Beauty Review

Zoiy Handcrème | Review

zoiy handcreme

De afgelopen maanden heb ik uivoerig de producten van Zoiy Cosmetics getest. Deze lijn, bestaande uit vier verzorgingsproducten, zijn uniek doordat ze lupine bevatten. Vandaag laat ik jullie de Zoiy handcrème zien!

Misschien heb je nog nooit van lupine gehoord, dat kan ik me goed voorstellen. Lupine is een plant, verwant aan de erwt, waarvan de zaden rijk zijn aan eiwitten. Lupine zaad wordt steeds vaker gebruikt bij het maken van vegetarische vleesvervangers. Wetenschappers hebben ontdekt dat lupine ook bijzonder goede eigenschappen heeft voor de huid. Het is namelijk voedend, huidherstellend én het gaat huidveroudering tegen. Bovendien is lupine eenvoudig te telen zonder gebruik te maken van allerlei bestrijdingsmiddelen. Het groeit namelijk zeer snel. Dit maakt lupine een mooi en duurzaam ingrediënt!

Zoiy Handcrème

Zoiy handcrème biedt fluweelzachte bescherming voor je handen. Deze weldadige handcrème met lupine verenigt kostbare druivenpitolie, amandelolie en het extract van lupine in een beschermende, vochtinbrengende formule. Verzorgt belaste en gestreste handen op fluweelzachte wijze. De unieke receptuur van hoogwaardige plantaardige oliën en lupine-extract garandeert een verfijnde geur. ZOIY pure handcrème kalmeert en versterkt de huid, trekt snel in en verzorgt intensief.

ZoiyH2

Ik word ontzettend vrolijk van de verpakkingen van Zoiy Cosmetics. Lekker fris, bloemig en lente-achtig. De bloemen die je op de verpakking ziet, zijn de bloemen van de lupine plant. De houten dop van de verpakking vind ik ook geweldig. Het is weer eens wat anders dan gewoon plastic! De tube heeft een fijn formaat, je kunt het eenvoudig meenemen in je handtas.

Ingrediënten
Zoiy Handcrème bevat onder andere lupine, olijf(olie), amandelolie, avocado olie, sheaboter, wilde rozenolie, abrikozenpitolie, druivenpitolie en natuurlijke vitamine E. Er zit een klein beetje parfum in, maar dit staat helemaal onderaan de ingrediëntenlijst. Zoiy Handcrème is 98% natuurlijk en geschikt voor vegetariers en veganisten.

ZoiyH3

Zoiy handcrème ruikt heerlijk bloemig en heeft een aangename textuur. Het trekt snel in de huid en het laat geen vet laagje achter. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht aan. Het is wat mij betreft, de ideale handcrème voor dagelijks gebruik!

De producten van Zoiy, waaronder deze handcrème, zijn verkrijgbaar bij Solobiomooi. Een tube van 60 ml kost €9,95.

Kende jij de producten van Zoiy Cosmetics al?

Disclaimer: dit product is door een bedrijf ter beschikking gesteld voor een review.

 

 

6 Comments

Ik schrijf op greenblush.nl over green beauty, duurzame lifestyle, gezondheid, vega(n) voeding en minimalisme.

Previous Post
12 april 2016
Next Post
12 april 2016

6 Comments

 • jeapiebel

  Leuk om hier te weten over lupine. Van de verpakking word ik ook zeker vrolijk van. Dit lijkt mij een heerlijke handcrème.

 • Deb

  Fijne review. Ik heb de handcrème ook en vind ’em heel fijn. Ik hoop dat ZoiY. in de toekomst ook producten zal uitbrengen zonder toevoeging van synthetische parfum want hun gezichtsproducten gebruik ik hierdoor liever niet.

  • Greenblush

   Daar heb je wel een punt, want ondanks dat de producten 98% natuurlijk zijn, ligt het waarschijnlijk aan het parfum dat het niet 100% natuurlijk is. Ik heb er geen last van als er parfum in een dagcrème zit, maar echt nodig vind ik het ook niet 🙂

 • Claudia Struijck

  Ik kan niet zonder een handcream. Standaard in mijn tas, op het buro en in de auto. Lijkt me een erg fijn product en leuke verpakking. X

 • Saskia

  Ik gebruik altijd de handcrème van De Tuinen.

