weekoverzicht 12
Persoonlijk

Weekoverzicht 12: stemmen tellen, afzwemmen en scouting weekendje

Sjonge, de week is weer voorbijgevlogen! Vorige week gingen ik stemmen tellen, kregen we te horen dat Niels binnenkort mag afzwemmen voor zijn A-diploma en ging hij op scoutingweekendje!

Weekoverzicht 12

Afgelopen dinsdag kwam mijn nicht op bezoek. Ze heeft een paar maanden geleden haar schoonheidsspecialiste diploma behaald. Inmiddels is ze met haar praktijk begonnen en ik heb aangeboden haar te helpen met de website. Dat wilde ze wel, dus binnenkort gaan we aan de slag, leuk!

Afzwemmen!

Ook hoorden we die dag dat Niels binnenkort mag afzwemen, zo fijn! Hij is namelijk al behoorlijk lang met zwemles bezig. Normaal gesproken gaat hij met het BSO naar zwemles, maar we besloten hem nu 2x in de week te laten zwemmen, zodat het hopelijk wat sneller zou gaan. En ja hoor, na vier extra lessen kregen we te horen dat Niels volgende week mag afzwemmen, super goed!

Stemmen tellen

Woensdagavond ging ik ’s avonds helpen met stemmen tellen. Ik doe dit wel vaker en ik vind dit altijd leuk om te doen. Het enige nadeel is dat ik dan al een hele werkdag op het zitten en ik op donderdag ook weer vroeg op moet staan. Ik hoopte  maar dat het geen nachtwerk zou worden. Gelukkig viel het nog mee, ik was rond middernacht klaar. Toch viel opstaan de volgende ochtend wel wat tegen. De wekker ging om 6 uur en dat was toch wel erg vroeg! Maar ach, hoe vaak gebeurt dit nou? Dan drinken we maar een extra kop koffie (of twee).

Pakketjes

Donderdag kreeg ik een leuk pakket binnen van Bubbles, een natuurlijk verzorgingsmerk voor kinderen. Het ziet er erg leuk, fris en vrolijk uit! De kinderen waren ook direct enthousiast. We zijn direct begonnen met testen, dus binnenkort vertel ik er meer over.

Daarnaast kreeg ik een leuk boekje binnen: Julie van het moestuintje. Een informatief voorleesboekje voor jonge kinderen over moestuinieren. Aangezien we zelf een moestuin hebben vind ik dit wel erg toepasselijk.

Scouting weekendje

Omdat ik een heel drukke werkweek had gehad was ik vrijdag toch best moe. En Roos kon ’s morgens ook niet goed wakker worden. Ze sliep uit tot 09.15 uur 🙂 Gelukkig is ze nog niet leerplichtig, dus ik heb school gebeld om haar een dagje thuis te houden. Ze had het dagje rust echt nodig. Heel veel heb ik die dag niet gedaan, behalve een beetje opruimen en Niels zijn tas inpakken. Hij ging namelijk een weekendje bij het scouting clubhuis logeren! Hij vond het eerst superspannend, had er zelfs buikpijn van (arm kind), maar hij wilde het toch wel proberen. Eerlijk gezegd vonden wij het ook wel spannend. Ik bedoel, een weekendje logeren bij opa en oma is geen enkel probleem, maar in een clubhuis met anderen is toch wel iets anders. We waren zo nieuwsgierig! En wat bleek: hij heeft een geweldig weekend gehad, vol met spelletjes en activiteiten als speurtochten en kampvuurtje stoken. Hij vond het fantastisch!

Deze week:

Dit wordt weer een volle week. Allereerst omdat het lekker druk op het werk is. Woensdag kunnen we eindelijk onze auto ophalen! Ik weet het, autorijden is niet duurzaam, maar het is toch wel erg makkelijk om een auto te hebben. Op donderdag moet ik voor oogcontrole naar het ziekenhuis ziekenhuis en heb ik  twee events. En van het weekend natuurlijk Pasen met wel drie verjaardagen. Het wordt weer een volle week!

Blogs van vorige week
weekoverzicht 11
De beste handcreme test
kokosolie voor je huid
Zelf lippenbalsem maken

Ik wens jullie een fijne week!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Jessica J.
    26 maart 2018 at 12:25

    Volgens mij ben jij de enige persoon die ik ken die graag stemmen gaat tellen. 😀 En wat een drukke week heb je voor de boeg!

Leave a Reply