#echtepostiscool
Duurzame lifestyle

#echtepostiscool 5 | Wat heb ik gegeven en ontvangen?

Hoi allemaal, eindelijk weer eens een blog van mijn kant. Mijn excuses voor mijn lange afwezigheid! De afgelopen weken vroeg ‘het echte leven’ even veel aandacht. Niks ernstigs, het gaat hier prima, maar wel het kostte wel even focus en tijd, waardoor ik niet aan het bloggen toekwam. Anyway, vandaag laat ik iets heel leuks zien! Ik deed weer mee aan #echtepostiscool en ik laat jullie zien wat ik gegeven heb + wat ik zelf ontvangen heb!

#echtepostiscool

Ik heb al vaker over #echtepostiscool geschreven, het is inmiddels de derde keer dat ik aan het project mee heb gedaan. Check hier deel 1 en deel 2 als je het leuk vindt om het na te lezen.

#echtepostiscool (dit keer al weer de vijfde editie) wordt georganiseerd door de leuke bloggers Northflix en Monsieur Mango. Het EPIC concept is eenvoudig, maar geweldig: je trekt een lootje en voor die persoon stel je een leuk pakket samen t.w.v. 7,50 euro, exclusief portokosten. En zelf krijg je ook een leuk pakket terug. Met andere woorden: het is een swap, met in het achterhoofd dat het gewoon altijd leuk is om post te krijgen. Want hoe vaak gebeurt dat nou nog tegenwoordig? Een verrassing is altijd leuk, nietwaar?

Dit keer deden 100 personen (veelal bloggers) mee. Van tevoren vulde je een lijstje in met je voorkeuren en de dingen waar je niet van houdt. Aan de hand van het lijstje stelt je maatje een leuk pakket samen, maar wie jouw lootje getrokken heeft, blijft tot het eind een verrassing. Vandaag (zaterdag 21 oktober) mocht iedereen zijn/haar pakketje uitpakken. Ik zal laten zien wat ik voor mijn lootje gekocht heb en wat ik zelf gekregen heb.

Dit heb ik gekocht voor mijn lootje

Deze editie mocht ik een pakketje samenstellen voor een collegablogger die ik nog niet kende. Aan de ene kant ontzettend leuk, maar toch ook wel een uitdaging. Want zou mijn gekochte cadeautjes wel in de smaak vallen? Je hoopt toch dat iemand het leuk vindt!

Mijn lootje betreft een jonge moeder van twee kinderen. Leuk, want ze hebben ongeveer dezelfde leeftijd als mijn kinderen. Daar kan ik wel wat mee. En hoewel ik deze persoon nog niet kende, voelde ik toch direct een klik. Ze lijkt me echt een leuk mens! Mijn lootje gaf aan van puzzelen te houden en vooral het offline leven belangrijk te vinden. Ook houdt ze erg van lezen, van washi tape, van thee en van chocola, maar niet van Tony Chocolonely. Ze heeft een voorkeur voor rustige kleuren en ze houdt van badderen en maskertjes. Genoeg handvatten voor mij om er mee aan de slag te gaan 🙂

Ik ging naar de HEMA en ik vond daar al veel toffe spulletjes. Zo kocht ik daar een maskertje, chocola, bakmix voor homemade bananenbrood en een thee-ei. Daarnaast heb ik nog losse thee, washitape en aandachtskaarten van Happinez toegevoegd. Wie mijn lootje was? Bregje van Bregblogt.nl! Bregje, ik hoop dat je blij bent met je pakketje. Ik vond het super leuk om voor je te shoppen!

#echtepostiscool

Dit is wat ik heb gekregen

Daarnaast heb ik zelf ook een pakketje gekregen en ik was echt zó benieuwd! Van tevoren had ik aangegeven met groen leven en duurzaamheid bezig te zijn en ik hoopte maar dat ik niet mijn maatje hiermee zou afschrikken. Ik kan me namelijk voorstellen dat het lastig is een geschikt cadeau te vinden als je zelf niet met duurzaamheid bezig bent. Dus ik hoop oprecht dat ik niet te streng of geitenwollensokkerig overkwam, want ik ben heus niet iemand die alleen in maanlicht geweekte quinoa eet of zo 🙂 Ik was eigenlijk vooral bang om lastig over te komen, en niet of het pakketje wel leuk zou zijn. Want leuk wordt het toch wel, daar had ik alle vertrouwen in!

En ja hoor, mijn maatje is daar PERFECT in geslaagd! Van Amy van de blog twintig en nog wat ontving ik de volgende geweldige(!) spulletjes:

Allereerst kreeg ik een super lieve kaart, dankjewel!

