blog award
Persoonlijk

Ik ben genomineerd voor een blog award!

Bizar. Schreef ik gisteren nog dat ik niet graag in de belangstelling sta en mezelf liever verstop, kreeg ik vervolgens te horen dat ik genomineerd ben voor een blog award? Het kan gek lopen allemaal. Ik ben namelijk door Treatwell en Mr Kortingscode genomineerd voor de Beauty Blog Award 2017!

Toch moet ik wel even eerst iets toelichten: in eerste instantie werd ik genomineerd voor een Health & Fitness award. Hartstikke leuk (en een hele eer!), toch voelde ik me daar niet zo comfortabel bij. Ik ben niet bepaald het type ‘fitgirl’ en deze nominatie voelde toch een beetje onterecht. Dan sta ik deze plaats liever af aan iemand die zich écht met fitness bezighoudt. Ik heb daarom vriendelijk voor de nominatie bedankt.

Maar vervolgens kwamen ze met een tegenbod: ‘mogen wij je dan voor een beauty blog award nomineren?’ Ehh ja, uiteraard! Beauty is zoals jullie weten echt mijn passie, zeker in combinatie met duurzaamheid. Dus ja, jeetje, ik ben er wel een beetje stil van. Wie had dat ooit gedacht, een blog award nominatie? Ik zeker niet!

Beauty Blog Award 2017

Ik ben samen met een aantal andere bloggers genomineerd voor de Beauty Blog Award 2017 dat door Mr Kortingscode, in samenwerking met Treatwell, georganiseerd wordt.

Treatwell is het grootste online boekingsplatform van Europa voor beauty, hair en wellness. Dankzij hun samenwerking met de persoonlijk bezochte en best geselecteerde salons en spa’s, boek je als klant via hun online platform eenvoudig en snel een afspraak bij je favoriete kapper, nagelstudio of massagesalon. Dit kan waar én wanneer jij dat zelf wilt; of dat nu op de bank is of onderweg via de Treatwell-app.

Zoeken en boeken gaat héél eenvoudig. Wanneer ik op zoek ben naar een masseur in de buurt, zie ik in één oogopslag welke er bij mij in de buurt zijn, met adres en prijzen van de behandelingen erbij. Ook kunnen klanten reviews achterlaten. Zo zie je direct welke masseur of schoonheidsspecialiste het beste bevalt. Een afspraak maken gaat eenvoudig met een muisklik. Super handig! Zeker wanneer je (net als ik) niet zo van het bellen bent 🙂

Wil je op mij stemmen?

Een nominatie is leuk, maar daarmee ben je er niet. Om te winnen heb je namelijk stemmen nodig. En daarom vraag ik je bij deze om je hulp! De winnaars (top 3) winnen een geldbedrag. De winnaar wint 300 euro, tweede prijs is 150 euro en de derde wint 50 euro. Nu gaat het mij niet om het geld en je hóeft natuurlijk niet op mij te stemmen, maar het zou natuurlijk wel erg gewaardeerd worden. Alle aandacht voor duurzame. dierproefvrije en natuurlijke beautyproducten is namelijk mooi meegenomen!

Je geeft dan niet alleen een stem aan mij, maar ook aan alle hardwerkende ondenemers die met passie hun duurzame product op de markt zetten. Ondernemers die de wereld een beetje mooier willen maken. En uiteraard ook een stem voor de dieren die bespaard blijven omdat er geen dierproeven aan te pas komen. Zelf hoef ik niet zo nodig in de belangstelling te staan, maar ik doe dit vooral voor hen.

Stemmen kan overigens via onderstaand button. Mijn blog (Greenblush), staat onder aan de lijst vermeld.

Treatwell’s Beauty Blog Award 2017

Stemmen is mogelijk tot 15 september. Alvast dankjewel voor je support!

Liefs,

Marieke

You Might Also Like...

14 Comments

 • Linda - Zaailingen
  12 augustus 2017 at 10:31

  Leuk! Ik stem voor duurzaam én voor jou! 🙂

 • Marianne - Groene stapjes
  12 augustus 2017 at 14:16

  Mijn stem heb je ook ? Dierproefvrije beauty mag wel wat meer in de schijnwerpers staan en jij dus ook!

 • Romy
  12 augustus 2017 at 20:24

  Proficiat! Mijn stem heb je!

 • Bo
  12 augustus 2017 at 20:40

  Gefeliciteerd, mijn stem heb je ook hoor!

 • Hennie
  13 augustus 2017 at 07:53

  Duim duim duim dat mijn readtie doorkomt: uiteraard ga ik stemmen! En ik ga ook even voor je lobby’ en. Hoop van harte dat je wint!

 • Greenblush
  13 augustus 2017 at 21:22

  Dankjewel Hennie!!

 • Greenblush
  13 augustus 2017 at 21:22

  Dankjewel 🙂

 • Greenblush
  13 augustus 2017 at 21:22

  Dankjewel!

 • Greenblush
  13 augustus 2017 at 21:23

  Dankjewel Marianne 🙂

 • Greenblush
  13 augustus 2017 at 21:30

  Yay, dankjewel Linda! 🙂

 • Claire
  13 augustus 2017 at 21:40

  Ahhh wat leuk en super verdiend! Ik ga op je stemmen 🙂

 • Natasja
  16 augustus 2017 at 15:12

  Natuurlijk heb ik op je gestemd!

 • Greenblush
  23 augustus 2017 at 22:13

  Dankjewel!

 • Greenblush
  23 augustus 2017 at 22:19

  Yay!

Leave a Reply