 • Mariëlle

  Ik heb nog wel een lekkere handen creme nodig en de bloemige geur lijkt mij wel wat. Ken het merk niet maar ga zeker even rondneuzen op hun site.

Leave a Reply

Instagram

 • Wanneer je cactussen tijdens een weekendje weg bloemetjes hebben gekregen 😄 #cactus #plants #succulents #plantpower #flowers #nature #greenlife #greenlifestyle #greenblogger #weekend #sunday #sun #casa
 • 😍 #sunset #zonsondergang #weekend #sun #loveit #sailing
 • In Amsterdam! Zien jullie die hoge toren? Bovenop staan twee schommels, hoogste van Europa 😄 #amsterdam #sailing #holiday #bluesky #summer #sun #overtheedge #haven
 • Ahhh zo fijn dit! Lekker een paar dagen even helemaal niks en genieten van het heerlijke weer! 💙 #sailing #holiday #zeilen #loveit #ship #water #enjoy #chill #genieten #relaxing
 • ❤ flowerfields #holland #flowers #bloemen #fields #hiking #walk #sunday #family #familytime #love #beautiful #nature #home #backyard #garden #bloemenveld
 • Ik werd door @djuuuuli getagd of ik 20 random feitjes over mezelf wil delen. Hier komen ze: 1. Ik ben linkshandig. 2. Ik heb een obsessie voor Pretty Little Liars. Ik heb hele theorieën uitgedacht wie 'A' kan zijn, ik ken alle feitjes uit mijn hoofd! 3. Ik word hoogstwaarschijnlijk aan mijn oog geopereerd. Doodeng. Als kind heb ik ook een oogoperatie ondergaan. 4. Ik heb al bijna 14 jaar een relatie met Simon ❤ 5. Grote-mensen-dingen vermijd ik als de pest. Ik ben dus niet getrouwd, heb geen hypotheek en geen rijbewijs. 6. Kinderen hebben we dan weer wel. Toegegeven: het was een enorme schok toen ik 7 jaar geleden ontdekte dat ik zwanger was. Toch kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat het het beste is wat mij ooit is overkomen. 7. Mijn secret crush is Julian Morris. Ook van #pll ja 😊 8. Ik heb ooit een eigen beauty webshop gehad, maar daar ben ik helaas niet meer bij betrokken. De webshop bestaat nog wel. 9. Ik MOET 's avonds koffie drinken, anders kan ik niet slapen. Daarentegen kan ik rustig om 23.00 uur koffie drinken om daarna meteen in slaap te vallen. Maf hè? 10. Ik heb geen broers/zussen. 11. Ik heb een jeugdtrauma opgelopen dankzij de kinderpostzegels. Niemand die postzegels bij me wilde kopen, behalve mijn moeder dan. 12. Ik heb de meest liefdevolle ouders en schoonfamilie ooit. 13. Ik koop alleen flessen wijn met schroefdop. 14. Wij zijn grote liefhebbers van speciaal bier en Simon hoopt nog steeds dat ik een keer over speciaal bier ga bloggen. Haha, who knows. 15. Mijn beste vriendin ken ik al sinds de kleuterschool. We zijn al 30 jaar bevriend! 16. Ik heb 1 tatoeage, ook heb ik twee piercings gehad. 17. Ik hou van gamen: World of Warcraft, The Sims en Guitar Hero zijn favoriet. Helaas ontbreekt het aan tijd. 18. Mijn mooiste reis ooit was toen ik op mijn 16e alleen naar Californië reisde. 19. Ik benijd mensen die 100% vegan kunnen leven. Ik kan het niet. 20. Mijn favoriete bands zijn Muse en Arctic Monkeys. Vanavond ga ik #girlboss kijken op Netflix, wat ga jij doen?

Follow Me!