Green beauty

Shoplog Lush Amsterdam CS | Beauty

Shoplog Lush

Ha, zoals je gisteren in mijn opgemaakt artikel hebt kunnen lezen, ben ik inmiddels aardig door mijn beauty voorraad heen. En dat betekent dus één ding hè, er mag weer geshopt worden! Ik moet zeggen, ik shop vrij weinig, de laatste keer dat ik shopte is namelijk alweer zo’n 3 maanden geleden. Het mocht daarom wel weer een keer, vind je ook niet? Ik ging naar de Lush op Amsterdam CS. Ideaal, aangezien ik in Amsterdam werk. Kijk je mee naar mijn Lush shoplog?

Shoplog Lush

Ik heb een aantal producten gekocht die ik al eerder gebruikt heb en persoonlijk erg fijn vind. Maar ik heb ook een paar nieuwe producten gekocht die nieuw voor me zijn. Dit is wat ik heb geshopt:

lushshoplog1

Shoplog Lush: Lemony Flutter

Zo’n fijn product! Ik heb overigens eerder al een review over Lush Lemony Flutter geschreven (check hem hier). Lemony Flutter is een fantastische nagelriembalsem die zeer zuinig in gebruik is. Zo zuinig dat je moet oppassen dat het product niet over datum raakt. Dus note to self: iedere dag smeren en ook maar meteen gebruiken voor droge handen en ellebogen (want daar werkt ‘ie ook perfect voor!).

lushshoplog2

Shoplog Lush: Full Of Grace Serum

Ook dit is een product wat ik al vaker gebruikt heb, en ik vind ‘m werkelijk heerlijk. Full of Grace Serum is een blokje, gewoon even kort tussen je handen wrijven zodat de boters smelten en vervolgens kun je het over je gezicht verdelen. Deze serum gebruik ik graag ‘s avonds op een gereinigde huid, voordat ik ga slapen. Op deze manier kunnen de verzorgende ingrediënten ‘s nachts goed hun werk doen. De volgende ochtend word ik dan wakker met een superzacht huidje!

lushshoplog3

Shoplog Lush: Charity Pot

Je lichaam verzorgen en tegelijkertijd vluchtelingen helpen? Yep, dat kan met de Charity Pot! Sowieso is dit een heerlijke hand- en bodylotion. Maar het feit dat je met de opbrengst ook nog eens goede doelen steunt… tsja, ik kon het gewoon niet laten liggen. Dit product moest ook gewoon mee naar huis!

lushshoplog5

Shoplog Lush: Yes Yes Yes Massage Bar

Wist je al dat ik in het verleden diverse massagecursussen gevolgd heb? Ik ben daarom erg benieuwd naar dit product, ik heb ‘m nog niet uitgeprobeerd. Yes Yes Yes Massagebar smelt tussen je handen bij gebruik, zodat je dit product als massage olie kunt gebruiken. Het feit dat je door middel van een massage bar verpakkingsmateriaal bespaart, spreekt me wel erg aan. Wel heb ik er voor de zekerheid een blikje erbij gekocht om de massage bar in te bewaren. Voor het geval het smelt, you’ll never know. Het blikje bewaar ik gewoon weer voor een nieuwe massage bar, of een ander Lush product als deze op is.

lushshoplog6

Shoplog Lush: BB Seaweed Gezichtsmasker

Ik ben me ervan bewust dat je gratis een gezichtsmasker krijgt wanneer je vijf lege potjes inlevert bij Lush. Toch kon ik daar niet op wachten en heb ik alvast een masker gekocht. BB Seaweed werd mij aangeraden, een zachte, verzorgende maar toch ook reinigende masker in één. Toegegeven, het masker ziet er niet appetijtelijk uit. En al helemaal niet nadat je het op je gezicht aangebracht hebt: “Mama, waarom heb je groene vlekken op je gezicht?”, “Dat is zeewier, schat”. “Oh ok”. Maar een goede werking dat het heeft! Wow, ik heb het nog maar 1x gebruikt, maar ik zag duidelijk verschil! Een rustige, gladde en egale huid. Nice!

lushshoplog8

Tot slot kreeg ik nog een aantal samples mee die ik thuis mag proberen, namelijk 9-to-5 reinigingsmelk, enzymion dagcrème en gorgeous dagcrème. Zo leuk dat je altijd testers mee naar huis krijgt en zo producten eerst mag uitproberen. Ik vind dat echt een fijne service! Dus yay, ik ben echt super blij met mijn aankopen en het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik langs Lush CS ga 🙂

Welke Lush producten gebruik jij graag?

