Opgemaakt maart 2016
Green beauty

Opgemaakt Maart 2016 | Beauty

Het is alweer april en yay wat fijn dat het zonnetje schijnt! Dat doet ons erg goed, vind je ook niet? Vandaag laat ik zien wat ik ik afgelopen maand opgemaakt heb, lees je mee?

Opgemaakt maart 2016

Afgelopen maand heb ik toch weer aardig wat producten opgemaakt, maar moet ik er wel bij zeggen dat twee producten door onze kinderen gebruikt zijn. En er zaten wat samples tussen. Dan schiet het wel aardig op natuurlijk!

Opgemaakt maart 2016

Dit zijn de producten die ik in maart heb opgemaakt, er zitten een hoop Lush producten tussen!

opgemaakt3

Het eerste product betreft een shampoo van Sanctum. Ik heb hier al eerder over geschreven en een vergelijkingstest laten ondergaan met andere shampoos. Helaas vind ik deze shampoo niet zo fijn, het past gewoon niet bij mijn haartype. En toch heb ik ‘m wel opgemaakt (want weggooien is ook zo zonde en een halve fles weggeven doe je ook niet). Niet een product wat ik zelf zou kopen, helaas!opgemaakt4

Ik vind het zó jammer Charity Pot van Lush al op is, maar laten we wel wezen, dit is een kleine verpakking. Ik vind ‘m superfijn en ik zal ‘m zeker opnieuw kopen wanneer ik weer bij Lush ben. Dit product is ook in mijn Lush Shoplog voorbij gekomen.

opgemaakt5

Ook BB Seaweed masker vind ik geweldig, maar helaas heb ik de helft na een week weg kunnen gooien, doordat hij begon te stinken. Ik weet dat dit een vers masker is en dat ze niet zo lang meegaan, maar een week houdbaar vind ik toch wel erg kort. En ja, ik heb het keurig in de koelkast bewaard zoals aangegeven en het masker met een schone spatel uit het potje gehaald. Jammer!

opgemaakt6
Het is altijd fijn om samples uit te proberen en ik was zo blij als een kind toen ik nog 3 samples mee naar huis kreeg! 9-to-5 is een reinigingsmelk die ik erg prettig vind, Enzymion dagcrème vind ik ook erg fijn (en ruikt heerlijk fris en fruitig) en gorgeous dagcrème vind ik ok, maar niet 62 euro voor een fullsize verpakking waard. Dat is mij toch echt te prijzig!

opgemaakt7

Hurraw! lippenbalsems zijn gewoon erg fijn! Ze zijn niet zo vet en plakken niet, maar verzorgen de lippen echt uitstekend, mits je niet teveel last van schrale lippen hebt. Nog biologisch en vegan ook én verkrijgbaar in allerlei heerlijke smaakjes. Deze mint variant is heerlijk fris!

opgemaakt8

De Etos Botanical Boost Jasmine & Vanilla douchefoam is erg fijn. Doet z’n werk prima, schuimt goed, ruikt lekker, mooie prijs…. Ja, dit is een product wat ik opnieuw zou kopen!

opgemaakt2

Hihi, wij hebben thuis echt zó lang met de shampoo van Organic Children gedaan, erg grappig als je mijn review terugleest, want het is een oudje. Anyway, de shampoo werkt uitstekend, gewoon prima. En zeer zuinig in gebruik dus!

opgemaakt1

Tot slot: De shampoo & bodywash in één van Love Soap, is ook speciaal voor kinderen. Kijk nou hoe schattig de verpakking is! Zo lief 🙂 Dit product is verrijkt met arganolie en etherische mandarijn olie. Het ruikt heerlijk en voor hun huidjes erg prettig vanwege de toegevoegde oliën. Wij gebruikten het voornamelijk als douchegel, want de shampoo van Organic Children vind ik wat prettiger in gebruik.

Zo, dat waren de opgemaakte producten van afgelopen maand! Heb jij nog wat producten opgemaakt?

P.S: Mochten jullie benieuwd zijn hoe het met mijn detoxkuur gaat, tot nu toe verloopt het prima! Ik doe het nu wel even wat rustiger aan met alles en neem wat meer rust. Ik kom later hier nog uitgebreid op terug!

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply