Kickstart van Lisa Steltenpool
Health Review Vega(n) Food

Kickstart van Lisa Steltenpool | Review

Je levensstijl veranderen valt niet mee. Misschien ben je, net zoals ik, bezig met gezonde eetgewoontes te ontwikkelen, wil je wat kilo’s afvallen, of misschien kun je wel wat tips en inspiratie gebruiken. Kickstart van Lisa Steltenpool kan je daarbij helpen.

Kickstart van Lisa Steltenpool

Voedingsdeskundige Lisa Steltenpool, bekend van het boek ‘De Vegarevolutie’, heeft in haar nieuwe boek Kickstart de nieuwste inzichten over diëten, eetgedrag en gedragsverandering gecombineerd, met als doel het effectief verbeteren van je levensstijl. Met praktische oefeningen, handige checklists en 65 heerlijke veganistische recepten geeft ze je genoeg handvatten om je gezonde levensstijl een kickstart te geven.

Kickstart Lisa Steltenpool

Sinds een aantal maanden ben ik bezig mijn voedingsgewoontes aan te passen. Zo ben ik, van nature een groot vlees- en zuivelliefhebber, inmiddels overgestapt naar een grotendeels plantaardig dieet. Ik moet zeggen dat me dat écht goed doet, ik voel me er een heel stuk beter bij. Toch heb ik ook zo mijn valkuilen en Kickstart laat je op praktische wijze zien hoe je daarmee om kunt gaan.

kickstart4

Dit dus… Oeps, guilty! Lisa is er erg goed in om je te doen beseffen dat ieder pondje toch echt wel door het mondje gaat. Gelukkig geven haar voedingsschema’s en checklijsten veel handvatten hoe je dit in het vervolg beter kunt aanpakken.

kickstart1

Wat ik zo fijn vind, is dat Lisa zegt dat gezond zijn, méér is dan alleen maar gezond eten. Ontspannen en genieten van het leven is minstens zo belangrijk. En ondanks dat Lisa zelf vegan is, en haar recepten dus ook vegan zijn, ligt de nadruk daar niet op. Ze verbiedt ook geen voedingsmiddelen, ze laat alleen zien hoe het anders kan. Dat werkt erg inspirerend!

kickstart3

Je kunt allerlei soorten recepten in Kickstart vinden: ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortjes, desserts, soepen, smoothies, noem maar op!

kickstart2

De recepten zijn niet ingewikkeld, ze bevatten geen exotische ingrediënten of superfoods en je kunt eigenlijk alle ingrediënten wel bij de gewone supermarkt verkrijgen. Dat maakt koken uit Kickstart lekker laagdrempelig én budgetvriendelijk!

Ja, ik ben erg te spreken over Kickstart van Lisa Steltenpool. Ze is gewoon heerlijk nuchter en haar boek zal zeker een breed publiek aanspreken. Zelfs als je totaal niet into de raw-vegan-superfood trend bent, maar wél gezonder wilt leven, kan je prima met dit boek overweg.

Kickstart van Lisa Steltenpool kost €19,95 en is o.a. verkrijgbaar via Bol.com.

Kende jij Kickstart van Lisa Steltenpool al?

You Might Also Like...

3 Comments

 • Eva
  13 april 2016 at 11:20

  Ik ken het boek alleen van naam maar het klinkt goed! Ik ga er eens naar kijken!

 • Djuli
  15 april 2016 at 21:23

  Lijkt me een heel handig boek! Ik wil wel wat gezonder gaan eten. Vooral snelle en gezonde ontbijtjes vind ik lastig.

 • Susanne
  18 april 2016 at 15:30

  Vind het ook een heel goed boek. Ik vind Lisa sowieso echt dé expert op dit gebied 😀 Ze heeft echt een originele aanpak. Leuk dat je over het boek schrijft!

Leave a Reply