4 Comments

Ik schrijf op greenblush.nl over green beauty, duurzame lifestyle, gezondheid, vega(n) voeding en minimalisme.

Previous Post
9 maart 2016
Next Post
9 maart 2016

4 Comments

 • Eva

  Oeh dat masker klinkt zo fijn! Volgens mij ben ik de laatste op de wereld die lush nog nooit heeft geprobeerd :-0

  • Greenblush

   Oh, moet je echt doen! Lush heeft zulke fijne producten 🙂

 • Mo

  Lush is echt mijn guilty pleasure! Ik ben zelf dol op de zepen en geuren en op de huidverzorging en en en.. haha. Dat masker lijkt me fijn!

  • Greenblush

   De geuren van Lush ken ik nog niet. Moet de volgende keer maar eens gaan ruiken dan!

Leave a Reply

Instagram

 • Ben je op zoek naar duurzame cadeau inspiratie? De amandel giftset van @weledanl is het perfecte duurzame kerstcadeau 💚 . . . #weleda @weledanl #weledawinterproof #christmas #gift #present #xmas #xmastree #kerst #giftset #kerstmis #almond #amandel #greenbeauty #ecobeauty #crueltyfreebeauty #crueltyfree #greenblogger #bblogger #discoverunder5k #duurzaam #sustainable #organic #gekregen #weledaambassadeur #instabeauty #inspiration
 • Berry red, rose of nude, welke tint kies jij?De getinte lip balm van @weledanl beschermt en verzorgt je lippen én geeft een subtiel kleurtje! En ben je meteen winterproof 💚 . . . #weleda #weledaambassadeur #weledawinterproof #vegan #vegancosmetics #veganbeauty #crueltyfree #crueltyfreebeauty #dierproefvrij #greenblogger #dutchblogger #greenlifestyle #vegansofig #ecobeauty #naturalbeauty #organic #cleanbeauty #cleanlifestyle #conscious #consciouslifestyle #gekregen #discoverunder10k #bbloggers #flatlay #instabeauty #instadaily #picoftheday
 • 💚 the colours 🍁🍂🌱🍃 . . . #herfst #autumn #fall #leafs #colours #colors #garden #view #nature #walk #hike #littlehouse #holland #greenblogger #dutchblogger #discoverunder5k
 • Bij mij op het werk is het momenteel topdrukte. Niet erg, maar wel veel rennen en vliegen dus. 's avonds een voetenbadje met @weledanl Zilverspar verkwikkingsbad doet wonderen! Niet alleen fijn bij vermoeide voeten, maar het verfrist ook je mind. De opwekkende geur is overigens ook fijn bij verkoudheid 💚 . . . #weleda #geurenvanweleda #weledaambassadeur #bath #pine #crueltyfree #zen #relax #wellness #wellnessmoment #loveit #greenblogger #greenlifestyle #picoftheday #instadaily #discoverunder5k #eco #ecobeauty #cleanbeauty #conscious #gekregen
 • WINACTIE 💚 Ben je op zoek naar een fijne, milde en natuurlijke deodorant? Dan kan ik de deocrème van @theohmcollection van harte aanbevelen! Lees mijn review in #linkinbio en maak kans op een setje bestaande uit twee geuren! . . #winactie #theohmcollection #natural #deodorant #bbloggers #greenbeauty #ecobeauty #naturalbeauty #scents #discoverunder5k #flatlay #crueltyfree #crueltyfreebeauty #fresh #ohm #zen #greenlifestyle #greenblogger #conscious #cleanbeauty #clean
 • Bekende geuren van @weledanl, in (bijna) alle kleuren van de 🌈! De Lavendel en Arnica douchecrèmes zijn mijn favoriet! Lavendel vind ik fijn na een drukke werkdag, het is een heerlijke, ontspannende geur. En Arnica gebruik ik graag 's morgens of na het sporten. Deze geur is kruidig, fris en activerend. Verder zie je nog Rozen douchecrème, granaatappel bodyolie, duindoorn douchecrème, citroen deo en zilverspar badmelk. Oh en een handig herbruikbaar tasje! Wat is jouw favoriete geur? . . . #geurenvanweleda #weledaambassadeur #weleda #vegan #crueltyfree #scents #natural #greenbeauty #ecobeauty #natrue #naturalbeauty #veganbeauty #bath #bblogger #beautyblog #greenblogger #gekregen #dutchblogger #discoverunder5k #natrue

Follow Me!