bloghop
Green beauty

Eindejaars Bloghop: win een pakket van Beauty Kitchen! (gesloten)

Hey allemaal! Het jaar is bijna voorbij en dit gaan we feestelijk afsluiten 🙂 Samen met een aantal andere bloggers organiseren we vandaag een heus eindejaars bloghop. Via al deze blog maak je vandaag kans op mooie prijzen, doe je mee?

Wat houdt een bloghop in?

Toen blogger Northflix aan mij vroeg of ik mee wilde doen hoefde ik niet lang na te denken: ja, leuk! Heel toevallig wilde ik net zelf een winactie organiseren, maar wat is er nou leuker dan in ÊÊn winactie? Nou, heel veel winacties natuurlijk! Via deze bloghop wordt je namelijk naar de volgende blogger doorgestuurd die ook een winactie organiseert. Als je het hele rondje afgaat kom je ongetwijfeld een hoop mooie prijzen tegen!

De kans is groot dat je via de blog van DoorMariska op mijn site gekomen bent. Welkom! Mocht je vanaf hier inspringen en meedoen, volg dan alle linkjes, dan kan het niet missen. Als het goed is kom je vanzelf weer bij het startpunt uit.

Bloghop: wat kan je winnen?

Een paar weken geleden ontmoette ik Jo-anne Chidley, de oprichtster van Beauty Kitchen. Beauty Kitchen is ÊÊn van mijn favoriete dierproefvrije beautymerken, ik voelde me daarom ont-zet-tend vereerd dat ik Jo-Anne mocht ontmoeten. Ze is voor mij persoonlijk echt een heldin: op het gebied van duurzaamheid, maar ook haar lef, doorzettingsvermogen en eigenzinnigheid vind ik geweldig. Beauty Kitchen maakt niet alleen natuurlijke beautyproducten die heel fijn voor de huid zijn, maar ook gewoon ‘fun’ om te gebruiken. Ze vinden bij Beauty Kitchen duurzaamheid heel belangrijk, maar zichzelf nemen ze niet al te serieus. Persoonlijk een heel fijne combi al zeg ik het zelf!

Omdat ik inmiddels zoveel producten van Beauty Kitchen in mijn badkamer heb staan (geen grap, ik kan inmiddels wel een winkeltje beginnen), wil ik graag mijn liefde voor het merk met jullie delen. Daarom verloot ik 5 van mijn favoriete producten!

Seahorse Plankton facial oil is een heel fijne gezichtsolie die de huid beschermt en rimpels (tijdelijk) helpt vervagen. 

Deze gezichtsreinigingsdoekjes zijn zo fantastisch omdat ze niet alleen de make-up van je gezicht afhalen na een iets te gezellig feestje, nope ze zijn ook nog eens composteerbaar! Wegwerpdoekjes zijn namelijk niet echt milieuvriendelijk, maar als je ze dan toch graag gebruikt, dan is dit een goede keus! Active infusion hydrating mist is een hele fijne toner in sprayvorm. Maakt je huid lekker fris en gehydrateerd. 

De abyssinian oil aroma facial concentrate is een andere gezichtsolie die echt extreem fijn is voor de drogere en gevoelige huid. Je kunt mijn review over de abyssinian oil hier nalezen. De handbag beauty balm is een heel handig potje met een fijne balsem: ideaal bij winters weer! De balsem verzorgt je droge en schrale huid binnen no-time!

Wat moet je doen om kans te maken op deze set?

Niet veel! Laat in een reactie weten dat je meedoet, met een geldig emailadres, want dat is wel zo handig. Wanneer je mijn facebookpagina een like geeft maak je extra kans. Meedoen kan t/m 7 januari 2018.

Ik stuur je graag door naar blog collega Saskia van iliveformydreams.com, waar je aan de volgende winactie mee kunt doen. Veel plezier vandaag, veel succes en dankjewel voor je bezoek! 

Deze producten zijn door Beauty Kitchen beschikbaar gesteld.

You Might Also Like...

58 Comments

 • Jacqueline
  30 december 2017 at 08:59

  Wat een leuk idee, bloghop. Ik kende het merk Beauty Kitchen nog niet. Maar wat een mooi merk en doe dus graag mee net de winactie.

