Green beauty

Mijn dag in beauty producten

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar op een dag gebruik ik persoonlijk best wel een aantal beauty producten, al zeg ik het zelf. Ik heb het eens een dagje bijgehouden wat ik zoal gebruik op een random dag, en deze producten op de foto gezet. Veel van deze producten ben ik ook aan het testen voor een review. Benieuwd wat zoal gebruik op een dag? Hier komt ‘ie: mijn dag in beauty producten!

Mijn dag in beauty producten: De ochtend

mijn dag in beauty producten

Gezichtsverzorging

Ik douche meestal ’s avonds, omdat ik ’s morgens nooit zoveel tijd heb. Momenteel gebruik ik ’s morgens een Zoiy reinigingsmelk*, een toner van Antipodes*, een Zoiy dagcrème* en een oogcrème van Burt’s Bees*. Al deze producten zijn momenteel in de ’testfase’, daar verschijnen dus nog reviews van, waar ik dan allemaal uitgebreid op in ga.

beautyproducten2

Overige producten: Ochtend

Daarnaast gebruik ik graag een deodorant van Erbaviva*, tandpasta van Stop The Water While Using Me!* en een parfum roller van Pacifica*. Het parfum is eigenlijk een heel zomers geurtje (niet zo gek als het zo’n exotische naam als Hawaiian Ruby Guava heeft), stiekem verlang ik al ontzettend naar zonlicht, warmte en zomer haha.

beautyproducten3

Make-up:

Wat make-up producten betreft ging ik deze keer voor een concealer van Lavera*, een foundation van Alverde, een mascara van Oriflame (die ik persoonlijk erg fijn vind, hij is inmiddels eigenlijk wel aan vervanging toe), een oogpotlood van Zoeva, een oogschaduwpalette van Zoeva, een lipstick van Alverde én een blush van Benecos. De blush is overigens geweldig, die gebruik ik iedere dag wel. Van Zoeva en Lavera zal sowieso nog een review verschijnen!

Mijn dag in beauty producten: Avond

Mijn dag in beauty producten

Onder de douche:

Zoals ik al zei douche ik meestal ’s avonds, zodra de kinderen op bed liggen. Dat is gewoon een stuk relaxter 🙂 Momenteel gebruik ik de shampoo & conditioner van Yes To cucumbers*, waar ik overigens erg over te spreken ben (meer hierover lees je binnenkort)! Onder de douche gebruik ik ook graag een facewash om mijn gezicht te reinigen. Ik heb onlangs al mijn facewash opgemaakt, alleen deze van Evolve Beauty* heb ik nog staan. Ik scrub mijn gezicht met de Iva Natura Cream Peeling* (zó fijn!) en gebruik voor mijn lichaam de Jasmine & Vanilla scrub van Etos Botanical Boost. Daarnaast gebruik ik uit dezelfde lijn de douchefoam van Etos.
beautyproducten5

Lichaamsverzorging:

Na het douchen gebruik ik graag de body soufflé van Etos Botanical Boost en Zoiy handcrème* (die ik overigens overdag ook tussendoor gebruik). Deze handcrème gebruik ik nog maar sinds kort, maar ik denk zo maar dat dit product een blijvertje is, ik vind ‘m heerlijk!
beauty producten

Gezichtsverzorging:

Ik besluit toch nog maar nogmaals de Zoiy reinigingsmelk* te gebruiken, voordat ik Antipodes Manuka Honey Mask* op mijn gezicht aanbreng. De geur van dit masker is trouwens echt HEMELS, zó lekker dat het ruikt! Wanneer ik het masker na zo’n 10-15 minuten afgespoeld heb, breng ik Zoiy Nachtcrème* aan en tot slot Burt’s Bees oogcrème*. Uiteraard gebruikte ik ook nog tandpasta (staat er dit keer niet op).

Nog wat dingen die wat ik gebruikt heb, maar niet op de foto staan, zijn handzeep* en lippenbalsem. Vergeten op de foto te zetten, oeps!

Dit was zo’n beetje mijn dag in beauty producten. Waar zou jij graag een review over willen zien? En gebruik jij ook zoveel beauty producten of zijn het er nog veel meer of minder? Ik hoor het graag 🙂

Fijn weekend! Xxx

*Ontvangen product ter review

You Might Also Like...

15 Comments

 • Natasja
  23 januari 2016 at 17:05

  Wauw, wat een mooie producten zie ik voorbij komen! Ik vind het altijd zo leuk om te zien wat iemand op een dag aan beautyproducten gebruikt, maar jij hebt wel héle mooie spulletjes op de badkamer staan! Ik ben erg benieuwd naar het Antipodes Manuka Honey Mask, dat merk ken ik zelf nog helemaal niet.

 • Nicole
  23 januari 2016 at 18:36

  Wat een mooie producten gebruik je zeg. Erg leuk om te zien dat je veel merken gebruikt die ik nog niet kende!

 • Hennie - www.tutje.nl
  23 januari 2016 at 19:09

  Wat een heerlijke producten! Net als jij ben ik ook wild van de blush van Benecos. Ik heb de pan al keihard en gruwelijk geraakt, want ik gebruik hem bijna dagelijks.

  Van de peeling van Iva Natura zou ik wel een review willen!

 • Debbie
  24 januari 2016 at 08:10

  Leuke blog post. Ik ben benieuwd naar de producten van Zoiy. Deze zijn er zo mooi uit.

 • Kirsty
  24 januari 2016 at 14:58

  Wat gebruik je veel mooie producten op een dag! Ik zie ook best veel merken die ik nog niet ken, zoals Zoiy.

 • Mariska
  24 januari 2016 at 17:29

  Wat een leuk idee! Zo zie je maar weer hoe veel je eigenlijk gebruikt op een dag. Mooie fijne spullen!

 • Mariëlle
  24 januari 2016 at 19:56

  Wat een leuk artikel, ik gebruik zelf best wat producten en dat verbaast mensen echt. Maar ik kan jouw producten allemaal goed begrijpen!

 • Evelien
  24 januari 2016 at 21:37

  Wat een hoop fijne producten spot ik – zoals Yes To en Zoiy vind ik beide erg fijne merken met mooie producten.

 • Greenblush
  25 januari 2016 at 20:23

  Ja, ze zijn érg fijn! 🙂

 • Greenblush
  25 januari 2016 at 20:23

  Ja de verpakking is erg mooi, vind ik ook 🙂

 • Greenblush
  25 januari 2016 at 20:24

  Dankje Nicole!

 • Greenblush
  25 januari 2016 at 20:25

  Dankjewel Natasja! Tot dusver is het product erg veelbelovend, bijzonder mooi merk

 • Galina
  25 januari 2016 at 22:08

  Wat een leuk artikel! Ik vind het echt leuk om te zien hoe de routine van andere dames is. Zelf gebruik ik bijvoorbeeld een stuk minder producten, maar wel meer make-up. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar het Antipodes Manuka Honey Masker.

 • Greenblush
  25 januari 2016 at 22:31

  Dankjewel! Ja vind ik zelf ook altijd erg leuk om te lezen bij anderen! En haha, ik gebruik voor een beautyblogger naar verhouding erg weinig make-up geloof ik 😉

 • Riek Muijen
  27 september 2019 at 00:23

  Wat een mooie blog. Ik ken oriflame fijn product ben zelf beautyklant. De rest van de producten ken ik nog niet zo goed. Maar ze lijken me wel fijn.

Leave a Reply