Green beauty Review

Zoiy Handcrème | Review

zoiy handcreme

De afgelopen maanden heb ik uivoerig de producten van Zoiy Cosmetics getest. Deze lijn, bestaande uit vier verzorgingsproducten, zijn uniek doordat ze lupine bevatten. Vandaag laat ik jullie de Zoiy handcrème zien!

Misschien heb je nog nooit van lupine gehoord, dat kan ik me goed voorstellen. Lupine is een plant, verwant aan de erwt, waarvan de zaden rijk zijn aan eiwitten. Lupine zaad wordt steeds vaker gebruikt bij het maken van vegetarische vleesvervangers. Wetenschappers hebben ontdekt dat lupine ook bijzonder goede eigenschappen heeft voor de huid. Het is namelijk voedend, huidherstellend én het gaat huidveroudering tegen. Bovendien is lupine eenvoudig te telen zonder gebruik te maken van allerlei bestrijdingsmiddelen. Het groeit namelijk zeer snel. Dit maakt lupine een mooi en duurzaam ingrediënt!

Zoiy Handcrème

Zoiy handcrème biedt fluweelzachte bescherming voor je handen. Deze weldadige handcrème met lupine verenigt kostbare druivenpitolie, amandelolie en het extract van lupine in een beschermende, vochtinbrengende formule. Verzorgt belaste en gestreste handen op fluweelzachte wijze. De unieke receptuur van hoogwaardige plantaardige oliën en lupine-extract garandeert een verfijnde geur. ZOIY pure handcrème kalmeert en versterkt de huid, trekt snel in en verzorgt intensief.

ZoiyH2

Ik word ontzettend vrolijk van de verpakkingen van Zoiy Cosmetics. Lekker fris, bloemig en lente-achtig. De bloemen die je op de verpakking ziet, zijn de bloemen van de lupine plant. De houten dop van de verpakking vind ik ook geweldig. Het is weer eens wat anders dan gewoon plastic! De tube heeft een fijn formaat, je kunt het eenvoudig meenemen in je handtas.

Ingrediënten
Zoiy Handcrème bevat onder andere lupine, olijf(olie), amandelolie, avocado olie, sheaboter, wilde rozenolie, abrikozenpitolie, druivenpitolie en natuurlijke vitamine E. Er zit een klein beetje parfum in, maar dit staat helemaal onderaan de ingrediëntenlijst. Zoiy Handcrème is 98% natuurlijk en geschikt voor vegetariers en veganisten.

ZoiyH3

Zoiy handcrème ruikt heerlijk bloemig en heeft een aangename textuur. Het trekt snel in de huid en het laat geen vet laagje achter. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht aan. Het is wat mij betreft, de ideale handcrème voor dagelijks gebruik!

De producten van Zoiy, waaronder deze handcrème, zijn verkrijgbaar bij Solobiomooi. Een tube van 60 ml kost €9,95.

Kende jij de producten van Zoiy Cosmetics al?

Disclaimer: dit product is door een bedrijf ter beschikking gesteld voor een review.

 

 

Previous Post
12 april 2016
Next Post
12 april 2016

6 Comments

 • jeapiebel

  Leuk om hier te weten over lupine. Van de verpakking word ik ook zeker vrolijk van. Dit lijkt mij een heerlijke handcrème.

 • Deb

  Fijne review. Ik heb de handcrème ook en vind ’em heel fijn. Ik hoop dat ZoiY. in de toekomst ook producten zal uitbrengen zonder toevoeging van synthetische parfum want hun gezichtsproducten gebruik ik hierdoor liever niet.

  • Greenblush

   Daar heb je wel een punt, want ondanks dat de producten 98% natuurlijk zijn, ligt het waarschijnlijk aan het parfum dat het niet 100% natuurlijk is. Ik heb er geen last van als er parfum in een dagcrème zit, maar echt nodig vind ik het ook niet 🙂

 • Claudia Struijck

  Ik kan niet zonder een handcream. Standaard in mijn tas, op het buro en in de auto. Lijkt me een erg fijn product en leuke verpakking. X

 • Saskia

  Ik gebruik altijd de handcrème van De Tuinen.

 • Mariëlle

  Ik heb nog wel een lekkere handen creme nodig en de bloemige geur lijkt mij wel wat. Ken het merk niet maar ga zeker even rondneuzen op hun site.

Leave a Reply

Instagram

Instagram did not return a 200.

Follow Me!