Persoonlijk

Isabel Bernard | Minimalistische gouden sieraden

Ik draag weinig sieraden om de eenvoudige reden dat ik bijna niks op mijn huid kan verdragen. Jammer genoeg heb ik last van contacteczeem, waardoor ik alleen edelmetaal (lees: hoogwaardig zilver en goud) kan verdragen. De sieraden die ik draag, zijn bij voorkeur subtiel. Ik hou van stijlvolle eenvoud. Zo ontdekte ik laatst de minimalistische sieraden van Isabel Bernard, helemaal volgens mijn smaak!

Isabel Bernard

Isabel Bernard is een jonge Franse ontwerpster van minimalistisch vormgegeven sieraden van 14-karaats goud, speciaal ontworpen voor vrouwen die houden van tijdloze designs met verfijnde details. De gouden sieraden zijn niet overheersend, maar subtiel en maken je casual of zakelijke outfit helemaal af. Haar collectie bestaat uit mooi vormgegeven kettingen, oorbellen en armbanden die stralen in hun eenvoud. Less is more! De ontwerpen zijn geïnspireerd op de kleine dingen die het leven waardevol maken. Haar inspiratie haalt Isabel voornamelijk uit haar leven in Parijs.

Isabel Bernard minimalistische sieraden

Gouden armband

De dames sieraden van Isabel Bernard worden gemaakt van de beste materialen, zo is dit sieraad gemaakt van 14-karaat goud. Deze armband, genaamd Rivoli Elodie, wordt geleverd in een mooi stijlvol doosje.

Wat ik zo fijn vind aan dit armbandje is dat het overal bij past. Voor mijn werk moet ik soms zakelijk gekleed zijn, op andere dagen mag het gewoon casual zijn. Ik vind het daarom prettig dat je met deze armband altijd goed zit. Overigens kun je met dit sieraad óók heel goed combineren door het bijvoorbeeld bij een horloge of ander armbandje te dragen.

isabel bernard gouden sieraden

Ik vind het niet erg om geld aan een product uit te geven, mits de kwaliteit maar goed is. Ik investeer liever in één mooie sieraad, dan dat ik alleen maar rommel aanschaf. Gelukkig zit het met de kwaliteit hier helemaal goed en valt de prijs van 119,95 euro mij alleszins mee voor een 14k gouden armband.

Kende jij de sieraden van Isabel Bernard al?

Dit product heb ik ter review ontvangen.

Meer lezen:
Fair fashion
tips voor duurzaam kleding kopen
TOMS rugzak

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply