grondig reinigen. Dit reinigen kun je zowel met als zonder speciale cleanser doen. Foreo belooft dat 99% van het vuil van het gezicht en uit de poriën verwijderd wordt, waardoor er een schone, gladde en egale huid ontstaat.

foreo

Foreo Luna Play is lekker klein, het past makkelijk in de palm van