Duurzame lifestyle

Mijn 5 best gelezen artikelen van 2017

DIY Koffie Scrub best gelezen artikelen van 2017

Gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben gehad! Ik wens jullie allemaal heel veel geluk en voorspoed voor 2018. Gisteren blikte ik terug op het afgelopen jaar en vertelde ik over persoonlijke doelen voor 2018. Vandaag laat ik mijn 5 best gelezen artikelen van 2017 zien. 

Mijn best gelezen artikelen van 2017

Ik heb even mijn Google Analytics erbij gepakt en wat valt mij op? Van mijn top 5 best gelezen artikelen zijn er 4 die al in voorgaande jaren geschreven zijn. Ik heb een aantal blogs die het blijkbaar ontzettend goed in Google doen. Op zich wel heel erg fijn, want self promotion op social media is zeg maar niet zo mijn ding 🙂 Het lijstje van 2017 komt ook deels overeen met mijn best gelezen artikelen van 2016. :

Dit is mijn top 5 van 2017:

yun probiotherapy

5. YUN Probiotherapy Skincare

YUN is een revolutionair merk uit België en ik kreeg dan ook veel bezoek van onze zuiderburen naar aanleiding van dit artikel. Het merk heeft producten op basis van probiotica ontwikkeld die kunnen helpen bij huidproblemen, waaronder eczeem en acne. Ik was één van de eersten die de producten mocht testen. Het was zelfs zó nieuw dat ze zelfs nog in sample verpakking naar mij toegezonden werden haha. De reacties op dit artikel was overigens ook echt overweldigend; ik heb echt veel vragen en mailtjes naar aanleiding van deze producten ontvangen. Echt bizar voor mijn doen 🙂

gember en steranijs thee

4. Gember en steranijs thee

Dit gezonde recept stond vorig jaar ook nog in de top 5 kan ik me herinneren. Het recept werd dit jaar zelfs een keer op het Viva forum gedeeld. Ik schrok me dood toen ik alle bezoekers voorbij zag komen! Vorig jaar stond het trouwens op plek twee, nu op vier. Wel is het recept in 2017 4x zoveel gelezen ten opzichte van 2016. Ik vind het overigens erg leuk om meer met gezondheidsonderwerpen te doen, omdat het ook goed bij mijn drogisterij achtergrond past. Hier wil ik in 2018 meer mee gaan doen!

Ladival zonnebrandcrème

3. Ladival zonnebrandcrème bij zonnebrand allergie

Ook dit artikel is al wat ouder en stond vorig jaar op plaats nummer één. In 2016 was het dus mijn best gelezen artikel! Nu staat het dus op plaats drie. Ondanks dat het nu iets lager in de peiling staat, is ook dit artikel in 2017 vaker gelezen. Drie keer zo vaak om precies te zijn. En geen wonder natuurlijk, maar vooral tijdens de z