 • Henderica
  30 december 2017 at 09:09

  Leuk! Ik ben zelf alleen bekend met de moisturisers van Beauty Kitchen, maar ook zeker erg benieuwd naar deze producten. Ik doe dus graag mee 🙂 Ik volg je ook op Facebook.

 • Wendy Visser
  30 december 2017 at 09:44

  Wat een geweldig idee deze blog hop! Ik heb inmiddels wat oude bekenden, maar ook nieuwe blogs gezien. En iedere blog heeft weer een andere inhoud… superleuk! Ik ken deze producten niet, dus ik doe graag mee! Beste wensen!

 • Jolanda
  30 december 2017 at 09:56

  Ik sla de winactie over, maar wil je een fijne jaarwisseling wensen!

 • Romy
  30 december 2017 at 10:00

  Wat een mooi pakket! Ik vind dit een heerlijk merk en ben vooral heel benieuwd naar de fijne balsem. Ik maak graag kans en volg je via Instagram, Facebook en Twitter 🙂 Alvast een heel fijne jaarwisseling!

 • Jolanda
  30 december 2017 at 10:05

  Natuurlijke producten zijn mijn favoriet! Dit merk ken ik nog niet, ben benieuwd!

 • Kathleen
  30 december 2017 at 10:41

  Fijn om je mooie blog te leren kennen! Die ga ik wat vaker in de gaten houden… graag doe ik mee aan de winactie! Groetjes, Kathleen x

 • Sonja
  30 december 2017 at 11:24

  Oooooooooh… ik werd echt superblij van je prijs! Ik hou van Beauty Kitchen!
  Ik doe mee!

 • Kimberly
  30 december 2017 at 11:32

  Wat een leuke prijs heb je om weg te geven! Ik doe niet mee met de winactie maar door de bloghop heb ik je blog ontdekt en het ziet er erg mooi uit dus ik zal vaker eens komen kijken.

 • Sabrina H
  30 december 2017 at 12:37

  Ik doe graag mee. Ideaal dat de producten dierproefvrij en duurzaam zijn en sommigen ook goed zijn voor een droge/gevoelige huid. Ik heb namelijk een hele droge/gevoelige huid dus mijn huid zou hier vast blij van worden.

 • Thea
  30 december 2017 at 12:38

  Fijn om zo nieuwe blogs en nieuwe merken te leren kennen, ik ken de producten van Beauty Kitchen nog niet. Geweldig dat het dierproefvrij is, daar houd ik van! Ik doe dus graag mee.
  Fijne jaarwisseling!

 • Marian Zw
  30 december 2017 at 13:01

  Deze producten zou ik graag willen proberen, heb ook vaak last van een droge trekkerige huid in mn gezicht, wie weet helpt deze heerlijke gezichtsolie daar voor. Ik volg je via Facebook

 • Ling Choi
  30 december 2017 at 13:33

  De producten zien ook nog eens mooi uit! Ik ken het merk niet en ben er benieuwd naar. Ik volg je al op Facebook. Liefs, Ling

 • Linda Smeets
  30 december 2017 at 13:44

  Klinkt als heerlijke verwennerij die ik graag eens zou willen proberen. Kortom, ik doe graag mee.

 • Vanessa Raffaela Sibma
  30 december 2017 at 13:48

  Wat een heerlijk pakket met bijzondere producten. Ik doe graag mee.

 • Anne-Wil Kraan
  30 december 2017 at 13:49

  Ik heb zelf nog geen ervaring met hun. Ik doe dus zeker mee. like facebook

 • Janneke
  30 december 2017 at 13:53

  Mooie producten met een mooie verpakking, zou graag een kansje wagen

 • Cobi
  30 december 2017 at 14:21

  Wat leuk deze bloghop zo (her) ontdek je weer een aantal blogs! En het is er weer een perfect weekeinde voor. Ik doe graag mee!

 • Marian B
  30 december 2017 at 14:26

  Weer een niuwe blog ontdekt, leuk! Kom hier vast nog wel eens terug. Naar je pakketje ben ik wel erg nieuwsgierig, loot daarom graag mee. Fijne jaarwisseling gewenst!

 • Liesbeth Barto
  30 december 2017 at 16:11

  Heel graag doe ik mee voor deze fijne producten! Echt leuk, zo’n bloghop waar je toch iedere keer weer nieuwe bloggers ontdekt.

 • Hannah Kagenaar
  30 december 2017 at 17:12

  Ik doe mee! Heb ook een likeje achtergelaten!

 • marina
  30 december 2017 at 18:09

  Dit mooie pakketje is zeer welkom. Ik ben al op leeftijd en ik probeer altijd om er goed uit te zien! Vooral gezichtverzorging vind ik helemaal belangrijk! Ik wil helemaal geen rimpeltjes maar ja. Ik maak graag een kans?

 • Iris
  30 december 2017 at 19:00

  ik zou graag willen meedoen! speciaal pakketje zelfs ?? Ondertussen kan ik nog wat leuk op je blog gaan lezen 🙂

 • Tania
  30 december 2017 at 19:23

  Ik wil al zo lang iets proberen van dit merk. Ik doe dus graag mee

 • Linda Raaijmakers
  30 december 2017 at 19:56

  Dit pakket lijkt me echt heerlijk. Nu onze tweeling eindelijk naar school mag wil ik wat meer tijd aan mezelf besteden 😀

 • Mariette
  30 december 2017 at 20:30

  Ik doe graag mee. Heb vandaag nog naar de producten staan kijken maar niet gekocht.

 • Smurfige knutselfan
  30 december 2017 at 21:00

  Leuk om je blog te bezoeken kon het nog niet, wel heb je mooie blogitems, zeker de moeite waard om je vaker te bezoeken. Ook ik wil wel een gokje wagen naar deze bijzonder mooie producten!

 • Jenn
  30 december 2017 at 21:02

  Leuk, ik doe graag mee, ben erg benieuwd naar deze producten 🙂 Ik volgde je al op facebookk.

 • Grete Karina
  30 december 2017 at 21:32

  Wat een verwennerij, ik loot heel graag mee!

 • Anita H.
  30 december 2017 at 21:36

  Ik doe mee!

 • elisabeth
  30 december 2017 at 22:11

  Ik doe graag mee met je leuke winactie!

 • Anita te Gussinklo
  30 december 2017 at 22:42

  Wat een (h)eeerlijke prducten lijken me dit.
  Ik doe graag mee en volg je op Facebook.
  De allerbeste wensen vast voor 2018!

 • Lisanne Bons
  30 december 2017 at 23:05

  Wat een leuke actie. Doe graag mee!!

 • Lesley
  31 december 2017 at 10:55

  Leuk dat je ook meedoet aan de bloghop! Ik doe niet mee aan je winactie maar gun het iemand anders. Ik wens je een fijne jaarwisseling!

 • Inge | Monsieur Mango
  31 december 2017 at 11:03

  Wat leuk dat jij ook meedoet aan de bloghop en wat een geweldig pakket geef je weg! Ik heb nog geen kennis gemaakt met Beauty Kitchen, maar ben wel ontzettend benieuwd waarom dit tot jouw favorieten behoort. Ik maak dus graag kans! 🙂

 • Fleur
  31 december 2017 at 14:39

  Wat een lekker setje van Beauty Kitchen! Ik doe graag mee

 • Corinne de Graaf
  31 december 2017 at 14:43

  Ik doe graag mee.Ben benieuwd naar de produkten.

 • kempenaers anita
  31 december 2017 at 19:46

  leuk, ken het merk niet maar wil het wel eens uitproberen

 • brants harry
  31 december 2017 at 19:46

  leuk pakketje voor mijn vrouwtje

 • Liesbeth
  1 januari 2018 at 09:32

  Wat een leuke blog heb je! Leuk om zo langs te hoppen. Ik doe graag mee aan je winactie, heerlijke producten!

 • VWillemse
  1 januari 2018 at 11:31

  Ik doe heel graag mee 🙂
  Wat een mooi pakket en super leuk je blog te leren kennen.
  Ik heb geen FB maar volg je graag op instagram hoor.

 • Mirjam Hellingman
  1 januari 2018 at 21:49

  Allereerst een gelukkig en gezond 2017! Ik doe heel graag mee met deze winactie. Ik ken Beauty Kitchen nog niet, maar wanneer ik jou zo hoor moet ik heel snel gaan kennismaken!

 • Kimmie
  1 januari 2018 at 22:46

  Ik ben heel blij dat ik op jouw blog terecht ben gekomen!
  Fijn om te lezen over producten die goed zijn voor ons, de dieren, het milieu en de wereld.
  In veel beautyblogs wordt hier niet aangedacht en ik heb dus al vaker naar blogs zoals die van jou gezocht.

  Ik doe dan ook heel graag mee aan deze fijne winactie!

 • Iris
  1 januari 2018 at 23:01

  Allereerst gelukkig nieuw jaar!
  Nog nooit van deze producten gehoord. Wel super benieuwd 🙂
  Ik doe zeker mee.
  Liefs Iris

 • Natasja
  1 januari 2018 at 23:01

  Allereerst nog de beste wensen voor 2018 ? wat een heerlijk pakket heb je samengesteld maak er graag een kansje op. Volg je alweer een tijd op fb

 • Britt van Ommeren
  2 januari 2018 at 00:06

  Dit klinkt als een perfecte lijn voor mijn huid, ik ben heel benieuwd! Ik doe graag mee en heb ook een like gegeven op Facebook! (Britt van Ommeren)

 • Sohniet
  2 januari 2018 at 08:14

  In ons huis is niks te vinden van Beauty Kitchen. Morgen is dat niet meer zo en ik doe ook mee.

 • Rianne
  2 januari 2018 at 09:09

  Zeer nieuwsgierig naar deze producten en daarom doe ik mee!

 • Tamara
  2 januari 2018 at 09:33

  Ik doe mee ! Likete je fb pagina al maar zag dat deze niet op volgen stond.. nu even aangepast natuurlijk ! Leuk om meer van je te lezen!

 • Iris
  2 januari 2018 at 13:13

  Leuke hop, lekker setje, ik doe graag mee

 • Lieke van Veen
  2 januari 2018 at 15:52

  Ik kende Beauty Kitchen nog niet, maar ik maak graag kans op deze producten ook een keertje uit te kunnen proberen.
  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen)

 • Bente
  3 januari 2018 at 14:36

  Super leuk pakketje dit! Ik kende het merk nog niet, maar het ziet er leuk en speels uit. Ik hoop dat ik het mag uitproberen!

 • yvonne
  3 januari 2018 at 14:58

  Leuk zeg! Ik ‘ kende’ je al maar deze producten nog niet. Doe graag mee en hop weer door,

 • Evi Huys
  4 januari 2018 at 17:59

  Wauw mooi pakket, deze producten kende ik nog niet. Ik doe heel graag mee.

 • Jolijn
  4 januari 2018 at 22:00

  Super leuk! Ik maak graag kans!

 • Elsbeth Johanne
  5 januari 2018 at 09:22

  Dit kan mijn huid goed gebruiken! Ik kom voor het eerst op je blog (lang leve de bloghop & had nog nooit van deze producten gehoord). Doe graag mee!

 • Bodil
  5 januari 2018 at 12:11

  Happy new year!
  Dit heerlijke pakket lijkt mij echt genieten! (En wie is er niet dol op dingen met zeepaardjes in de naam?! 😉 )

 • Sazou
  6 januari 2018 at 17:33

  Een heel Gezond, Groen & Gelukkig Nieuwjaar Marieke! Onwijs Lief, ik maak Dolgraag een Kansje! Ben echt Razend Nieuwsgierig naar de prachtige Duurzame, Natuurlijke, Proefdiervrije & Vegan producten van Beauty Kitchen, zeker na het lezen van jouw reviews! Daar zou mijn Droge Winterhuidje Helemaal Happy van worden! Super Bedankt voor deze Gave Giveaway! 😀 Ik volgde je al op FB 😉

Leave a Reply