Kijk nou, wat leuk! Ik heb sinds kort een eigen moestuin, maar die is nog helemaal leeg. Er moet nog gezaaid worden! Ik kreeg daarom van Amy slazaadjes voor de moestuin 🙂

Andijvie, roodlof en rucola, ik ben er gek op. Yum!

Amy heeft zelfs bij één van mijn favoriete webshops (Babongo) een bestelling geplaatst. Deze leuke duurzame groenteborstel (ideaal om de groente uit de tuin mee schoon te maken) had ik nog niet!

En kijk: een ontzettend leuk dagboekje om mijn moestuin vorderingen bij te houden! <3

Ik ben geen echte snoepkont, dus een milka reep of iets dergelijks vind ik al snel veel te zoet. Deze gezonde (vegan!) snacks van Made Good kan ik echter absolut waarderen!

Yay! Ik ben dol op de zeepjes van Babongo! Dit is een travelsize shampoobar en ga ik lekker bewaren voor een vakantie of weekendje weg. Komt zeker goed van pas!

En tot slot kreeg ik deze heerlijk ruikende bruisbal van de HEMA. Ik ben gek op badderen en bruisballen! Helemaal perfect dus 🙂

Echte Post Is Cool 5

Lieve Amy, wat heb je toch een geweldig pakket samengesteld! Alles is goed bruikbaar, helemaal ‘mij’ en ook nog eens heel groen en super mooi ingepakt. Dankjewel, ik ben er echt ontzettend blij mee!

Bregje, het was super leuk om te shoppen voor je. Ik hoop dat jij net zo blij bent met je pakketje als ik was met het samenstellen er van 🙂

Northflix en Monsieur Mango, dank jullie wel voor de organisatie! Jullie zijn top 🙂

Wil je meer over Echte Post Is Cool weten of wat anderen hebben gekregen in hun pakketje? Via hashtag #echtepostiscool kun je via Twitter en Instagram heel veel unboxings en foto’s zien!

Heb jij wel eens meegedaan aan een swap als #echtepostiscool?

You Might Also Like...

10 Comments

 • Sonja
  21 oktober 2017 at 19:31

  Oooooh wat een heerlijk en puur pakketje! Goed verwend!

 • Inge | Monsieur Mango
  21 oktober 2017 at 21:09

  Wat heb je een leuk pakketje voor Bregje samengesteld! Bij de Hema hebben ze zoveel leuke spulletjes. :-)! Amy heeft jou ook goed verwend met toffe spulletjes. Babongo is echt fijn inderdaad. Leuk dat je weer hebt meegedaan met Echte Post Is Cool! 🙂

 • Romy
  22 oktober 2017 at 09:03

  Wat ontzettend leuk dat je een pakket hebt ontvangen dat helemaal jou was en ook nog eens gericht op groen en duurzaamheid! Ook het pakket dat je hebt verstuurd, ziet er erg gaaf uit.

 • Bregje
  22 oktober 2017 at 09:09

  Ik ben er heel blij mee, echt een schot in de roos!! Zodra mijn kind (heb er maar eentje btw ?) vanmiddag slaapt duik ik in bad met een maskertje op, verheug me er nu al op!
  Nogmaals heel erg bedankt!!! 🙂

 • Saskia
  22 oktober 2017 at 11:00

  Super leuk om te zien! Ik heb deze editie ook genoten. Je hebt een tof pakket gekregen zeg.

  Mijn artikel kom Dinsdag online, ook zo blij met mijn ontvangen spullen<3

 • Mariëlle
  22 oktober 2017 at 12:43

  Aaah wat super leuk zeg!! 🙂

 • Jessica J.
  22 oktober 2017 at 15:56

  Het lijkt me zo fijn om aan #EPIC deel te nemen. Wat heb je een prachtige cadeautjes ontvangen! Echt helemaal ‘Marieke’. Dat thee-ei dat je gegeven hebt, is wel heel erg cute. 🙂

 • Amy
  23 oktober 2017 at 10:42

  Ohh ik vond het zo spannend om te horen wat je van jouw pakketje vond.. bang als ik was dat ik je teleurgesteld zou hebben! Blij dat je er happy mee bent! Enne.. dank dat ik door jou Babongo heb leren kennen. Ze hebben zoveel leuks!

 • Jenn
  23 oktober 2017 at 15:09

  Ook al zulkle leuke pakketjes! Ik deed zelf voor de vierde keer mee, hoop er de volgende keer ook weer bij te zijn 🙂

 • Mevrouw Marloes
  24 oktober 2017 at 11:16

  Oooooh wat leuk! Hopelijk kan ik de volgende keer ook meedoen!

Leave a Reply